| Porosodó múlt kalandok | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Pesuto Mesélő
Erőpontok : 170 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 33
| Tárgy: Porosodó múlt kalandok Csüt. Dec. 31 2015, 16:25 | |
| Itt lehet jelezni, ha bárki porosodó múlt kalandot szeretne. | |
|
| |
Niteris Tűzidomár
Erőpontok : 424 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 141
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Pént. Jan. 01 2016, 16:50 | |
| Nohát, akkor kezdem is.(Walterrel és Kánnal tervezzük)Az háttértörténetem alapján van egy rész, amikor Niteris mászkál szerte a világban, így akár Köztársaságvárosba is elmehetett. Kán szintén sokat vándorolt, ő is könnyedén járhatott már a városban Itt futnának össze Walterrel, aki ekkor még csak kísérleteket végez a szellemeken, de már készül a karja lecserélésére. Itt kihasználhatnánk, hogy Walter előtörténetében nem szerepel, hogy hogyan kapott el egy szellemet. Walter így megbízhatná Niterist és Kánt, hogy szorítsák sarokba a szellemet, amíg ő ’titkos mesterségével’ csapdába ejti, és végül felhasználja. Niterist könnyen meggyőzheti majd az akcióról, már régóta avatárrá szeretne válni, tehát érdekli a téma. Kánt nem tudom hogy lehetne rábeszélni, de az alapján amit eddig láttam, tőle sem áll messze a téma. Nu, kinek hogy tetszik? Ellenvetés, kiegészítés, átalakítás? (Bármi jöhet, nem sértődök meg ) | |
|
| |
Dogorn Vízidomár
Erőpontok : 835 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 126
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Pént. Jan. 01 2016, 18:54 | |
| Tetszik! Azt hittem, hogy egy kicsit régebbi múltra gondoltál, de nekem ez is bejön! Majd valahogy belevihetnénk Kán gondolatait is, mert ő már nagyban tervezgetett, ahogy én tudom. | |
|
| |
Kán Földidomár
Erőpontok : 606 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 117
| Tárgy: a Csüt. Jan. 07 2016, 21:15 | |
| na nekem az ötelet tetszik csak az a baj hogy Kán egészen addig a pilanatig míg az oldalon kiirt első posztom megjelenik (ami a mostani fökaland előt 1 ével) nem jár a szülővárosában (köztársaságvárosban) viszont ő is igen érdekel a szelemek tanulmányozásában nem lövöm le a poént miért , szóval ha a találkahelyet megváltoztatjuk akkor minden ok.Na az előtörténetemmel kapcsolatban már van egy öteltem amibe már Waltert egy ideje beszerveztem és abban is igen nagy szerepet kap a valterben levő szellem ha neked is jó akkor ezt a ketőt kombinálhatjuk és meglehet , hogy pár érdekes új dologra tesz szert minbdannyiunk , de mint már fent is említettem nem lövöm le a poént mert ha van pár kiváncsi szem aki figyeli munkáságunkat akkor nem akarom lelőni a lényeget. | |
|
| |
Niteris Tűzidomár
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Pént. Jan. 08 2016, 18:12 | |
| Helyszínre van ötlet? Hol fordulhattatok meg mindketten? (Niteris szinte bárhol járhatott, előtörténetben nem részleteztem) | |
|
| |
Dogorn Vízidomár
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Pént. Jan. 08 2016, 18:41 | |
| Olyan helyen találkozzunk, ahol Walt keresné Kán-t és eg is találja. Mert akkor én fogok elindulni és csapatot keresni a szellemelfogóhadművelethez! | |
|
| |
Kán Földidomár
Erőpontok : 606 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 117
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Szomb. Jan. 09 2016, 15:11 | |
|
vagy Walter keresi kánt és utközben találkozik niterisszel és utána telálják meg kánt " A szigeten"
| |
|
| |
Niteris Tűzidomár
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Szomb. Jan. 09 2016, 18:02 | |
| | |
|
| |
Dogorn Vízidomár
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Vas. Jan. 10 2016, 10:59 | |
| Kán kitalálta, hogy van egy sziget, ahol mindenféle titkos és misztikus idomítási módok tudása található meg, illetve a szellemekkel és egyéb finomságokkal kapcsolatban foglalkozó tudományról is találni anyagokat. Összefutok Nitivel Republic City-ben és beszervezem a szellemelfogó kalandocskába. De mivel ketten kevesek vagyunk, ezért felkeressük Kánt a szigeten és így hárman kiokoskodunk valamit. Megfelel mindenkinek, vagy más ötlet esetleg? | |
|
| |
Niteris Tűzidomár
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Vas. Jan. 10 2016, 14:06 | |
| Nekem jó, akár kezdhetjük is. | |
|
| |
Dogorn Vízidomár
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Vas. Jan. 10 2016, 14:39 | |
| Nyiss, vagy nyittass egy új múltas okosságot és kezdek én. A címét találd ki, nekem mindegy. | |
|
| |
Niteris Tűzidomár
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok Csüt. Jan. 14 2016, 17:49 | |
| Megnyitottam | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Porosodó múlt kalandok | |
| |
|