Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték Avatar: The Last Airbender és Legend of Korra szerepjáték |
|
| Forrongó Szikla - Belső rész | |
|
+9Shin Karin Elaina Jasmine Taira [†] Chou Quan Ruan Iona 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Forrongó Szikla - Belső rész Szomb. Nov. 01 2014, 14:45 | |
| First topic message reminder :
A börtöncellák, a hűtők és a vallatószoba helyezkedik el itt, rengeteg őr jellemző. Az idomítás minden módja tilos idebent. |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Fekete Nap - Egyszer mindennek vége szakad Vas. Nov. 09 2014, 12:19 | |
| Amíg a börtön falai közt mindenki szervezkedett senki sem tudhatta, hogy odakint valami sokkal nagyobb és veszélyesebb szerveződik. A szikla stratégia szempontból nagyon fontos volt és a Tűz népe ezt nem adta volna a kezükbe és a Fekete Nap pedig nem volt olyan erős, hogy egy ekkora birodalmat leigázzon. A Szőke egy vészhívást kap, majd a hangszórókból felszólal Amon hangja. -Lane L. Gatewood, az szervezkedései most véget érnek. Adja át a Forrongó Sziklát, mielőtt erőszakkal vesszük be. A Nap nem tolerálja az árulást, pláne nem egy ilyen magas rangú személyét, mint Maga Lane. A Szőke most először borult ki életében, valakinek vagy valaminek köszönhetően tudomást szereztek a terveiről. Az összes eddig felvett adatot a tűzbe hajította, majd felszólalt. -Lee, Amon és az egész szervezett vétett az Egyesült Népek Szövetsége ellen. A vád népirtás. A büntetés halál amelyet azonnal végrehajtunk Amon. A harmincegyes parancs értelmében felszólítom az összes chi-blokkolót és Dai Li ügynököt, hogy hajtsa végre az utasításokat. Ekkor mindenki hallhatta, hogy Zao Fu féle pajzsokat felhúzták, majd hatalmas tűzharc következett mindenhol. Nem tudni, hogy a Szőke ki oldalán állt vagy kién nem, de katonák fordultak egymás ellet. Állandó zúgás hallatszott, a léghajók folyamatos bombázás alá vonták a börtön falait. Pár percig kitartott, azonban a bombák a pajzsot is átszakították. ~Sejtettem, hogy előbb-utóbb rájönnek, de hogy ilyen hamar. Nem. Valakit rám kellett állítaniuk. De mégis kit, a legmegbízhatóbb embereimet válogattam magam mellé. Aaron. Biztos kihasznál...~ A szőke nem tudta befejezni a gondolatmenetet ugyanis bomba bombát követett s az egyik eltalálta a cellát. A férfi reflexből kiugrott a vallatószoba ajtaján s egyenes forrongó tóba zuhant majd szó nélkül elmerült benne.
/Két nappal ezelőtt/
-Iroh parancsnok, a nevem Lane L. Gatewood vagyok, az, hogy honnan és miképp értem el magukat ezen a rádión az most teljesen mindegy. A Fekete Nap magas rangú tisztje vagyok, a látszat legalább is ezt mutatja. Mondjuk úgy, hogy a világ legnagyobb elméjével beszél éppen, és még szerény voltam. A léghajójuk alján el vannak rejtve stratégiai tervek amelyek segítségével el tudnak menekülni. Ha minden utasításomat pontosan követik akkor két napon belül könnyedén vissza tudják foglalni Ba Sing Se-t. Lane vége.
/Egy nappal ezelőtt - Forrongó Szikla Este hat óra/
-Iruk. -Igen, Szőke. Nem szeretem ezt a cellát, túl szűk és Zima is itt van. -Iruk, te most elmész. -Fejtsd ki. -Az Ötödik Elem szolgálatában állsz, azt teszed amit mondunk. Az Egyesült Erők a szellemek nélkül képtelenek megfékezni azt a fertőzést amit hagytam szétszéledni, a Fekete Napot. Azt akarom, hogy menj vissza a szellemvilágba és gyűjts össze minél több szellemet a holnapi napra. *Egy övet erősít Iruk nyakára* -Ezzel követni tudlak a rádió segítségével Iruk, most pedig menj.
