Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avatar: The Last Airbender és Legend of Korra szerepjáték

KeresésLegutóbbi képekRegisztrációAz oldal bezártKezdőlapRegisztráció - SajátDél Bosszúja hírek, közlemények EmptyDél Bosszúja hírek, közlemények EmptyDél Bosszúja hírek, közlemények EmptyDél Bosszúja hírek, közlemények EmptyDél Bosszúja hírek, közlemények EmptyBelépés

Dél Bosszúja hírek, közlemények

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Dél Bosszúja hírek, közlemények Empty
TémanyitásTárgy: Dél Bosszúja hírek, közlemények   Dél Bosszúja hírek, közlemények EmptyCsüt. Márc. 12 2015, 17:09

Üdv minden játékosnak!

Szeretném bejelenteni, hogy a kaland hivatalosan is a befejezés stádiumba, tehát még márciusban befejeződik. Mint láthattátok, nem spóroltam a játékos-játékos kontaktusokkal, és igyekeztem kis izgalmat is belecsempészni, a harc lehetőségekkel. És ezzel kapcsolatban szeretném elmondani, hogy mit is várok.

A szabályzat a következőket írja:

• Harc közben feltételes módban írj!
  • Nem döntheted el, hogy a játékost találat-e érte.

Amennyiben igazságosan szeretnéd kijátszani a csatát, írj egy mesélőnek privát üzenetet vagy OOC megjegyzést, és ő majd eldönti a támadás végkimenetelét.

Szóval, szeretném, ha a játékosok megvitatnák egymás között, hogy ki milyen sérüléseket kap, és azt ha lehet írják le ide, vagy küldjék el nekem üzenetben. A csaták ne abból álljanak, hogy mindenki próbálkozik és senki sem sérül, szóval kis realitás, mondhatni "bakikat" próbáljunk meg bele vinni. A másik amit mondani szeretnék, hogy mostantól az "okosabb karakterek" próbáljanak meg nem tudni arról, hogy a másik min gondolkozik. "Te leírsz valamit, amit gondolsz, a másik pedig leírja, hogy tudja.  Ez nem így működik. A karaktered nem tudja, csupán te olvastad." - írja a szabályzat. Nem akarok mutogatni, de ebben a kalandban ,már találkoztam olyannal, hogy valaki pont kitalálta a másik gondolatát. Kérem, erre figyeljünk, nem vagyunk gondolatolvasók.

Ha egyéb kérdésetek van, még írhattok ide. További jó játékot kívánok!

Khan Koi
Vissza az elejére Go down

Dél Bosszúja hírek, közlemények
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték :: Játéktér :: Alternatív világ :: Dél bosszúja-
Ugrás: