Vendég Vendég
| Tárgy: Dél Bosszúja hírek, közlemények Csüt. Márc. 12 2015, 17:09 | |
| Üdv minden játékosnak! Szeretném bejelenteni, hogy a kaland hivatalosan is a befejezés stádiumba, tehát még márciusban befejeződik. Mint láthattátok, nem spóroltam a játékos-játékos kontaktusokkal, és igyekeztem kis izgalmat is belecsempészni, a harc lehetőségekkel. És ezzel kapcsolatban szeretném elmondani, hogy mit is várok. A szabályzat a következőket írja:
- Harc közben feltételes módban írj!
- Nem döntheted el, hogy a játékost találat-e érte.
Amennyiben igazságosan szeretnéd kijátszani a csatát, írj egy mesélőnek privát üzenetet vagy OOC megjegyzést, és ő majd eldönti a támadás végkimenetelét. Szóval, szeretném, ha a játékosok megvitatnák egymás között, hogy ki milyen sérüléseket kap, és azt ha lehet írják le ide, vagy küldjék el nekem üzenetben. A csaták ne abból álljanak, hogy mindenki próbálkozik és senki sem sérül, szóval kis realitás, mondhatni "bakikat" próbáljunk meg bele vinni. A másik amit mondani szeretnék, hogy mostantól az "okosabb karakterek" próbáljanak meg nem tudni arról, hogy a másik min gondolkozik. "Te leírsz valamit, amit gondolsz, a másik pedig leírja, hogy tudja. Ez nem így működik. A karaktered nem tudja, csupán te olvastad." - írja a szabályzat. Nem akarok mutogatni, de ebben a kalandban ,már találkoztam olyannal, hogy valaki pont kitalálta a másik gondolatát. Kérem, erre figyeljünk, nem vagyunk gondolatolvasók. Ha egyéb kérdésetek van, még írhattok ide. További jó játékot kívánok! Khan Koi |
|