/Ma/ A csata más így is teljesen zavarodott volt, több bombát ledobtak. Az egyik már említett robbanás érintette Karin-t is aki az udvarra repült, Iona-ék celláját is érte robbanás ő azonban sértetlen maradt. A napkatonák szinte teljesen megfeledkeztek Azoirékről, a bombák viszont őket sem kímélték. Az egyik előttük csapódott be. Aaronék rögtön kirepültek és a bilincsnek köszönhetően fenn akadtak az egyik kiálló vasrészen. Azoirék csupán egy emelettel kerültek lejjebb.Az ezt követő események gyakorlatilag egy háborús térré változtatták az egész helyet. Megérkeztek az Egyesült Erők is. A csata körülbelül fél óráig tartott, de győztek. Aki eszméleténél volt mind kivette a részét a csatában. A szellemek is megérkeztek. Azok akik eszméletüket vesztették Iroh lelkesítő beszédénél térnek magukhoz. -Szabad népek minden kontinensről! Eljött az ideje, hogy véget vessünk annak a terrornak amit úgy hívnak Fekete Nap és újból helyre állítsuk mindazt ami a miénk, egy közös földet amelyet ugyan megosztva uralunk, de egymás mellett állunk a csatában és nem hagyjuk, hogy holmi terroristák átvegyék az uralmat a földünk felett. A beszéd végére Zuko nagyúr is tiszteletét tette egy léghajó amit több másik követett, köztük Kuvira és Tonraq is. -A Tűz népe önök mellett áll. -A Víz törzseinek támogatására számítsanak. -Ahogy a Föld királyságának támogatására is. A katonáim számára ez leginkább személyes ügy, ugyanis a mi fővárosunkat akarják visszafoglalni. Nem nyugszok, amíg a Föld királysága vissza nem kerül annak kezébe, aki annak jogos uralkodója. Ekkor megjelent Iruk is. -Izé jöttünk, azaz jöttek segíteni vagy mi van. Azzal a szellem el is lebegett és a börtön szőlőkészletét vette célba. Quan eközben találhatott egy meteorból készített kardot, a többiek pedig nyugodtan vissza tudták szerezni a felszerelésüket, pénzüket. Kivéve Taira-t akit magánzárkába helyeztek egy léghajón és megtiltották a látogatást.
|
| | | Iona Levegőidomár
Erőpontok : 320 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 99
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 13:04 | |
| Iona örült, hogy végre megszabadult Zaheer társaságától, tekintve, hogy a férfi nem segített neki, nem beszélt, csak egyfajta fenyegetésként ült a cellában. Mikor azonban megtörtént a támadás, mindenki visszaszerezhette a felszerelését, és a pénzét. Iona látta, ahogy egy nőt felkísérnek egy léghajóra. A felszereléseknél megtalálta Azoirt is, így odalépett hozzá: - Jól vagy? Mi történt, amíg távol voltam? Azt látom, hogy megtámadták a börtönt, de mi van a Szőkével? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 13:23 | |
| Azoir elkövettél egy nagyon, de nagyon rossz lépést. Engem egy cellába hívni T-vel. Hülyeség volt, épp indulnék felé a szilánkkal, hogy átszúrjam a nyakát azzal a szilánkkal, amivel korábban már fenyegettem őt. Még hogy én nem fogom őt megölni. Ez a csaj valahol nagyon el van tájolódva. Ezután jött egy robbanás és mindenki elszakadt a másiktól. Én rögtön a fegyvertárba rohantam és elvittem a dolgaimat. Ott volt a notesz is. Átlapoztam, csak egyetlen új név volt benne. Az enyém. Fél órával ez előtti dátummal. Győztem. Összecsapom a noteszt és elkezdek hangosan röhögni. A következő amit elveszek az a kés amivel majd megölöm Irukot. Odafent dúlt az ünneplés, győzni fognak. Hát ez remek. Én viszont még nem győztem. Nem én öltem meg Lane-t, de ha belegondolok ez most lényegtelen. A fő, hogy már nincs az élők soraiban én pedig itt vagyok. Már csak T.... nem....előbb Iruk. Felveszem a noteszt és egy tollat is hozok magammal. A börtön pincéje szinte teljesen sértetlen maradt, Iruk szépen falatozgatott magának. -Iruk. A szellem leejti a szőlőt, mintha megijedt volna. -Nahát Night, te még szóba állsz velem? Nem mondok neki semmit, csak elé dobom a naplót és a tollat. Előtte kitépem azt a papírt, amiben korábban már a nevem volt. -Tudod Night, jó pajtik voltunk. Támogattuk egymást, kár, hogy így ér véget. -Tényleg kár Iruk. A szellem buzgón írni kezdett, majd amikor végzett ő is eldobta a naplót. A raktárban volt egy másik óra, azon számoltam vissza. Letelt. -Viszlát Night. Szólalt fel kárörvendően Iruk. -Győztem Iruk. Rájöttem, hogy ha hamis nevet adunk meg, akkor a naplót azzal nem lehet manipulálni, viszont tudod történhetnek balesetek Iruk. -Mi...Miről beszélsz? -Két héttel azután, hogy hozzám került a napló felkerestem az ügyvédemet. Diszkrét névváltoztatást kezdeményeztem, amíg nem voltak kész a papírok senki nem tudhatott róla csak én, az ügyintéző és az ügyvédem. Azonban azon az éjszakán egy rejtélyes tűzesetben az ügyintéző elhalálozott és az épület csaknem porig égett minden egyes papírral. Fél órával később az ügyvéd repülőgép szerencsétlenségben elhunyt. Az egyetlen aki tudott róla, az én voltam, de nem beszéltem róla. Maradtam Night, miközben választottam magamnak egy másik neve, de senki nem tudott róla. Őszintén nem gondoltam volna, hogy működni fog egészen addig amíg a Szőke fel nem írt. Mutatom meg neki a papírt. -Ravasz fiú vagy Night. És most mi lesz? -Most megbizonyosodtam róla, hogy nincsenek véletlenek. A sorsunk előre megvan írva és az én dolgom az, hogy Isten helyére lépjek a füzettel a te sorsod pedig az, hogy meghalj. Elősegítetted az ügyemet, ezt nem felejtem. -Visszavonom amit mondtam Night, egy szellemet nem lehet megölni. Ekkor előveszem a kést és Iruk felé hajítom, akinek keresztül repül a szívén. A szellem még él, amikor az utolsó szavakat intézem hozzá. -Most már sem ember, sem szellem nem állíthat meg. Hivatalosan is az új világ ura lettem! Felveszem a füzetet az ingem belsejébe teszem majd kisétálok. Teljesen elfeledkeztem Aaron-ról, viszont T-ről nem. Az aktákból kiderítettem, hogy Tai-al kezdődik a neve. A többi sajnos elégett. Ez nagyban leszűkíti a kört a neve terén, viszont teleírni a füzetet a lehetséges nevekkel. Időpocsékolás és esztelenség. Az utam a léghajóra vezet, mivel nem találkoztam Zimával. Egyenesen a magánzárkát célzom meg. -Night Akiyama, rendőrtiszt. Vallatni jöttem. Az őrök ezután kinyitják az ajtót, hisz tudják jól, hogy hivatásos vagyok. -Helló Tai... A neved első fele megvan, drága. Hamarosan mindent kiderítek rólad és akkor meghalsz. Ha most megölnélek, akkor azzal nem mennék semmire. Rájönnének, hogy én voltam ugyanis csak én érintkeztem veled. Viszont ha kiderítem a neved és beleírom a naplóba. Az teljesen más, senki nem bizonyíthatja rám. Még te sem. Hiába tudod a titkomat, bizonyítani nem tudod. Ahogy Zimával sem tudsz már zsarolni, az összes ütőkártyád kilőve. Vesztettél. Ezután a szemébe nézek. -Vesztettél és én győztem, Tai. |
| | | Taira Tűzidomár
Erőpontok : 998 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 188
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 14:19 | |
| Taira felállt, kihúzta magát, szokásos komoly, érzelemmentes tekintetével nézte Nightot. Átgondolta a lehetőségeit, villámgyorsan lefuttatta magában a lehetséges végkimeneteleket. Gyorsan, és precízen kellett eljárnia. Olyan ütést kellett bevinnie, ami összedönti Nightot, hiszen instabilitása nyilvánvaló volt. - Igazad van. - bólintott. - Vesztettem, győztél. És hamarosan a kezedben lesz az életem. A húgod biztos büszke lenne rád. - tudta, hogy a lány említése fájdalmas pont. - Tudod... eltöprengek, hogyha tudna róla, hogy kész lennél megölni egy védtelen nőt... vajon mit gondolna? Elhinné, hogy egy és ugyanaz vagy a fiúval, aki megmentette a szilánkoktól? És Zima... szegény lány. Ő is biztosan el van ragadtatva ezektől a bölcs döntésektől, amiket hozol. Igazad van Night. Győztél. - nézett a férfi szemébe, félelem nélkül. Csőbe lehetett húzni, de nem egyszerűen. Az elsikkadt információmorzsákból ő összekaparta mindazt ami a túléléséhez kellett, amivel hathatott bárki szívére. Ezt is megtanították neki. Hogy ismerje meg az ellenfelét, aztán hasson rá ott, ahol az a legfájdalmasabb lehet. Ügyesnek kellett lennie, úgy manőverezni Night érzései között, hogy ne csússzon be hiba. Hát várta a választ. | |
| | | Ruan Vízidomár
Erőpontok : 110 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 11
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 14:54 | |
| Több robbanás zökkentette ki Ruan-t a meditálásból. ~ Mi ez? Mi történt? Vajon mennyi ideig meditáltam? ~ Felpattant az ágyról, és kiszaladt a folyósóra. Hallotta, hogy Iroh parancsnok hangját a rádiókból, majd Zuko Nagyúr, Tonraq és Kuvira hangja is felzengett. ~ Hát ideértek. ~ Akaratlanul is megeresztett egy mosolyt, a remény hogy kijutnak innen. Körbenézett, katonák mindenhol, folyt a harc. ~ Meg kell találnom a többieket! ~ Határozta el, de mielőtt még nekiindult volna, egy közeli csapból annyi vizet idomított mindkét kezére, polipszerűen, amennyit csak bírt. A kulacsaiban tárolt szellem-vizet a lehetséges sebekre tartogatta. Ezuán Ruan bekapcsolódott a csatába, volt akit körbefont a vízzel és elhajított, vagy nekivágta a falnak, nem érdekelte, a többiek megtalálása lebegett a szeme előtt. Miközben segítette az Egyesült Haderő katonáit a Fekete Naposokkal szemben, egy pillanatra úgy tűnt neki, mintha egy ismerős arc villant volna be a képbe, mellé skarlát vörös haj lebbent. ~ Az nem lehet… nem, nem, nem… mit keresne itt? ~ Épp csak egy pillanatra kalandozhatott el a figyelme, csata közben nincs időgondolkodásra. Mégis megpróbált közelebb kerülni ahhoz a ponthoz ahol azt a vörös villanást látta. Ruan két támadás között végre elég közel került, így tisztán felismerhette Nat arcát. A meglepettségtől alig jöttek a szavak a szájára. - Nat? De… Te meg… Vigyázz! – egy jól irányzott támadással eloltotta a Nat felé repülő lángcsóvákat. – Elment az eszed!? Hogy kerülsz ide!? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 15:16 | |
| Szelíd nevetés tör ki belőlem a húgom hallatán. -Nem vagyok ugyanaz, Tai...Nem...Én vagyok az igazság! Én védem meg a gyengéket és védteleneket a bűnösöktől! Egy új, tökéletes világ megteremtője vagyok nem engedhetem, hogy a mások iránti érzéseim ezt megváltoztassák, drága. Az idegesség ami korábban kerülgetett most már teljesen elmúlt, nyugodt voltam. Korábban is a cella volt az oka annak, hogy bekattantam. -Zima pedig.... azt mondta, nem érdekli mit csinálok. Ő tudja, hogy nincs jó vagy rossz oldal, csak egy oldal van...az én oldalam. Te pedig ellenszegültél nekem Tai, de tudd meg, még ha nem is derítem ki a neved el fogom intézni, hogy halálra ítéljenek téged. Mert tudom, hogy félsz a haláltól. Minden ember fél tőle. Te egyúttal viszont tőlem is félsz, mert tudod, hogy szemrebbenés nélkül megölnélek. Hiába tagadod, nem tudsz megállítani. A szelíd nevetésem elhalványul azonban amint végzek vele ismét nevetni kezdek. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 15:23 | |
| Mielőtt Nat-ék tehettek volna bármit is, egy vízidomár jelent meg katonákkal az oldalán, és felszállították őket egy léghajóra, ott is egy helyiségbe lettek bezárva. - Micsoda úriember. – szólt némi gúnnyal a hangjában. Nat nem tanúsított ellenállást, felszállt a gépre, a gyerekek mellett. Az út semmilyen volt. Nat többnyire a gyerekek mellett foglalt helyet. Az út rövidebbnek tűnt, mint azt esetleg Nat gondolta volna. Odaérve leszállították őket, és még börtönviseletet is kaptak. - Ez a legújabb divat? Csodás. – veti oda az őrnek fél mosollyal az arcán, aki a ruhát hozta, majd kitessékelve azt, hogy átöltözne, a ruhát egyszerűen az ágyra dobja, és nem veszi fel. Nat megvárta, míg az őr kellő távolságra kerül a cellájától, majd szemügyre veszi azt. Gyorsan végez, a cellában nincs semmi érdekes, egyszerű, de nem nagyszerű. Elindul a cellából, hogy jobban körbenézhessen, hátha összefut a gyerekekkel, vagy Jasmine-nal, Lina-val esetleg Tariq-al. Ahogy lemegy a főlépcsőn, ami összeköti az emeleteket, kimegy az udvarra. A munkája során már olvasott erről a helyről. De a jelentések alapján, nem volt lehetőség a menekülésre, azt még Avatar Aang idejében elsütötték. Nat-nak nem jut sok idő, hogy lézengjen az udvaron, ugyanis felcsendül Iroh parancsnok hangja, majd a többi vezetőé, és pillanatokon belül káoszba fordul a „békés, nyugodt” börtönélet. Egyesült Haderő katonák bukkannak fel a semmiből, léghajókkal, és veszik fel a harcot a Fekete Nap katonákkal. Nat nem tétlenkedik, azonnal kiszemel magának két katonát. Nekifutásból ugorva a első katona nyakába ugrik, majd a lendülettel együtt lefordul, és földre vágja ellenfelét, míg Ő talpra érkezik, és onnan lábával rárúg a másik katona térdére, az nagyot reccsenve törik, a katona feljajdul, így Nat könnyedén viszi be a végső ütést, és a katona ájultan dől el a társa mellé. Amint összeszedi magát, és keresi következő célpontját, egy ismerős hang irányába fordul. Ruan az. Ismeri meg a férfit, aki úgy viselkedik, mint aki szellemet látott. Majd Ruan vízidomítással eloltott két Nat felé repülő lángcsóvát. - Tudod, hogy nem hagyom ki az ilyen bulikat. – szól vissza Ruan-nak, majd egy jól lendített rúgással, elintéz még egy katonát. – Rég láttalak, hogy vagy? – fogja csevegősre, mintha nem egy csata kellős közepén lennének. |
| | | Taira Tűzidomár
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 15:30 | |
| - Igazad van. - bólintott Taira. - Az őrület ellen senki nincs felvértezve. - összefonta az ujjait maga előtt, és szórakozottan malmozni kezdett velük. - Nos, tudtam, hogy nem lesz békés halálom Night. Gyilkossá neveltek... azokat mindig megölik. Azt mondtad, kettőnk között az a különbség, hogy én változatosság nélkül, nyersen tudok ölni, te pedig az istentől kapott jogodat használod. De az igazi különbség nem ebben van. Hanem hogy én minden mozdulatomat tudatosan végzem. Célja van annak, ha beszélek, és annak is, ha hallgatok. Célja van annak, ha kegyelmezek, és célja van, ha ölök. Te viszont egy nap, a távoli jövőben, mikor velem talán már végeztél, felnyitod a szemed, és rájössz, hogy te nem ide akartál eljutni. Mondhatod, hogy félek, mondhatod, hogy vesztettem. De kártyák nélkül is egyszer majd, ha megszabadulsz a tudatodat elhomályosító őrülettől, rájössz majd, hogy én győztelek le. Mert tőled mindenki el fog fordulni, nekem viszont soha nem volt senkim. Te megtalálod magad az elvarratlan szálak között, de engem soha nem is érdekeltek a szálak. Az őrület ellen nem vértez fel a logika, a stratégia. De ahogy első beszélgetésünk alkalmával mondtad, az apám megölte azt, ami lehetett volna belőlem. És aki most vagyok, az épp elég üres ahhoz, hogy átlásson bármit, de ne sajnálja az életét. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 15:49 | |
| Xane az eseményeket a belső udvar közepéről hallgatja, miközben őrült nevetésben tör ki. ~Ennyit a szőkéről!~ Elkezd abba a szobába szaladni, amiről a szőke anno mondta, hogy ott vannak a felszerelések. A káoszban könnyen be is jut, majd felveszi a ruháját. Ezután lassú - és gyanúsan kimért léptekkel távozik a szobából. Az ellenséges léghajókat célozza be, majd megpróbálja tűzzel leszedni őket. Nem tudja, hogy a szőkével még mi a helyzet, de megpróbálja az előnyt valamennyire az ő oldalára billenteni (az pedig, hogy élvezi a gyújtogatást, mellékes). Mindeközben ördögien kacag, de nem is figyel erre. Mikor kiderül, hogy vesztettek, egy pillanatra megrökönyödik, majd elindul keresni a szőkét. Néhány útba eső rabot is megpróbál felgyújtani, és ha sikerült egy ördögi kacajjal folytatja útját. Meglát egy ajtót, amit két őr őriz, és abban bízik, hogy akkor oda bennt lesz a szőke. Ha az őrök nem engedik be megpróbálja őket elszenesíteni. Véglegesen. |
| | | Zima Földidomár
Erőpontok : 1121 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 175
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 16:35 | |
| Zima a folyosón bolyongott Nightot keresve, mikor robbanást hallott. Nem értette, mi történt. Gyorsan az udvarra rohant. Az Egyesült Erők megérkeztek. ~ Nocsak, végre valami a javunkra történik? ~ Nézett fel a léghajókra. De a csatából nem vette ki a részét. Meg akarta találni a többieket. Egy kisebb léghajó mellett ment el, mikor ismerős hangot hallott. ~ Night. ~ Aztán hirtelen eszébe jutott valami. ~ Úgy néz ki, hogy az Egyesült Erők győztek. Tehát hamarosan vége a kalandnak. Night és Iruk egyezsége… A szellemet már jó ideje nem láttam, de Night ezek szerint él. Meg kell tudnom, mi folyik bent. ~ Zima meglepetésére az őrök nem állták útját, így könnyedén bejutott. És akkor meghallotta a saját nevét. (A „Zima pedig” résztől kezdve hallotta a beszélgetést.) Keze ökölbe szorult. ~ Hülye, idióta, barom! Igen, tényleg azt mondtam, csináljon, amit akar, de… abban a helyzetben lehetett mást mondani? Én nem is akartam belekeveredni az egészbe... Teljesen megkattant… Utálom azt, amit csinál. Nem is tudom, tudja-e mennyire szenvedek ettől az egésztől… Hogy ismerem a kedves, normális énjét, de ugyanakkor meg ilyen… Próbáltam is vele beszélni, de hiába. Én ehhez kevés vagyok. Nem képes felfogni, hogy nincs joga emberek sorsa felett dönteni. Ő az egyetlen, akivel nem tudok mit kezdeni. Egy idióta vagyok… És kezdek félni tőle. Tudom a titkát, emiatt a kezében vagyok. Az „ő oldalán” ahogy fogalmaz. De én ezt már egyre kevésbé bírom… Ráadásul most ki akarja végezni a vallatómat, aki ha jól hallom, gyilkos. Remek. De meg kell hagyni, jól érvel. Döntöttem. Ha ezek után meghalok… hát nem ilyen halált képzeltem. ~ Előlépett a rejtekéből és Night felé fordul. Arca rezzenéstelen, de az üvegek már repednek, szóval látszódik, hogy nincs minden rendben vele. - Tainak igaza van Night. Nem az a megoldás, amit csinálsz és erre majd egyszer rá fogsz jönni. De én már párszor kifejtettem a véleményem. Hogy valahol megértelek, de utálom azt, amit teszel. Mondhatsz akármit, ha továbbra is megtartod, akkor nem lesz normális életed. De igazából *sóhajt* minek is beszélek, ha tudom, hogy úgy is mást gondolunk az egészről és Te magad nem akarsz változtatni? Nem tudom, mennyire veszed támadásnak azt, amit most mondtam, de tudd, hogy én jót akarok neked. Azok után is, hogy te mennyi fájdalmat okoztál nekem... | |
| | | Karin Földidomár
Erőpontok : 890 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 96
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 17:36 | |
| Karin meglepetten a belépő nőre nézett. ~ Jaj, de jó, még egy szőke-féle, aki olyan nagyon okos...vagy annak hiszi magát ~ hidegen a tűzidomárra nézett, de magában azért bólintott arra, amit mondott...hát igen, a higgadtság azért sokszor a legjobb dolog volt, amit tehettek. ~ És különben is, ő tőlem akar információt...én pedig tőle akarok megtudni, amennyit lehet... ~ gondolta, majd Szöszi Fungra pillantott. Látta, hogy a szőke némileg ideges lett a lány jelenlététől, majd kijelentette, hogy a kihallgatást később folytatják. ~ Pedig már kezdett ez az egész érdekelni ~ fintorodott el, és fél füllel hallgatta, ahogy a szőke folytatta...hogy barátságos pai sho meg sakk meccs...tulajdonképpen, később miért is ne? Hiszen a háborúk is csak egyszerű pai sho meccsek...épp csak kicsit több és magasabb téttel. Aaronra nézett, aki épp akkor haladt el mellette, és valamit a kezébe csúsztatott. Nem nézett oda, tudta, hogy azzal csak lebuktatná a fiút, de magával szemben tökéletesen fölösleges volt tagadnia, hogy valójában majd' megöli a kíváncsiság. Pár perc múlva azonban, mikor a magánzárkába kísérték, végre volt egy kis ideje, hogy elolvassa az üzenetet - bár nem tudta, hogy a Szőke mikor fogja visszarángatni, akkor is el kellett olvasnia. ~ Legrosszabb esetben is maximum megeszem ~ vigyorodott el, és széthajtogatta a papírfecnit. „Szia. Hát, izé, mindig is béna voltam az ilyen hülye levelek írásában. Utálom az egészet, ráadásul rondán is írok. Na mindegy. A lényeg, hogy innen nem lesz egyszerű megszökni, ez a Szőke pojáca túl okos, megtalálna minket. Valamint azt is meg kell tudnunk mik a tervei, miért kapott el minket, hiszen egyszerűen megölhetett volna. Beépülök a szervezetükbe, megpróbálom elnyerni a bizalmát. A többieknek ne mond el! Jobb, ha azt hiszik átálltam, így még hitelesebb lesz az alakításom. Vigyázz a többiekre. És magadra is Karin, ne húzd fel még jobban ezt a pszichopatát. Amennyire csak tudsz, próbálj vele együttműködnöd. Tudom, nem lesz egyszerű, de azért próbáld meg. Sajnálom, ha valami bunkót fogok neked mondani, mielőtt megkapnád ezt az üzenetet, hitelesen szeretnék alakítani. Most mennem kell, valami őrültnek a kihallgatására várok. Amúgy, egyre jobban tetszik ez a randi. Ne feledd: bírlak. Később. A.” - olvasta. Fellélegzett. Tehát Aaron mégsem volt áruló...igaza volt, és csak be akart épülni közéjük, és ez a hír nagyobb boldogsággal töltötte el, mint az utóbbi időben bármi. ~ Tudtam...tudtam, hogy nem árult el, és tudtam, hogy nem direkt hozta szóba Rent...tudtam ~ gondolta, és halványan elmosolyodott, ahogy tekintete az utolsó három mondatra tévedt. ~ Első randi...mit gondol ez? ~ kérdezte magában, valójában azonban elvörösödött. Borzasztóan örült annak, hogy egyedül volt... ~ És kedvel...annyi hülyeségem után is kedvel... ~ majd kissé zavartan összegyűrte a lapot, és zsebre vágta. Hamarosan azonban a szőke újra hívatta. Most már előtte volt egy sakktábla, ráhelyezett bábukkal. Karin meglepetten pillantott rá - persze, szeretett sakkozni, de egyelőre nem értette, mit akar vele a szőke. ~ Oké...de ha már játszanunk kellene, akkor én jobban szeretem a pai shot... ~ jegyezte meg magában, majd a férfire pillantott. - Figyeljen, fogalmam sincs kicsoda maga, és arról sem, hogy mit akar...de abban biztos vagyok, hogy maga nem egy szokványos napkatona...különben is. Láttam azt az idiótát, aki hercegnek merészeli nevezni magát...nem tartom magát olyan ostobának, hogy egy ilyet csak úgy ok nélkül szolgáljon. Szóval, ha a napot szolgálja, akkor mondja el nekem, hogy miért...hogy mi ebben az egészben a jó, amit tesznek, és ha ezt elmondja nekem, akkor tudja mit, lehet, hogy magának még el is hiszem. És esetleg, hajlandó vagyok válaszolni minden kérdésre - jelentette ki. - Ez egész elfogadható, nem? Hirtelen Amon hangja szólalt meg a hangszórókból, és a lány a szőkére nézett...látta rajta, hogyha eddig nem is, akkor most tényleg ideges...pontosabban, kiborult, de úgy, mint egy idegbeteg, és elkezdte tűzbe dobálni a papírokat. ~ Na jó...ez bekattant, Amon meg kevésbé erőszakmentes...komolyan, lehet ez még ennél rosszabb? ~ kérdezte magától, és felpattant. Hallatszott, ahogy a Zau Fu-féle pajzsokat is felhúzzák, de Karin biztos volt benne, hogy ez sem tarthat ki örökké. ~ Ha bombáznak, az át fog szakítani... ~ jutott az eszébe, de gondolatmenete félbeszakadt, köszönhetően a bombának, ami a vallatószobába csapódott. A lány látta, ahogy a szőke kiugrik az ablakon, azonban következő pillanatban érezte a lökéshullámot, és elvesztette eszméletét. Mikor magához tért, az első, amit érzékelt, az volt, hogy zúg a feje. ~ Mert imádom, ha ide-oda pakolásznak, mintha csak valami könyv lennék... ~ morgott magában. ~ És ki ez a valaki, aki itt dumál? ~ felkelt. Akkor vette észre, hogy Iroh tábornok az, az Egyesült Erőktől, ráadásul Tonraq, Zuko nagyúr, és az a Kuvira is itt vannak. ~ Mit keres itt a díszes társaság? És jé, itt egy léghajó...Csaknem...kiszabadultunk? ~ elvigyorodott. Úgy festett, szerencséjük volt... ~ Nyugi, Karin..ez még csak egy győzelem...lehet, hogy a csatát megnyerték, de a háborút még nem...és azt sem tudjuk, hol az avatar ~ emlékeztette magát. Egyelőre azonban semmi kedve nem volt ilyen dolgokon gondolkodni, úgy érezte, hogy fontosabb dolga is van...hogy beszéljen Aaronnal. Amint kiszúrta a fiú, megragadta a ruhájánál fogva, és ellentmondást nem tűrően a léghajó egyik félreesőbb részébe rángatta. - Figyelj... - kezdte bizonytalanul, és nagy levegőt vett. - Figyelj, Aaron, én úgy érzem, teljesen bekattantam, és hogy nem vagyok normális, de...de én is kedvellek, és ez az egész borzasztó furcsa, és zűrös, és elegem van ebből az egészből, de...na, szóval annyit akartam mondani, hogy köszönöm - mosolyodott el, és kissé zavartam átölelte a fiút. Arra azonban nem számított, hogy meglát egy ismerős, jobban mondva, halottnak hitt arcot a vízidomár válla felett. Idegesen eltolta magától Aaront, és a folyosó végén lévő fiúra nézett. Nem lehetett ő...hiszen meghalt...meg kellett halnia. Közelebb lépett. ~ Most komolyan, ez nem lehet...vagy ez tényleg Tariq? ~ döbbenten nézett végig a fiún...hiszen, öt éve látta...lehet, hogy azóta megváltozott... ~ Ez tényleg Tariq ~ válaszolta meg saját kérdését, egy nem tudta, hogy dühöt, vagy boldogságot érez. ~ Na jó, most repültem egy jó nagyot egy bomba miatt, de azt hiszem, ez egy kicsit nagyobb sokk... ~ gondolta, és megfordult. Sok mindenre számított...erre azért nem. | |
| | | Taira Tűzidomár
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 17:46 | |
| ~Nos, kicsit megkésve, de jobb helyzetbe kerültem. Át kell gondolnom a lehetőségeket. Ha Nightot teljes mértékben felfedem Zima előtt, a lány az én oldalamra fog állni, és kijuthatok ebből a helyzetből. És talán megértek valamit az őrületből is, ami itt folyik...~ - Én megmondtam Night. Nem áll mindenki a te pártodon. Illúziókból épített világban élsz, és még csak fel sem fogod. Ahogy Zima, és én is mondtuk, egy nap ezek az illúziók ledőlnek, és te ott maradsz, visszalépési lehetőség nélkül. - A lányhoz fordult. - Nem szólnék bele magánügyekbe, ha nem az én cellámban vitatnánk meg őket. Night, te pedig elvileg kihallgatni jöttél. Szeretnél valamit kérdezni is, vagy csak közölni akartad, hogy most már egészen biztos vagy abban, hogy isten vagy, és mellesleg meg akarsz ölni, amint megtudod a teljes nevem? Amennyiben zavarodott elmeállapotod nem teszi lehetővé, hogy kérdezz, készséggel válaszolok Zimának is. | |
| | | Aaron Vízidomár
Erőpontok : 280 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 28
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 19:22 | |
| Mielőtt Taira bármit is mondhatott volna neki, Aaron előtt elsötétült a világ. Már megint. Az álma zavart volt és rövid.
Egy erdőben ült a tűz mellett, vele szemben Shin sütött egy halat. A hal volt a kedvence. Aaron csak bámult maga elé üres tekintettel. - Hogyan fagynak meg? – kérdezte Shin, olyan hangsúllyal, mintha csak arról érdeklődni, hogy van a másik. Beleharapott a halba. - Jéggé változik a vérük, aztán mindenük. Én sem értem – válaszolta Aaron, miközben a tűzbe meredt. - Király – lehelte Shin.
A következő pillanatban arra eszmélt, hogy lóg valahonnan. Az ablakból. Egy kiálló vasdarabon lógtak Tairával, amin szerencsére fennakadt a bilincs lánca. – MI A FRANC FOLYIK ITT! – ordított fel Aaron. ~Hál’ istennek, hogy magamra kapcsoltam ezt a bilincset. Életmentő. Szó szerint.~ Nagy nehezen felhúzták magukat, majd Aaron megfagyasztotta a láncot és széttörte. Kinézett az ablakon, látta, hogy behúzzák a pajzsokat a börtön felett. Hallotta, hogy valaki beszél a hangszórókban, ám a mondandóját már nem értette tisztán.
Ezután a többiek elszakadtak tőle és Aaron is elindult a tömegben. ~Szuper. A tervemnek annyi. Ez az egész kész őrültek háza.~ Miközben törte az utat, hallotta, hogy valakik bombázzák a kupolát. ~Remek, még a végén az egész ránk omlik.~ És akkor az emberek még jobban megőrültek. Mindenki harcolt mindenki ellen. Kész háborús övezetté változott a börtön udvara. Aaronnak hatalmasra tágult a szeme. Látta pár csapattársát harcolni, de ő inkább a fal felé húzódott. Mikor valakik megpróbálták megközelíteni, véridomítással hátrébb „söpörte” őket. ~Nyugi, fiúk.~ Kezdett egyre jobban kimerülni. ~De már egész jól tudom kontrollálni magam.~ mosolyodott el szinte.
Szinte fütyörészve várta, hogy a csata véget érjen. Ez kb. fél óra múlva ez meg is történt, győztek az Egyesült Erők. A világ vezetői elkezdték mondani a beszédüket, ám Aaron ezzel nem foglalkozott. ~Vajon hol lehet Karin? Ugye nem sérült meg?~ A tömeget pásztázta, ám más szúrt neki szemet: Tairát éppen pár katona egy léghajóra vezette, majd őket Night követte. Mielőtt Aaron utánuk mehetett volna, egy lányba ütközött. Nem is akárkibe.
~Night húga. Jasmine.~ elmosolyodott. ~Night örülni fog, hogy viszontláthatja a húgát. Ez az. Odaviszem hozzá.~ határozta el. A lányra vigyorgott. – Tudom, hogy a kapcsolatunk, „kicsit” furcsán alakult, de… Te most velem jössz – jelentette ki ellentmondást nem tűrően és megszorította a lány csuklóját, majd maga után rángatta a tömegben, egyenesen be a léghajóba.
Miután beléptek, felmérte a helyzetet. Rögtön kiszúrta az ajtót, ami előtt az őrök csoportosultak. ~Miért van egy érzésem, hogy Night ott lesz? Ott lesz. De mi van, ha nem? Az őrök hülyének fognak nézni. Mindegy, ez a legkevesebb problémám.~ jegyezte meg gúnyosan, majd a katonákhoz lépett. – Night Akiyama kérte, hogy óvjam meg a húgát a harc közben, majd vigyem vissza hozzá – jelentette ki határozottan. Az őrök összenéztek, majd félreálltak. ~Hál’ istennek, itt van. Ezek félnek Nighttól?~ Aaron belépett az ajtón és magával húzta Jasminet is.
De Night nem egyedül volt a szobában. Ott volt Zima is. És Taira. Az utóbbin pár másodpercig elidőzött a tekintete. ~Itt meg mi folyik?~ - Megzavartunk valamit? – kérdezte homlokráncolva Aaron. – Teljesen mindegy – sóhajtotta. – Night, van itt valaki, aki találkozni akar veled – mosolyodott el, majd maga elé irányította Jasminet. – És most, ha megbocsátotok… - elhagyta a termet. ~És ezzel le is merült az évi kedvességi szintem.~
Körülnézett a léghajón. ~Majdnem olyan szép, mint az a másik, amivel a rabokat hoztam.~ Örült a helyzetüknek. Végre valami jól alakult. Egy csatát megnyertek, ha háborút még nem is. Ekkor valaki szinte felrántotta és elhúzta. Aaronnak reagálni se maradt ideje. ~Mi a…~ Karin volt az. Hatalmas kő esett le a szívéről. ~Jól van. Hát, persze, hogy jól van. Ő Karin. Tud magára vigyázva.~ Mosolyogva hallgatta a lányt. Majd Karin kissé ügyetlenül megölelte. Ezen Aaron kicsit meglepődött, de jóleső melegséggel töltötte el. A fiú erősen visszaszorította és nagyot sóhajtott.
Észrevette, hogy a lány elbámul mellette. Valamire, vagy valakire erősen összpontosít. Majd elfordult. Aaron hátranézett és kiszúrta a léghajón levő emberek között Tariqot. ~Az öccse. