Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték Avatar: The Last Airbender és Legend of Korra szerepjáték |
|
| Találkozó | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Találkozó Csüt. Jún. 11 2015, 18:03 | |
| First topic message reminder :
Sziasztok!
Azt hiszem nem kell bemutatkoznom, ezért rögtön a közepibe vágnék. Tavaly decemberben felvetődött, hogy lehetne szervezni egy találkozót. Azt hiszem, akkor még sem idő, sem elég magas ismeretség nem volt a játékosok között.
Nem akarok biztosat mondani, ezért csak kérdezek. Kinek mikor, és hol lenne alkalmas a dolog? Ha nem leszünk sokan, nem lesz semmi. Ha mégis, akkor csapatunk egy jó partyt, hiszen lassan egyévesek leszünk. Vélemény? |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Találkozó Kedd Júl. 21 2015, 09:26 | |
| Ezennel bejelentem, hogy 27. hétfő a találkozó. Margit-sziget, szökőkút (vagy ahogy Ben mondaná, Margaret island, fountain). Pontos időpont egyenlőre nincs, de valószínűleg egész napos program lesz. Hogy a program mi lesz, azt nem tudom. Mondjuk, ha Eli eljön, akkor megkergetjük! Aki jön az próbáljon nekem majd privátban dobni egy telefonszámot, hogy aki később csatlakozik be, mint hogy a szökőkútnál vagyunk, vagy valaki elpárolog, míg nem figyelünk, utána az is megtaláljon minket. |
| | | Ben Mesélő, Társadminisztrátor
Erőpontok : 101 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 56
| Tárgy: Re: Találkozó Kedd Júl. 21 2015, 10:50 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Találkozó Szer. Júl. 22 2015, 21:50 | |
| Aki jön az küldjön MINDENKÉPP privátot, mivel ez alapján tudom, hogy ki jön, és ki nem. A találkozó idejét jelenleg délre teszem (és továbbra is 27. hétfő). |
| | | Gabryella Mesélő
Erőpontok : 34 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 43
| Tárgy: Re: Találkozó Szer. Júl. 22 2015, 21:54 | |
| Én hozok kártyákat, (francia, magyar és uno) s esetleg tollasokat. | |
| | | Ben Mesélő, Társadminisztrátor
Erőpontok : 101 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 56
| Tárgy: Re: Találkozó Kedd Júl. 28 2015, 11:59 | |
| Na meséljetek, milyen volt? | |
| | | Elaina Tűzidomár
Erőpontok : 887 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 131
| Tárgy: Re: Találkozó Kedd Júl. 28 2015, 18:25 | |
| Én nagyon élveztem nagyon sokat nevettünk és el is áztunk sikeresen XD (hála a hidegfrontnak). Örültem hogy találkozhattam személyesen is más tagokkal, és ha lehet jövőre is mennék, ha lesz | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Találkozó | |
| |
| | | | Találkozó | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|