Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték Avatar: The Last Airbender és Legend of Korra szerepjáték |
|
| Városháza | |
|
+8Quan Aaron Jasmine Shin Kira Ruan Zima Karin 12 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Városháza Vas. Nov. 16 2014, 14:31 | |
| First topic message reminder :
Városháza a központja a kormányzásért felelős elnöknek, és ez a helyszíne a nyilvános sajtótájékoztatóknak és összejöveteleknek, a nagy tér előtt bejáratnál. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Aaron Vízidomár
Erőpontok : 280 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 28
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 23 2014, 01:40 | |
| Mikor magához tért, egy puha ágyban feküdt, egy tökéletesen tiszta kórteremben. Érezte, hogy egy picit dülöngél vele a helyiség, megállapította, hogy valószínűleg egy léghajón lehet. Összezavarodott. ~Mi történt? Hol vagyok?~ Az emlékképek leperegtek a szeme előtt. Időt nyert a többieknek. Az őrült nő. Megölte. Jéggé fagyasztotta. Pont úgy, mint Shint. És nincsen bűntudata. ~Ez most azt jelenti, hogy végérvényesen szörnyeteggé váltam?~ Fogalma sem volt, mégis hogyan kerülhetett ebbe a szobába, az utolsó dolog, amire emlékezett, hogy odakecmergett a többiekhez, majd kifeküdt. Megpróbált feltápászkodni, ám fájdalom nyilallt bal karjába. Fogát összeszorítva vette szemügyre, ám az egész gondosan be volt kötözve. Vérnek nyoma sem volt, de így is érezte, hogy egy csúnya heg fut végig a vállán. Megborzongott. Utálta a hegeket. A külsejével próbálta ellensúlyozni a belső romlottságát. Sóhajtva, fájdalmasan talpra vergődött. Hirtelen nyílt az ajtó és egy nővér lépett be a terembe. A nő meglepődve kiáltott fel, mikor meglátta Aaront, aki szinte reflexből odaugrott hozzá és a nyakánál fogva a falhoz szorította. - Hol vagyok? Merre vannak a társaim? – suttogta rekedten, a hangja nem volt hangosabb egy lágy szellőnél. A nő köhögve esett a padlóra, mikor Aaron szabadon engedte, majd gyorsan beszámolt a fiúnak az eseményekről: a Fekete Napot legyőzték, éppen a megmaradt emberekkel tartanak vissza Köztársaság Városba. Aaront egyszerre öntötte el az öröm és a félelem. ~Ugye a többieknek nem lett bajuk? Ugye senki nem halt meg? Nem, ez nem történhetett meg.~ Elpirulva elnézést kért a nővértől, majd felvette a földről annak korábban elejtett papírjait. Futó pillantást vetett rájuk, ám az egyik beteg nevén megakadt a szeme: Shin. És ott volt a fényképe is. Aaron szeme előtt emlékek kezdtek peregni. Látta maga előtt, ahogy a kisfiú arra kérte, érintse őt meg kesztyű nélkül, nem lesz semmi baj. Bízik benne. Tudja, hogy nem fog neki ártani. Ő mindig csak közönyösen rámorgott, de egyszer beadta a derekát. Először nem történt semmi. Majdnem elmosolyodott. És aztán Shin egyik pillanatról a másikra jéggé fagyott. Emlékezett, hogyan hátrált sokkolódva, hogyan esett el a sűrű aljnövényzetben, majd hogyan rohant Köztársaság Város felé, mintha így lerázhatná, meg nem történté tehetné az egészet. Szó nélkül kiviharzott az ajtón és megkereste Shin kórtermét, nem foglalkozott az utána kiáltó nővel. Kisebb kóválygás után ~Utálom a folyosókat.~ megtalálta a helyiséget, aminek a közepén ott feküdt az alvó Shin. Aaron nagyra nyílt szemmel, szótlanul állt az ajtóban, úgy viselkedett, mintha szellemet látott volna. De lényegében azt is látott. Közelebb lépett a fiúhoz és érezte, hogy rá nem jellemző módon folyni kezdenek a könnyei a megkönnyebbüléstől, örömtől. Egy mázsás súly került le a válláról. Kis idő elteltével Shin felébredt és természetesen szokásához híven egy bunkó megjegyzéssel indított. Mindketten elnevették magukat, majd szorosan átölelték a másikat. A helyzet teljesen fordított volt, mintha Aaron lenne a kisebb és Shin az idősebb, hiszen az utóbbi megnyugtató szavakat duruzsolt a nagyobbik fiú fülébe. Miután megnyugodott, megtudta, hogy Shin a tűzidomítása segítségével kiolvasztotta magát, és hogy a fagyasztás, amit Aaron alkalmazott rajta nem terjedt ki a szervei, csak a bőrére, lényegében olyan volt, mintha beterítette volna egy hóvihar. Vagyis elérte a célját, mondjuk. Hozzáért akkor úgy Aaronhoz, hogy jéggé fagyott volna, ezzel is bebizonyítva, hogy van remény a fiú számára. Miután órákon keresztül megbeszélték az egymással történteket, nagy nehezen elváltak és Aaron visszament a kórterembe, ahol korábban magához tért. Ott ismét az előbb látott nővérke téblábolt, aki eligazította a fiút, miszerint hamarosan megérkeznek Köztársaság Városba. Perceken belül. Azt is megtudta, hogy Raiko elnök kitüntette őt és társait, valamint egyfajta „bált” tart a tiszteletükre. Aaron elfintorodott a gondolattól, hogy bármilyen puccos bálba menjen, ahol tömegek lesznek, mindazok után, amiken keresztülmentek. Csak egy nyugodt beszélgetést akart Karinnal. Kettesben. A nő meglátta a fiú grimaszát, mire fejét rázva megszidta: - Örülnie kellene inkább, hogy egy ilyesfajta mulatságban vehet részt, mindazok után, ami Önnel történt. Néha mindenkinek kell a kikapcsolódás, szórakozás. Ha valaki megérdemli, akkor az Ön, Uram. Csitt, ne mondjon semmit! – emelte fel a mutatóujját, látva az éppen tiltakozni akaró Aaront. – Így nem mehet semmilyen fogadásra – most a nővér fintorodott el. És mielőtt bármit is mondhatott volna, a nő kézen ragadta és magával ráncigálta. A készülődés órákon keresztül tartott, már rég elkezdődött a parti, mire végeztek az „átalakítással”. Aaron hiába tiltakozott, a nővérke nem foglalkozott vele, csak annyit mondott mindig: „Maradjon csöndben, én csak Önnek akarok jót, fiatalember!” Most egyedül volt és a tükörben nézegette magát. ~Hihetetlen, hogy hagytam ezt Marthanak.~ Utólag megtudta, hogy így hívták a nővért. A nő kifésülte Aaron hajából a szénakazalt, megmosta, megint kifésülte, majd megint megmosta, majd hátranyalta az egészet, tökéletesen belőtte. Majd kerített egy pont rá passzoló szmokingot. Szmokingot. ~Mégis honnan szerezte ezt, de most komolyan?!~ Nem különösebben szerette a puccos ruhákat, inkább a lazább holmik híve volt, most valamiért mégis jól esett efféle ruhában lenni. ~Hülye vagyok.~ Az egészben a legdurvább a kék, szinte világító csokornyakkendője volt, ami még jobban kiemelte a szemét. A kesztyűje a kezén maradt. Az mindig rajta maradt. Aaron grimaszolt a tükörképén, majd elindult a buliba. Ahogy arra számított, teljesen elkésett, szokásához híven. Mindig, mindenhonnan elkésett. Hallotta, hogy az emberek Raiko elnök beszédéről társalogtak. A fiú a homlokát ráncolta, örült, hogy nem volt itt a szónoklaton, általában unatkozott rajtuk. Ahogy arra számított, rengetegen voltak a partin, sokáig kóválygott, egy ismerős arcot sem szúrt ki. Már éppen feladta volna a keresést, mikor egy kicsit távolabb, egy padon meglátta Karint és Kirát. Mosolyogva lépett oda a két lányhoz. - Ez a parti aztán igazán puccparádé – jegyezte meg kissé gúnyosan, de nevetett. – Kira, örülök, hogy jól vagy – jelentette ki, majd mielőtt a lány tiltakozhatott volna, átölelte. Majd Karinhoz fordult. Mély levegőt vett. A lány a szokásos ruhájában volt, a fiú mégis nehezen jutott szóhoz majd: - Sétálunk egyet? – mosolygott a lányra, majd a karját nyújtotta felé, és idegesen várt a válaszára.
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 23 2014, 10:34 | |
| Csendben hallgatom végig Zimát. Tényleg ekkora hülye voltam? Valami nem kerek, egy veszekedés miatt szakítottam volna vele? Mindenesetre nagyon kiborította a lányt az, hogy ezt el kellett mondania. Lassan, óvatosan lépek oda Zimához, majd átkarolom őt. -Nagyra értékelem, hogy ezt elmondtad nekem azok után, ahogy bántam veled. Sokat jelentesz nekem és valószínűleg az az énem hülye volt, hogy eldobott magától, a mostani visz... Nem tudom befejezni ugyanis egy újabb lány érkezik közénk aki Zima elmondása szerint a húgom. -Nézd Jasmine, nyugodj meg kérlek...Annyi mindent kell még tisztáznom. Majd elmondom neki a balesetet, hogy nem emlékszem semmire és remélhetőleg felfogja és nem kezd újra drámázásba. Ekkor már nem öleltem Zimát, de tudtam, hogy ezt meg kell beszélnünk. Muszáj. Lora ekkor jön elő az ötlettel, hogy igyunk valamit. Bevallom őszintén nekem nem tetszik az ötlet, de ha a többiek benne vannak akkor miért is ne. -Részemről rendben Lora, le kell ülnünk és megbeszélnünk mindent. Tudom, kissé kirekesztve érzed magad, ha elakarsz menni nem állítalak meg, de tudd, hogy nagyon hálás vagyok neked amiért megmentetted az életemet így nem bánnám ha maradnál. Ejtek meg egy mosolyt a lány felé, majd valami csendesebb zugban keresünk helyet négyünknek. Már ha Jasmine nem szelel el. |
| | | Zima Földidomár
Erőpontok : 1121 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 175
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 23 2014, 13:17 | |
| Zima nagyon jól tudta, hogy nem volt valami meggyőző, mikor a naplós részeket hallgatta el. De egyszerűen… annyira hirtelen jött ez az egész… erre nem volt felkészülve. Érezte, ahogy Lora megszorítja a kezét. Haloványan elmosolyodott. Megszokásból. ~ Ez a Lora egészen furcsa lány… ~ A kedves gesztus után Lora megköszönte, hogy elmondta. Zimának kedve lett volna felkacagnia, amint meghallotta az enyhe élt annál a két szónál, na meg a szúrós tekintetnél. De nem mutatott semmilyen reakciót, hogy észrevette-e. ~ Először is, semmi köze ahhoz, hogy miért szakított velem. Abban igaza van, hogy ez nem a teljes sztori, de őszinte voltam. A napló miatt voltak nézeteltéréseink, azért veszekedtünk. Addig örüljön, amíg nem az ő vállát nyomja ez a felelősség. El sem hiszem, hogy ezt gondolom, de… bárcsak itt lenne Tai… az egyetlen ember, akivel tudnék erről beszélni… Döntöttem. Egyelőre nem beszélek a naplóról. Nightnak látnia kell a normális életet. Aztán elmondom neki. Persze úgy, hogy lehetőleg amint visszatérnek az emlékei – mert ettől valószínűleg visszatérnek – az legyen az első dolga, hogy elpusztítsa. Mert ez az ő dolga. Most akár még én is elpusztíthatnám, de nem tudom, hol van. Bárhol lehet… Egyébként meg bele sem merek gondolni abba, hogy mennyire akadna ki, ha emlékei birtokában én pusztítanám el a naplót… Nem. Neki kell belátnia, hogy őrültség amit tesz. Akkor sem lenne minden normális, ha elpusztítatná. De új életet tudna kezdeni… De mi lesz, ha nem teszi meg? Ha újra megőrül, magával ragadja a hatalom… De csak belátja, már végre, hogy nem teheti… hogy nem ölhet meg embereket, még akkor sem, ha szörnyetegek… ~ Night tétován közelebb lépett hozzá és átkarolta. Zima a vállának döntötte a fejét. ~ Night… Annyira jó lenne, ha normális életet tudnál élni. Velem, vagy… nélkülem, de a napló nem létezne… ~ Night nem tudta befejezni a mondandóját, mert Jasmine jelent meg a semmiből és rendesen lehordta. Zima kifelé nem mutatott semmit, de belül mosolygott. ~ Jasmine, Jasmine… basszus, én miért nem tudok így kiabálni? De most már mindegy. ~ Látta Jasminen, hogy nem érti, miért állt a férfivel szóba. ~ Jogos, hiszen az ő vállán sírtam ki magam… Azt hiszem, hogy amellett, hogy feladatom van, defektes is vagyok… ~ Night egészen ledöbbent a kiabálástól, de Zima elmondta, hogy ő Jasmine, a húga. Ezután Night neki is mesélt a balesetéről, majd Lora ivást javasolt. ~ Nem, nem, részben azért vagyok ilyen idióta most… különben is, ha véletlenül kikotyognám a naplót? Nem fogok inni. Pedig kedvem lenne hozzá… ~ Night azt javasolta üljenek le valami nyugis helyen. Zimát bosszantotta, ahogy Lorával beszélt, bár ezt nem mutatta ki. Magának sem akarta bevallani, hogy kicsit féltékeny rá. Remélte, hogy a lány elmegy. Viszont abban bízott, hogy Jasmine marad. ~ Hogy kettesben legyek Nighttal? Így, az idegbaj határán? Így, hogy legszívesebben elfutnék a sunyiba? Mikor lettem ekkora szerencsétlenség? Szinte hallom nagyapa hangját: „Irány a szénbánya!”~ | |
| | | Elaina Tűzidomár
Erőpontok : 887 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 131
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 23 2014, 16:08 | |
| Elaina türelmetlenül várta a testvére válaszait, viszont nem sürgette a fiút. ~Elkezdeni a legnehezebb. De a megfelelő szavakat is nehéz megtalálni.~ Végül Yoshua elmondja, hogyan került a katonák közé. Elaina rögtön az elfogására gondolt. ~Szóval emiatt fogtak el. Nem tettem semmit, csupán rossz helyen voltam, rossz időben. Bár lehet, hogy a rendőrségnél valaki leadta az infót, hogy itt vagyok és a bátyámat keresem.~ Elaina azt is észrevette, hogy Yosh lehajtotta a fejét, és nem nézz a szemében. Emiatt egy picit mérges is lett. ~Ő keresett meg engem, és még a bátorsága sincs meg arra, hogy a szemembe nézzen!!??? Mitől fél, hogy leharapom a fejét?? ~ -És azelőtt??? Mit tettek veled azok a férgek, miután szétszakítottak minket???- faggatózik tovább Elaina, közben a fiú hajába túr. ~Kiszőkítette magát???~Őszinte érdeklődéssel figyelte a fiú reakcióját és válaszát. ~ Viszont a hajának a tapintása nem olyan, mint amit befestettek volna.~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 23 2014, 16:35 | |
| Igen, sok borzalmas dolog történt - mondta maga elé Azoir, majd megrázkódott. Lábai megremegtek, és kicsit imbolyogni kezdett, mert eszébe jutott az a szörnyűséges pillanat, amikor Amon a homlokára helyezte az újját. Pillanatok alatt kiverte őt a víz. Kicsit erősebben karolt bele Ionába, nehogy eldőljön. - de ezen kívűl sok dicsőség és boldog pillanatunk is volt. Ami a kapcsolatot illeti, úgy gondolom, hogy minket ez a kaland megváltoztatott. Hiszem, hogy erősebb barátság van köztünk, mint bárkik között a földön. Ha ők nem is, én mindenképpen tartani fogom velük a kapcsolatot. - Ionára nézett. Pontosabban Iona szemébe. Imádott elveszni a lány tekintetében. - Egy biztos. - súgta a lánynak - ha nincs ez a kaland, én soha nem ismertelek volna meg. |
| | | Yoshua Tűzidomár
Erőpontok : 210 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 23
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 23 2014, 18:06 | |
| - Azelőtt? *A fiú egy rövid ideig vár, hogy felidézze a történteket.* - Nos, miután elraboltak, a rabszolgájuk voltam nagyjából egy évig. Ekkor derült ki rólam, hogy tudok tüzet idomítani. Először azt hittem ez jó, de tévedtem. Egy gyilkost akartak belőlem nevelni, de én ellenálltam. Még aznap este szerettem volna meglógni tőlük, de elkaptak. Valami löttybe nyomták a fejem, aztán azóta nézek ki ilyen gyatrán. *Pillant fel szőke tincseire. Közben észrevette, hogy ismét tartja a szemkontaktust húgával. Ismét gondolkodott egy kicsit, majd folytatta.* - Később sikerült meglógnom a részek disznóktól. Rátaláltam valakire aki segített továbbfejleszteni a tűzidomításom, majd elindultam megkeresni téged. Aztán így kerültem a fekete naphoz. Végül a sors mégis gyilkossá tett... *Yosh immár azon gondolkodott, hogy ez utóbbit talán nem kellett volna hozzáfűznie, de ezt már nem vonhatja vissza.* - Na és veled mi történt? *Kérdezi kissé zavarodottan. Ezzel főként azt szerette volna elérni, hogy hanyagolják az előző témát. Bármennyire is örül annak, hogy ismét láthatja Elainát, a múlt akkor sem hozott neki semmi olyat amire érdemes visszaemlékezni.* | |
| | | Lora Tűzidomár
Erőpontok : 260 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 28
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 23 2014, 19:06 | |
| Night is megköszöni, majd mielőtt befejezhette volna az érzelmektől túlcsordult beszédét, egy újabb lány tűnik fel. ~Nahát, asszem sikerült belebotlanom a város kedvencébe! Gyorsan kiderülnek itt a dolgok!~ Ám, mint kiderült, csak a húga az, aki rendesen lehordta. ~Belegondolva azért sajnálom kicsit. Hiszen, ha azt vesszük, én is leléptem, csak a családom már nem várt haza többet. Vagyis lehet, hogy várnak rám, sőt biztos, csak nem abban a kis házban...~ Persze nem szólal meg, hogy együttérzéséről tanúskodjon, mert szinte biztos benne, hogy csak jobban felhergelné vele a lányt. Csak elmosolyodik. ~Kezdem megkedvelni a húgát, pedig nem is ismerem.~ Persze Night azonnal nyugtatni próbálja. Dühbe jön. Utálja, ha így beszélnek egy kisebb testvérrel. De nem védi meg. ~Miért is tenném? Azzal senkinek sem jobb.~ Night elfogadja az ajánlatát, bár ahogy elnézi, igazából senkinek sem fűlik hozzá a foga, beleértve őt magát is. Az utolsó mondatára különös érzés fogja el. Rájön, hogy valószínűleg az, hogy valakinek fontos. Három éve nem tapasztalt ilyet. Még ha kicsit is, de fontos neki. Nem mutatja ki érzelmeit, hanem először csak a szemeit forgatja, aztán megrázza a fejét. Elindulnak egy csendesebb zug felé, majd, ha már leültek, a kellő idő múlva szépen felkel. - Elnézést, de kimegyek a mosdóba, addig nyugodtan folytassátok nélkülem! -Zima felé tekint, felhúzza szemöldökét, jelezve, hogy most intézzék el azt, amit nélküle szeretnének. Reméli, hogy a lány veszi a lapot, és ha azt szeretné, hogy Jasmine se legyen ott, akkor vagy elintézi egyedül, vagy még most jelez neki, hogy rángassa el onnan. Ám van egy olyan érzése, hogy Zima támogatást talál majd Night húgában. Szóval csak egyedül kell távoznia. El is menne, ha Night nem marasztalná, ami lehet, hogy kicsit imponál neki, de nagyobb részt zavarja, mert érzi, hogy a lányokat nem feltétlenül dobja fel a jelenléte. Szerencséjére a hülye cipő most neki kedvez, mert csak nagyon lassan halad. Körülbelül öt-tíz perc alatt vánszorog el a mosdóba. A tükörnél kicsit megigazítja a sminkét, végül, hogy húzza még az időt, újra kifésüli a haját, és teljesen feleslegesen háromszor is kezet mos. Aztán kilép a helyiségből, és a lehető legnagyobb kerülővel próbál visszatalálni a helyére. Pechére viszont fogalmam sincs, hol voltak. Elkezd pánikolni. ~Hogy a fenébe jutok vissza? Senkit sem ismerek.~ Körülbelül tíz perces kutakodás után sikerül rátalálni a megfelelő asztalra. ~Na, ennél több időt tényleg nem tudok adni nekik!~ Igaz, kétszer majdnem hasra esett a béna cipő miatt, de a fal mindig kézségesen ott állt, hogy segítséget nyújtson. Most már tényleg le szeretne ülni, mert a lába iszonyatosan fáj már. Gyorsabban közelít, mint szeretné, de reméli, hogy időben észreveszik a többiek. Nagy levegőt vesz. A keze remegni kezd. ~Vajon miért utálnak ennyire?~ | |
| | | Kira Tűzidomár
Erőpontok : 411 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 47
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 23 2014, 20:04 | |
| Kira sóhajtva hátra dőlt a padon. -Vagy ülhetünk magunkba fordulva is...- motyogta és kortyolt az italából. Kishíján félre nyelt, mert meglátta a közeledő Aaront. Megbökte Karint: -Végre tisztázhatjátok a dolgokat - sejtelmesen elmosolyodott. Oda ért eléjük a fiú. Kira egyetértően bólintott. -Az, szerintem is... - csodálkozva elhallgatott. Aaron átölelte. -Hé! Nem vagyunk mi akkora pajtik! -próbált tiltakozni, de elvigyorodott -Azért én is örülök - látta mi lesz a szándéka. Felszedelőzködött. Indulás előtt még nevetve visszafordul -Aztán nekem cup cup legyen! Többiek is azt akarnák -intett nekik vidáman. Röhögve a tenyerébe temette az arcát. ~Na ebből is elég lesz ~ivott egy utolsó kortyot, majd egy pincérnek passzolta az üveget. ~Na kit zargassak? Vagy épp kiket ~ pillantott Zimára és Nightra. ~Nem bántjuk őket... Akkor ahhoz ott! Miért beszélek magamban? ~ ily zavaros dologgal a fejében lépet az asztalnál ülő ismeretlenhez. -Üdv! Csak leülök. Ne is törődj velem... -legyint | |
| | | Karin Földidomár
Erőpontok : 890 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 96
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 23 2014, 21:03 | |
| - Talán... - kezdte bizonytalanul, válaszként Kira kérdésére, aki időközben odaült mellé. Látta a lányon, hogy szeretne beszélgetni, de ötlete sem volt, mint mondhatna. ~ Talán öt nap múlva bekattanok, és kinyírok egy csomó utamba kerülő embert...talán téged is ~ halványan elvigyorodott. Bizonyára a tűzidomár lány erre a válaszra várt, más hogy is juthatott volna az eszébe. ~ Vagy...öt nap múlva bekattanok, és kinyírom magamat...hm, így átgondolva, egészen csodálatos kilátásaim vannak ~ gondolta, és hátradőlt. Tulajdonképpen persze semmi ötlete sem volt, mi legyen ez után...volt csomó, félbehagyott ügye, de egyikhez sem volt semmi kedve...nem akart visszamenni a szülőfalujába, nem akart Tariqkal beszélni. Szíve szerint addig ment volna neki egy sziklának, amíg végül amnéziája nem lesz, de azért igyekezett valami humánusabb megoldást kiagyalni. ~ Különben meg...mit is csinálhatnék? Egy szerencsétlen földidomár vagyok, aki körülbelül csak ahhoz ért, hogy elérje, hogy a. akik szeretik, megutálják, b. meghaljanak ~ felsóhajtott, és előhúzta a tőrét, amivel leszúrta a katonát, és idegesen forgatni kezdte ujjai között. Ez valahogy mindig segített ellazulni, most azonban hatástalan volt...egyre csak a sok vérre, és a hősi halottakra gondolt... ~ Ha ők győztek volna, akkor most az a férfi kapott volna kitüntetést, mint az igaz ügyért meghalt hős, én meg a csúnya gonosz bűnöző lennék...na persze, így is az vagyok, csak épp senki sem mondja ki hangosan ~ gondolta, és visszatette a fegyvert. Úgy érezte, talán jobb lett volna, ha egyáltalán nem is nyúl hozzá. Akkor jelent meg Aaron, puccos öltözetben - pontosabban szmokingban. Előbb Kirához fordult, csak az után hozzá - azt mondta, menjenek sétálni. Nehéz szívvel, de belegyezett egy egyszerű bólintással. Nem fogadta el a fiú felé kinyújtott kezét. Felállt. Fél füllel hallotta, amit a tűzidomár lány mondott, de nem igazán figyelt oda rá - normális esetben elvörösödött volna, de most még ahhoz sem volt energiája. ~ Aaron...mit mondjak neked? ~ tűnődött magában, és a fiúra pillantott. Igazság szerint fogalma sem volt, hogy mihez kezdjen...kedvelte Aaront...nagyon is kedvelte, de...de nem akarta, hogy a fiú megtudja, mi történt. Nem akart még nagyobb bajba keverni, és neki is nehéz lett volna kimondani...pláne azok után, ahogy fogadta, hogy Aaron megölte az apját... - Rég láttalak - mondta halkan, és ajkába harapott. Ez nem volt épp igaz...persze, ha leszámította azt az esetet, mikor bement a kórházba a vízidomárhoz, mikor még ájult volt, akkor igen. Még a nővérnek is megtiltotta, hogy beszéljen róla... ~ Elegem van... ~ gondolta. Valahogy ez az egyetlen dolog volt, ami aznap este eszébe jutott. - És, beszéltél Shinnel? - kérdezte, és elmosolyodott. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Városháza Szer. Dec. 24 2014, 10:21 | |
| Azoir saját szavain elmélkedve nézett körbe a bálon, látta a sok ismerős arcot, de mégis ismeretlen volt számára. Gondolatai újra meg újra visszatértek Amonhoz, és ahhoz, hogy elvesztette képességét. Egyszer csak meglátta Korra avatárt, és hirtelen ötlettől vezérelve elindult Iona mellől. - Várj meg! Egy pillanat és jövök. Ezután odaszaladt az avatárhoz, meghajolt előtte és kérdezett valamit. Korrán látszott a megdöbbenés, de bólintott. Azoir letérdelt elé, és Korra a homlokára helyezte a az ujját. Szemei, ha csak egy rövid időre is, de felfénylettek. Azoir érezte, hogy teste megtelik energiával. - Mostantól újra képes vagy idomítani. - hallotta Korrától. Azoir boldogan lépett egy pohárhoz, és kiidomította belőle a vizet. Miután sikeresen hajtotta végre ezt az igen könnyű feladatot, visszasétált Ionához, és izgatottan megkérdezte. - Láttad? Visszakaptam az erőmet! - majd kicsit nyugodtabb hangon folytatta - életem legcsodálatosabb napja ez. - mondta, és megcsókolta a lányt.
/Korra irányítása Ben által engedélyezve. A régi képességeim: Vízidomítás 3.5; Jégidomítás 3; Gyógyítás 2; Véridomítás 0; Növényidomítás 1; / |
| | | Iona Levegőidomár
Erőpontok : 320 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 99
| Tárgy: Re: Városháza Szer. Dec. 24 2014, 11:53 | |
| - Annyira örülök, hogy visszakaptad. - mosolygott a lány. Ez az egész... szinte már túl szép volt, hogy igaz legyen. Azt hitte, ennyire boldog végkifejlet csak a mesékben fordul elő... De mégis igaz volt. Mégis minden tökéletes volt. - Az, hogy Amon pont téged szemelt ki... borzalmas volt. Nem tudtam pontosan mi történt, és nem értettem, mi alapján szúrt ki pont téged... megérdemelted, hogy visszakapd. Én... hasonló helyzetben nem hiszem, hogy tudtam volna ilyen erős maradni. - töprengve nézett körbe. - Én is azt hiszem, hogy ez a legszebb nap... - fordult vissza hozzá. - A körök bezárultak. Most már tényleg el tudom hinni, hogy mindennek oka volt. Ha végleg elveszted az erődet... akkor az értelmetlen lett volna. De igazad van, megváltoztunk. Erősebbek vagyunk, és összetartóbbak mint valaha. Akármi is jön, csak jó lehet. - fogta meg a fiú kezét. | |
| | | Aaron Vízidomár
| Tárgy: Re: Városháza Csüt. Dec. 25 2014, 12:59 | |
| Aaron idegesen összeszorította a száját, mikor a lány nem fogadta el a kezét. Dühösen zsebre vágta a tenyerét, majd lassan elindultak az úton. Megütötte a fülét Kira utolsó mondata, mire kínosan felnevetett, de érezte, hogy elvörösödik. Próbálta rendezni a gondolatait, ám a fogadás hangos zsivaja nem volt segítségére. Gyors pillantással maga mögé nézett, mire kiszúrta a táncoló Shint. Szemét forgatva tovább kémlelt, mire meglátta Ionát és Azoirt, amint éppen egy nagyon meghittnek tűnő beszélgetést folytattak. Kiszúrta, amint Azoir vizet idomít. Vizet. Aaron meglepetésében elbotlott, de hamar visszanyerte az egyensúlyát. ~Úgy látszik elég sok dolog történt, míg a gyengélkedőn feküdtem.~ Elfintorodott, majd Karinra nézett. Fogalma sem volt, hogyan kezdje az egészet. Mielőtt átgondolhatta volna az egészet, csak úgy ömleni kezdtek belőle a szavak: - Figyelj, agyaltam, mikor az ágyat nyomtam és rájöttem, hogy tényleg adtam okot a félreértésre, még ott a léghajón, Tairával kapcsolatban. Én nem akartam rosszat, csak segíteni szerettem volna neki. És most ki tudja hova tűnt, szegény szivi… - az ajkába harapott, a lány szemébe nézett. – Beszéltem Shinnel, istenem, nem tudom szavakkal kifejezni, mennyire boldog voltam, mikor újra láttam… - zavarba jött. – Viszont mondott veled kapcsolatban, valami olyasmit, hogy te egy „megbízhatatlan szemkötős bandita” vagy – ráncolta a homlokát. Mikor Shin ezt mondta neki, Aaron egyszerűen arcon röhögte. Erre a kisfiú dühösen a vállába öklözött. - És látom rajtad, hogy valami bánt, még jobban be vagy zárkózva, mint általában. Egyszer már megnyíltál nekem, de most mégis úgy érzem, hogy újra egy egész fal választ el téged az emberektől. Ez rossz, nem fog semmi jóra vezetni, nekem elhiheted. Én próbálok segíteni, de ehhez muszáj elmondanod mi történt. Hidd el, nem tudsz sok olyat mondani, amitől elrettennék – elmosolyodott. – Én is tettem szörnyű dolgokat, ezt te is tudod. Én… - elhallgatott. – Megöltem azt az őrült nőt, aki többször is ránk támadt - félrekapta a fejét, nem tudott a lány szemébe nézni. - Egyszerűen nem volt más opcióm, mindnyájunkkal végzett volna – idegesen ökölbe zárult a keze. Lehunyta a szemét, mély levegő vett. ~Most nincs itt az ideje a dührohamoknak.~ - Még nem vagyok biztos benne, mi lesz ezek után, valószínűleg beszélni fogok Tenzinnel, hátha tud valakit, aki segít a véridomításommal kapcsolatban, vagy valami meditatív pózokat fogok tőle és a légidomároktól tanulni, talán jót fog tenni az indulataimnak és nem fogom mindenen felkapni a vizet – elnevette magát. – Mondjuk így akár egyenesen valami diliházba is mehetnék – megrázta a fejét. – Egy a lényeg, ugye tudod, hogy én itt vagyok, ha szükséged van rám? - a lány vállára tette a kesztyűs tenyerét. - Ha van bármi, ami a vállad nyomja… - nem tudta, mi mást mondhatna még, feszengve újból a zsebébe dugta a kezét, majd várt a lány válaszára.
| |
| | | Karin Földidomár
| Tárgy: Re: Városháza Csüt. Dec. 25 2014, 21:57 | |
| - Figyelj, a Tai ügynél én voltam hülye - jelentette ki nemes egyszerűséggel. - Nem kellett volna felkapnom a vizet...de csak segíteni akartál neki, és...és menni is fog - tette hozzá. - Valahol biztos megvan...vagy az Egyesült Erők foglya, vagy valahol máshol van, de... - elhallgatott egy pillanatra. - De megértem, ha segíteni akarsz neki...azt hiszem, szüksége is van a segítségre - mondta. ~ És segíteni fogok neked megtalálni... ~ tette hozzá gondolatban, de ezt már nem mondta ki hangosan. Legalább egy célt talált - megkeresni Tait...abban azonban már kevésbé volt biztos, hogy ez neki ténylegesen jó is lenne, de ez abban a pillanatban teljesen lényegtelen volt. - De örülök, hogy beszéltél Shinnel - folytatta, és érezte, ahogy egyre idegesebb lesz...ha Shin bármit is elmondott abból, hogy mit csinált... ~ Na persze, nem is várhatom el senkitől, hogy eltitkolja, hogy gyilkoltam ~ felsóhajtott. Aaron azonban egy szót sem beszélt arról a dologról. - Aranyos srác...csak, mondhatnám úgy, hogy nem indult valami nagyszerűen a kapcsolatunk - elmosolyodott. Cseppet sem tartotta meglepőnek, hogy Shin így vélekedett róla...és hát, tényleg egy "megbízhatatlan szemkötős bandita" volt... A fiú mondandójának második fele azonban pontosan úgy indult, mint amitől félt...nem akarta elmondani, mi történt...nem akarta ledönteni a falakat, és nem akart közel kerülni az emberekhez. ~ Persze, hogy a végén majd a barátaimat gyilkolgassam... ~ ajkába harapott. Bármit is mondott Aaron, amit ő csinált, még mindig nem volt olyan szörnyű, mint amit ő tett... - Hidd el, tudok olyat mondani, amitől elrettensz - válaszolta, arcán keserű mosollyal. - Figyelj, amit te tettél...annak volt értelme...az apád...az elmondásod szerint nem volt valami jó apa. A nő tényleg kinyírt volna mindenkit, de... - nem tudta tovább folytatni. Megállt, és a vízidomárra nézett. ~ Őszintének kell lennem vele...legalább vele... ~ gondolta, és ránézett. Tudta, hogyha most elkezdi, akkor nem fogja tudni abbahagyni, de ennyi kockázatot vállalnia kellett. - Aaron, én megöltem valakit...önvédelem volt, de nem kellett volna meghalnia. Elég lett volna lefegyverezni...de megöltem. Dühös voltam, és megöltem, és... - érezte, ahogy egy könnycsepp gördül le az arcán. Sietve letörölte, és remélte, hogy a fiú nem vette észre, hogy sír. - Az uralkodó fia öngyilkos lett előttem, és Amon is szétesett, és... - nem volt képes rávenni magát, hogy többet mondjon. - Ha te diliházba való vagy, akkor én meg börtönbe - nevetett fel ridegen. - És köszönöm, hogy azt mondod, hogy itt vagy mellettem...de attól tartok, nem érdemlem meg - mondta, és megfordult. ~ Nem érdemlem meg, tényleg...komolyan, az egyetlen, amit per pillanat megérdemelnék, egy kötél lenne a nyakamba ~ jegyezte meg magában, és felsóhajtott. Semmi kedve sem volt a bálhoz, egyszerűen csak haza akart menni...mindazonáltal, fogalma sem volt, hol is van az. | |
| | | Elaina Tűzidomár
| Tárgy: Re: Városháza Szomb. Dec. 27 2014, 13:29 | |
| Elaina nyugodtan hallgatta végig Yosht. De a kérdését még hallotta, de nem válaszolt rá, mert Yoshua kijelentésén fennakadt. Fölpattant és lendületből egy nyaklevest adott a fiúnak. ~Hogy mondhat ilyet!!!~ -Yosh, van fogalmad arról hogy mit mondtál???- Elaina dühösen mered a fiúra, de nem hagyja szóhoz jutni.- Ilyet soha, de soha ne mondj. Ismétlem SOHA!!! Te nem vagy rossz ember, mert az egész miatt bűntudatod van. Ami azt jelenti, hogy te nem élvezted az egészet, hogy nem vagy gyilkos.- itt a hangja már nyugodtabb volt. Most érveket próbált gyűjteni, hogy meg tudja változtatni a testvére hozzá állását. - A vér, ami a kezedre azt nem tudod lemosni.- az ajkába harap. ~Na most mondj valami okosat Elaina!~. -De nem fogod elfelejteni őket, nem fogod magad hagyni, hogy újra ezt tegyék veled. Megakadályozhatod, hogy másokkal is ezt tegyék. És ezáltal jobb ember leszel. És nincs olyan, hogy a sors gyilkosnak szánt. Mert ezt magunk is eldönthetjük, hogy mik és kik leszünk. De te éppenséggel ezt a gyenge kifogást használtad. Beletörődtél ebbe, és ez nagyon nem jó. És ne mondd, hogy nem így van, mert akkor nem lennél olyan..........mélabús.-a monológját befejezve újra leült. Hallgatott. Nem tudta eldönteni, hogy egy ilyen kis beszéd után elmondja-e, hogy vele meg mi történt. | |
| | | Yoshua Tűzidomár
| Tárgy: Re: Városháza Szomb. Dec. 27 2014, 18:45 | |
| *Yosh kissé meglepődött a rá mért ütéstől, de valahogy mégis érezte, hogy ez lesz a vége. Az ütéstől annyira előre hajolt, hogy kis híján a padról is lefordult, de azért még időben sikerült megfékeznie magát. Az ütés néhány kellemes emléket juttatott eszébe ami valamelyest enyhítette a nemrég keletkezett rossz kedvét. Azonban mikor Elaina nekilátott beszédjének, érezte, hogy a félelem kezdi átjárni egész testét. Végül kiderült, hogy aggodalma hiábavaló volt. Még több lehordás és nyakonvágás helyett valami egészen mást kapott. Vigaszt.* - Igazad lehet...Talán egyszer, még jóvá is tehetem mindezt... Hiányoztál hugi! *Immáron csendben ül a padon. Most aztán tényleg nem tudja mit kéne mondania vagy tennie. Gondolatban átkozza a nők azon szokását, melyben elvárják, hogy mindenképpen a hímnemű fél hozzon fel valami témát. Persze semmi olyan nem jut az eszébe amiről egy kicsit is érdemes volna beszélgetni. Nagyot sóhajt, majd feláll.* - Szabad egy táncra? *Kérdez rá, arcán széles mosollyal.* - Gyere mielőtt még én rángatlak fel a parkettre. | |
| | | Quan Átlag ember
Erőpontok : 710 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 73
| Tárgy: Re: Városháza Vas. Dec. 28 2014, 13:03 | |
| Quan végignézte a szertartást. Szép lassan sétált vissza halott rokonához mikor egy villanás vakítja el. ~Támadás ért minket. ~-Leon!- Quan gyorsan a szoba felé veszi az irányt. Az elé eső katonákat vállal a falnak küldte és csak rohant tovább. Majd elérte a szobát és berontott. Szerencsére senkit nem talált a halott Leonon kívül. Gyors becsukta az ajtót és be is zárta. Majd leült Leon elé. –Nem tudom miért. Nem tudom miért itt. Nem tudom miért előttem. Csak annyit tudok, hogy ez nem véletlen. Véletlenek nincsenek. Ezt még te mondtad anno. - Quanban eltörik a mécses és mellényébe nyúl mikor talál egy papírt. –Ez meg mi?- Quan lassan kihatja, és olvasni kezdi. ~Kedves Quan. Gondoltam régen nem találkoztunk ezért írok neked. Nem tudom mi lett veled. Apád-anyád aggódik érted, és ahogy a bátyámat ismerem engem is megfojt, ha nem segítek megkeresni téged. Azt rebesgetik, hogy Köztársásagvárosba mentél. Gyorsan áthelyeztettem magam és ott megtalálsz. Egyébként hogy vagy nagyfiú? Ha találkozunk lesz egy meglepetésem számodra. Nem tudom látta-e nagyapád milyen kardot csinált nekem. Na, az a fekete a tiéd lesz. Egy kis hír a családodról…~ Ekkor hirtelen egy penge kivájta az ajtóból a zárt és nyílt az ajtó. Egy feketeruhás napkatona állt ott. Quan gyorsan megfordult és kardot rántott.-Ki vagy és mit akarsz itt?- Kardforgatónk gyorsan megkapta a választ. A katona nem tétovázott sokat egyből ketté akarta szelni. Quan kardját magasba emelte és védett. Quan jött. Alulról jobb lába mellől indította kardját, de meglepetésére egy másik kardba ütközött. A katona támad jobbról, de Quan véd. Felváltva védenek, s támadnak a felek. A kardforgató érzi, hogy a napkatona fizikálisan erősebb. A katona is rájön, erre majd elkezdi fentről támadni nagy erővel. Quan védi, de egyfolytában minden egyes ütésnél egy kicsit hátrált. Quan nem láthatta, hogy közeledik az ablak felé vetélytársával ellentétben. A katona emelte kardját az utolsó csapásra, de hirtelen vállalt ment neki és kiestek a gépből. Quan lassan kezd felkelni mikor a napkatona vadul forgatja maga előtt a pengét és megy Quan felé. Gyorsan felkapja kardját viszont az csak első ütést védte le. A kard belevágott Quan bal vállába, majd jobb combjába. Viszont a katona se úszta meg csak úgy. Quan a földön fekve teljes erőből belevágott a napos lábába, aki összerogyott. Quan megpróbált felállni viszont összeesett. Gyorsan hátára fordult és védett egyet. Quan látta, ahogy a következő csapás a mellkasa felé megy viszont belecsapott és így a kard a jobb vállába fúródott bele. A kard kiesett Quan kezéből és a bal oldalára esett . A katona megint megpróbálta. Kardforgatónk bal kezével fölkapta kardját és mellkasára tette. A kard markolatával arrábtolta a napos kardját még az belefeküdt a fekete pengébe. Viszont a fehér penge beleállt Quan bal mellébe. -Siker. – Quan bal kezével letolta magáról a napkatonát. Felült kihúzta melléből a kardot majd felállt. Visszavánszorgott a hajóhoz. Magára nézett és látta, hogy mindene vérzik. Elfordult és látott egy földidomárt. Épp küzdött egy napkatonával. Quan utolsó erejével kivett egy pengét a mellényéből és fejbe dobta a napkatonát, aki eldőlt Quannal együtt. A megfáradt kardforgató a sok vérveszteségtől elájult és a halál szélére került. A földidomár meglátta és gyorsan elkezdte a vérző sebek ellátását. Mikor látta, hogy több a seb, mint amit el tud látni el ment keríteni egy gyógyítót… ~Hol vagyok? Ki vagy te?~ Quan a fájdalomtól nem tudott megszólalni. Kardforgatónk éppen egy műtét kellős közepén ébredt fel. Az ágyon fekve csak egy gyógyítót látott majd a fájdalomtól elájult. Quant emlékképek támadták. –Mi történt velem?-Végignézett magán és láttat a karcolásokat és az égésnyomokat. Rájött, hogy még Köztársaságváros előtt van a rajtaütés után. Gyorsan ránézett megmentőjére. - Hé, téged ismerlek. Te…- Majd megint a műtőasztalon ébred. Most már három gyógyító állta körül.~Egyre többen vannak ez nem jó hír.~Majd látja, hogy most érnek a legmélyebb sebhez. Quan felordít, majd megint elájul. A következő ébredés már a gyengélkedőn teszi a jó öreg kardforgatónk egy katona társaságában. Szerbusz, nem is tudtam bemutatkozni. Le Jong tizedes, második hadosztály. Engem mentettél meg. Hálával tartozom. -Szia Quan félhalott kardforgató. Független. Örülök, hogy segíthettem viszont nélküled meghaltam volna.- Tényleg mielőtt elfelejtem. Majd átnyújtott egy borítékot. -Később megnézem. Mit tudsz Leonról?- Hazaviszik a családjához és ott eltemetik. –Remek. Most magamra hagynál kicsit?- Persze. És kisétált. Quan kinyitotta a borítékot.~Meghívó egy bálra. Remek.~Felül és meglátja a mankókat.~Én nem. Biztos, hogy nem~ -Nővérke ezek az enyéim?- Igen. –Hol van a kardom?- Balra a szekrényben. - Köszönöm.- Majd felült felkapta a mankóit felvette kardját és hazaballagott. -Otthon édes otthon. Na, öltözzünk ki.- Így is tett. Ívott egy csésze teát és elindult. Persze, hogy elkésett hiába indult másfél órával előbb. Nem gondolta, hogy mankóval lassabban fog tudni haladni. De megérkezett. Nagy nehezen bemankózott a bálra. Egyből kiszúrta Ionát és Azoirt. Gondolta nekik köszön először. Mivel a többieket nem látja. Odabicegett és köszönt. -Sziasztok.- | |
| | | Elaina Tűzidomár
| Tárgy: Re: Városháza Vas. Dec. 28 2014, 19:45 | |
| -Örömmel. De figyelmeztetlek, hogy botlábaim vannak.- válaszolt egy széles mosoly kíséretében. Boldog volt, hogy végre egy mosolyt is láthatott. A rövidebbik úton mentek, de Elaina Aaront és Karint pillantotta meg a folyosón. És nem voltak túlságosan jókedvűek, ezért Elaina a legközelebbi ajtóhoz lökdöste Yosht, remélve hogy az a bálra viszi őket vissza. | |
| | | Yoshua Tűzidomár
| Tárgy: Re: Városháza Vas. Dec. 28 2014, 20:35 | |
| - Mázlinkra a férfinak kell vezetnie. *Mosolyog rá húgára, majd kuncogni kezd. Azzal elindulnak a bálterem felé. A folyosón megpillantanak egy fiút meg egy lányt. Csak a kitüntetésosztásról ismerősek számára, de ezt leszámítva halvány lila gőze sincs róla, hogy kik lehetnek ők. Ahogy elnézi húgát rájön, hogy számára igen is ismerős ez a két ember. Tovább haladna, de húga oldalba vágja. Már épp készülne a legközelebbi ajtó felé sétálni, amikor kapja a másodikat.* - Jól van na... Az előzőből is megértettem, hogy erre. *Ahogy tovább bolyonganak az épületbe Yosh a húgára néz.* - A volt barátod netán? Vagy miért kerültük ennyire? *A fiú fel van készülve a következő ütésre, rúgásra és egyéb agresszív reakciókra, tehát ha húga tervezne neki még egy pofont lekeverni akkor elhajol, majd hátraugrik. Mindenesetre ha ezt is megbeszélik végre elérik báltermet, ahol épp egy viszonylag lassú számba kezdtek.* - Na gyere botlábúkám. Ebben aztán nehéz lesz letaposni az új cipőm. | |
| | | Elaina Tűzidomár
| Tárgy: Re: Városháza Vas. Dec. 28 2014, 21:07 | |
| -Tessék??-pirult el halványan Elaina a kérdés halllatán- Nem, nem. Nem a volt barátom. A társai szabadítottak ki a Szellemek erdőjéből. Egy csapatba kerültem vele, és azzal a földidomárlánnyal még anno. Úgy néz ki, hogy egymásba szerettek, de mindketten igen nehéz esetek. Úgy tűnik, éppen valami fontosat beszélnek. Ezért kerültünk ekkorát.-válaszolt a fiú kérdéseire. Ezalatt valahogy a bálterembe értek. Valami lassú szám kezdődött. - Te csak azt hiszed Yosh.-mormogja maga elé. Táncolni kezdtek, öt perc alatt csak 3-szor rúgta meg sípcsonton és 4-szer taposott a lábfejére. Mindig bocsánatot kért, és egyre jobban elpirult. Valahol 10 perc után, 7 rúgás és 10 taposás után feladta. -Ezt inkább hanyagoljuk.-mondta- Menj vissza a padhoz! Mindjárt megyek utánad.- kényszerből mosolygott egyet, de testvére válaszát már nem hallotta meg. A női mosdóba rohant, vagyis rohant volna, ha a magassarkúja nem szólt volna közbe. Botladozva ment be az egyik fülkébe és ott próbálta magát összeszedni. | |
| | | Yoshua Tűzidomár
| Tárgy: Re: Városháza Vas. Dec. 28 2014, 22:04 | |
| - Értem... ~Tuti féltékeny...~ *Végül a bálterembe kerültek. Mint kiderült Yosh kijelentése ténylegesen elhamarkodottnak bizonyult. Húga kitűnőnek bizonyult a lába leamortizálásában. Pusztán pár perc alatt, nagy valószínűséggel világrekordot állított fel. Minden egyes rúgásnál és taposásnál, Yosh egyszerre átkozta a magassarkú cipőt és a hülye ötletét, egyúttal áldotta fájdalomtűrését is. Valahogy mégsem unta meg. Rég nem látta húgát, erre most együtt táncolhatott vele. Egy új láb apró ár ezért. Végül 10 perc után vége lett a nem szándékos kínzásnak.* ~Hmm... Hallottam már olyanokról akik képesek a táncukkal ölni, de ezt valahogy még véletlenül sem így képzeltem el.~ - Oké, ott várok. *Azzal elindul a pad felé, reménykedve abban, hogy "hatalmas mázlija" ellenére még nem használták a galambok mellékhelység gyanánt.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Városháza Hétf. Dec. 29 2014, 15:36 | |
| Ming mikor a városba érkezett arra lett figyelmes, hogy Raiko elnök személyesen nyújt át egy bálra szóló meghívót. Nem igazán szerette a bálokat, se a báli ruhákat . Majd egy hotel szobába ment amit még korábban bérelt ki, lezuhanyzott és megmosta a haját. Felvett egy fekete nadrágot, fölé egy vékony zöld pulcsit és egy lapos sarkú fekete csizmát. Végül a haját is megcsinálta, felvette a nagyanyjától kapott szerencse karkötőjét, az egyik nyakláncát, és elindult a bálba. Mikor odaért,látta hogy Korra avatár is ott van, és Raiko elnök épp beszédet tart. Amikor az elhunytakról beszélt, a Chou és a Seto név hallatán egy kicsit összeszorult a gyomra. ~szegények, velük találkoztam először a városban. Majd a beszéd után, odament a büféasztalhoz, evett egy kis süteményt és ivott egy pohár ásványvizet. Mivel nem szerette a tömeget, ezért kiment és leült az egyik padra. Elgondolkodott, mit kellene csinálnia most, hogy vége ennek az egésznek. ~először haza kellene mennem a családomhoz, hogy meglátogassam őket, és utána meg kellene keresnem a mesteremet, hogy befejezhessem a tanulmányaimat. Közben látta, hogy nem messze Elaina egy fiúval beszélgetett. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Városháza Hétf. Dec. 29 2014, 18:24 | |
| Mei Ling amikor a városba ért észrevette, hogy Raiko elnök meghívókat oszt, és neki is adott egyet. Mikor kinyitotta a meghívót látta, hogy egy bálra szól. Egy hotelszobába ment ahol elkészült a bálra. Felvett egy kék felsőt, zöld nadrágot és egy félcipőt, majd elindult a bálra. Mikor odaért látta, hogy Korra is jelen van, Raiko elnök pedig épp beszédet tart. A beszéd után a büféasztalhoz ment és ivott egy kis vizet. Amikor körbenézett látta, hogy nagy a tömeg, és alig ismer valakit. Úgy döntött, hogy kimegy a levegőre, kicsit távolra a tömegtől. Úgy tervezte pár napot marad a városban, és utána hazamegy a családjához. Majd látta, hogy Ming ott ül az egyik padon, és mivel úgysem volt jobb dolga, odament hozzá beszélgetni. - szia, te mit csinálsz,most hogy vége van ennek a fekete napos őrületnek? -kérdezte Mei Ling és leült. |
| | | Jasmine Tűzidomár
Erőpontok : 690 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 69
| Tárgy: Re: Városháza Hétf. Dec. 29 2014, 22:04 | |
| ~ Amnézia...amnézia? ~ csattant fel Jasmine. Ennyire is csak ő lehetett szerencsés...végre tudna normálisan beszélni a bátyjával, végre úgy, ahogy egyenesbe hozhatná az életét, erre mi történik? Hőn szeretett bátyja amnéziás lesz, és elmondásból tudja még azt is, hogy a testvére... ~ Ha nincs itt Zima, a végén egy diliházból szabadult barátnőnek nézett volna a végén... ~ elfintorodott, és karba tette kezét. Utálta a váratlan eseményeket...egyszerűen csak megnehezítették az életét, és ez neki egyáltalán nem tetszett. - Rendben, akkor üljünk le - egyezett bele az ötletbe, és kissé dacosan nézte, ahogy az ismeretlen lány elmegy a mosdó felé. Gyanította, hogy inkább csak hagyni akarja Nightot, hogy kibogozza az életét, és ő sem tartotta fel...nem szerette az idegeneket, főleg nem azokat, akik ilyen közel másztak a magánszférájába... ~ Ez a nap kivételesen rosszul indul...fejeződik be...vagy bármi... ~ gondolta, és egy üres hely felé pillantott. - Akkor. nem ülünk le? - kérdezte, most már türelmetlenül, és ha nem válaszoltak neki fél percen belül, ő maga húzta őket egy üres pad felé. Szíve szerint otthagyta volna Zimát és Nightot, és egészen a Déli Sarkig rohant volna, már annyira tombolt benne az idegesség, de úgy döntött, nem hagyhatja egyedül Zimát...a földidomár lány volt az első és egyetlen, szinte még mindig, aki szóba állt vele, a hülyeségei után is...amiről még ő maga is tudta, hogy nem lehetett valami egyszerű. ~ Oké, bolond vagyok, hülye, és itt ülök Zimával és az amnéziás bátyámmal egy asztalnál...most mit kéne mondanom? ~ kérdezte magától, és nyugalmat erőltetett az arcára. Meg kellett próbálnia valahogy normálisan beszélnie a bátyjával...ez azonban nem tűnt egyszerű feladatnak. - Öhm...hát, jó újra látni, még ha nem is emlékszel rám - mosolyodott el, olyan kedvesen és szélesen, ahogy csak tudott. Mindig is pocsék színjátszó volt, jól tudta magáról...de valamit csak kellett tennie...vagy legalábbis, megpróbálnia. | |
| | | Aaron Vízidomár
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 30 2014, 21:30 | |
| Aaron figyelmesen hallgatta Karin mondandóját. Szinte beleszédült a hallottakba, de látta, hogy a lány is meglehetősen zaklatott, össze-vissza hadart. Aaron több részletet sem értett, például, fogalma sem volt mit jelenthet, hogy Amon szétesett. A halántékára szorította a tenyerét, próbálta felfogni a sok információt. ~Karin megölt valakit. Karin. Ő, aki mondta mennyire elveti az efféle dolgokat.~ Bizonytalanul a lányra pillantott és látta rajta, hogy teljesen magába van zuhanva, hátat fordított neki. A mindig erős, taktikus, eszes Karin, most gyámoltalan kislánynak tűnt, aki maga sem tudta, hogyan kezelje az adott helyzetet. Aaron visszaemlékezett, több esetben is milyen gyorsan vágott a lány esze, mindig előállt valamivel, most mégis teljesen reményvesztettnek tűnt. Mintha a tette nem lenne megbocsátható. Hálás volt, hogy Karin őszinte volt vele, biztos volt benne, hogy a lánynak nem lehetett könnyű elmondani neki ezt a dolgot, mégis megtette. Mert megbízott benne. Aaron nagyot sóhajtott. Már régóta nem bízott benne senki. Lassan a Karinhoz lépett, majd a földidomár vállára tette a kezét és maga felé fordította. - Karin – nézett a lány szemébe. – Nem vagy tökéletes. Igen, kimondom, én sem vagyok, cseszettül nem vagyok az! Senki sem. Mindannyian követünk el hibákat. Néha kisebbeket, néha nagyobbakat és igen, ez a dolog talán az utóbbiba tartozott, de nem ezek határoznak meg minket. Biztos vagyok benne, hogy az a valaki fordított esetben azt tette volna, amit te – közelebb lépett hozzá, majd folytatta. - Hidd el, van elképzelésem mi mehet most benned keresztül, egyszer velem is történt egy hasonló eset… - emlékezet vissza a Shinnel történtekre. – De ezt majd máskor elmesélem, most nem ez a fontos. A lényeg az, hogy nem szabad a múltban megrekedned és hagyni, hogy az emlékeid tönkretegyenek. Tudom, ezt könnyebb mondani, mint kivitelezni, ám hidd el, sikerülhet. Saját magamon tapasztaltam. A lényeg, hogy élvezd a pillanatot és értékeld az ilyen apró dolgokat is, mint ez a buta parti – mutatott körbe. - Igen, nagy baromság, igen, semmi kedve egyikünknek sem itt lenni, mégis, sokkal jobb, mint bármi ami mostanában történt velünk. Végre nem kell amiatt aggódnunk, hogy valami történi fog, melyik pillanatban robban fel éppen a jármű, amin megyünk, mikor ölnek meg minket. Nem tudom, lehet önző vagyok, vagy fogalmam sincs, de ennek én örülök – félrepillantott, majd a szájába harapott. - Ami pedig azt az embert illeti, túl fogsz rajta lépni. Túl fogunk lépni. Én nagyon is kedvellek téged, Karin, és szívesen segítenék, ha tudok és ha hagyod… - elhallgatott, egy pillanatig habozott, majd megcsókolta a lányt. A csók teljesen elütött a fiú vad természetétől, ez lágy volt, könnyed és csak pár pillanatig tartott, majd abba is maradt. Aaron elvörösödve húzódott el, fogalma sem volt a lány hogyan fog reagálni az előbb történtekre. Zavarban érezte magát. És nem csak a csók, hanem a monológ miatt is, amit az előbb lenyomott. ~Általában én vagyok a furcsa, őrült, vicces, idegbeteg srác, nem szoktam ilyen dolgokat mondani, rontja az imidzsemet…~ gondolta ironikusan. Most mégis úgy érezte, helyénvaló volt, hogy elmondta a gondolatait. Már nem volt más dolga, mint megvárni Karin reakcióját. Zsebre dugta kesztyűs tenyerét, és várt.
| |
| | | Karin Földidomár
| Tárgy: Re: Városháza Kedd Dec. 30 2014, 22:34 | |
| ~ Nem értette...szellemekre, milyen hülye vagyok! ~ gondolta, és idegesen ajkába harapott. Elméjének az a kis része, ami még mindig nyugodt volt, mintha kívülről figyelte volna önmagát...látta, hogy össze-vissza beszél, és hogy alig lehet kivenni, hogy mit akar. Érezte, hogy nem egészen önmaga...hogy annak a lánynak, akit alakít, nem sok köze van Karinhoz...vagy talán, egyszerűen csak több, mint annak, aki eddig volt. Végül, is ki volt ő? Egy lány, aki tizenöt éves kora óta minden egyes érzést elfojtott önmagában, és ha mégis felszínre törtek, akkor csupán pusztítani tudtak...bármit és bárkit, és olyankor egyáltalán nem érdekelte, mi történik körülötte. Mindenkit elvesztett maga körül, akit szeretett...a húgát, a nagyapját, Rent, és nem tudott megszabadulni a gondolattól, hogy Aaront is el fogja veszíteni...így vagy úgy, előbb vagy utóbb úgyis ez lesz a vége... ~ Különben meg, miért is lenne szüksége egy buta kislány társaságára? ~ kérdezte magától, és szomorúan elmosolyodott. Mi értelme volt bárminek is, amit tett, ha úgyis csak rossz dolgok sültek ki belőlük a végére? Azok az emberek a léghajón...akiket a börtönben ölt meg a Fekete Nap...az, akit ő maga ölt meg, a saját kezével, és nem érzett bűntudatot azonnal. ~ Szörnyű ember vagyok... ~ gondolta, és kedve lett volna kilépni ebből az egész játékból...végleg. Érezte ő maga is, hogy egyre gyorsabban süllyed a saját bánatában, de nem látott kiutat. Nem fordíthatta vissza mindazt, amit már megtett, és esélye sem volt arra, hogy bárkitől is bocsánatot kérjen a hülyesége miatt...sokkal rosszabbnak érezte magát, mint eddig bármikor... Már éppen arra gondolt, hogy tényleg elmegy a partiról, mikor Aaron a vállára tette a kezét, és maga felé fordította. Némán hallgatta végig a fiút, miközben igyekezett kerülni a tekintetét, de nem bírta megállni, hogy mosolyogjon... Valahogy örült neki, hogy Aaron őszinte vele, hogy megpróbál neki segíteni, elméjében azonban még így is ott motoszkált az a kellemetlen érzés, hogy úgysem fogja tudni visszaadni neki ezt a kedvességet...hogy bármit is tesz, ő mindig is Karin, a buta, szorongó földidomár kislány marad, aki még arra is képtelen, hogy önmagával szembenézzen. De valahogy, amikor a vízidomár azt mondta neki, hogy kedveli, úgy érezte, hogy talán még lenne ideje rendbe hozni a dolgokat...hogy talán tényleg ki kéne élveznie még ezt a hülye partit is, annak ellenére, hogy semmi kedve sincs itt lenni. ~ És végül is...Aaron is ölt már...persze, ő kényszerűségből, de megtette, és...és lehet, hogy még van visszaút... ~ Aaronra nézett. Soha sem gondolta, hogy ilyen rövid idő alatt bárkit is meg tudna ennyire kedvelni... Észrevette a fiú beszédében a habozást, de arra, hogy megcsókolja, egyáltalán nem számított...igaz, csak pár pillanatig tartott, de még sosem érezte magát ennyire zavarban. Látta, hogy Aaron elvörösödött, és elmosolyodott. Nem engedett magához ennyire közel még senkit, de valamiért nem bánta meg... - Aaron... - kezdte halkan, és megfogta a fiú kezét. Igazából fogalma sem volt, mit kéne mondania... ~ Talán hogy te is kedveled őt, te hülye... ~ emlékeztette lényének egy része, de valahogy nem volt kedve megszólalni. - Én...én örülök, hogy itt vagy... - mondta halkan, és őszintén elmosolyodott - először azóta, hogy visszaértek Köztérsaság városba. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Városháza | |
| |
| | | | Városháza | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|