Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték
Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték
Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték

Avatar: The Last Airbender és Legend of Korra szerepjáték
 
KeresésRegisztrációAz oldal bezártHomeRegisztráció - SajátItt jártam. Veled maradok. EmptyItt jártam. Veled maradok. EmptyItt jártam. Veled maradok. EmptyItt jártam. Veled maradok. EmptyItt jártam. Veled maradok. EmptyBelépés

 

 Itt jártam. Veled maradok.

Go down 
SzerzőÜzenet
Kya
Vízidomár
Vízidomár
Kya


Erőpontok : 73
Karakterpontok : 0,0
Hozzászólások száma : 8

Itt jártam. Veled maradok. Empty
TémanyitásTárgy: Itt jártam. Veled maradok.   Itt jártam. Veled maradok. EmptyVas. Feb. 05 2017, 11:37

Azoir vagyok. Ezen a néven regisztráltam először a Legend of Avatars gportalon működő oldalára. Egyből beleszerettem. A világba, a témába, a játékba, az oldalba, a közösségbe, mindenbe, aminek köze volt hozzá. Nem tudtam még, mi az az FRPG, de csinálni akartam. Olyan közösségbe kerültem, amiről álmodni sem mertem. REngeteg dolgot köszönhetek ennek az oldalnak. Hogy mit? Megszerettem írni. Írni. Azóta is ez jelent nekem mindent. Mióta működik ez az oldal, elkezdtem a saját regényemet, egy saját világot. Több mint 250-nál tartok, legendákat, dalokat, teremtéstörténeteket írtam. S mindezt ennek az oldalnak és közösségnek köszönhetem, mert ők támogattak, és ők indítottak el az úton.

Emlékszem, volt, hogy reggel iskola előtt ültem le írni egy választ, és fél hétkor küldtem el, aztán amint hazaértem, az első dolgom az volt, hogy megnézzem, válaszoltak-e. Öröm volt látni minden beszélgetést, minden hozzászólást. Öröm volt olvasni.

Miután megsokasodtunk, átköltöztünk. Új arc, régi csapat. Szokatlan volt. Nem tudtam megbarátkozni a gondolattal, hogy ennyire megváltozott. Nehezteltem ez miatt a vezetőségre. Ezért bocsánatot is kérek. Rájöttem, hogy az oldal nem számít, csak az élmény. Rengeteg kalandban lehetett részem, míg itt játszottam. A LoA kétségtelenül meghatározó pont volt az életemben. Valami, ami biztos volt.

Az örömét, amikor olvassák a kalandodat, amikor írnak bele, amikor az emberek jönnek és játszanak, tényleg nem lehet leírni. Egy időben vállamra vettem a terhet, de talán túl sok volt nekem. Mégis, sohasem éreztem olyan elégedettnek magam, mint amikor chat-en megírták, hogy "nagyon jó volt a hozzászólás", vagy "nagyon izgalmas lett a játék!"

Végül azonban megtörtem. Leléptem. Cserbenhagytam a csapatot. Sokasodtak a problémák, én pedig meghúztam egy vonalat. Sajnos ebbe nem fért bele a LoA. Aztán hallottam, új oldalra költözünk. Meghívtak engem is. Csatlakoztam. Csatlakoztam, de nem volt ott, ami miatt mentem volna. Sem a régiek, sem a kaland. Passzív játékos lettem, csupán néha-néha néztem fel.

Aztán meglepetésként ért, mikor be lehetett állítani a régi oldal témáját. beleszerettem. Felszabadultak az emlékek, eszembe jutott, mi mindenen mentünk keresztül azokon a napokon. Hogyan vívtunk a fekete nappal, hogyan kerestük az avatárt. Hogyan találtam életre szóló barátokat.

Rájöttem, hogy ennyi év után is még mindig akarok játszani. Még mindig szeretnék hozzászólást írni, formálni egy világ történéseit. És most, oly sok passzivitás után elérkezett a pillanat. Elindul egy új kaland. Új kaland, új és régi emberekkel, de kétségtelenül egy célja lesz: Visszahozni a régi emlékeket. Ha van célom, az csupán az, hogy olyan jól érezhessem magam a többiekkel, mint a régi szép időkben.

Hát ez az én történetem. Ez, s nem köszönhetem másnak, mint a LoA-nak.

Nagyon köszönöm mindenkinek! A Staffnak, Bennek, Aaronnak, a játékosoknak, a vendégeknek, akik csak olvasták. Nagyon köszönöm LoA, hogy számíthattam rád idáig, és hogy most kezemben van a lehetőség, hogy tovább vigyem híredet, tovább hirdesselek, miközben jól érzem magam veled.

Köszönöm!

Azoir
Vissza az elejére Go down
 
Itt jártam. Veled maradok.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték :: Búcsú-
Ugrás: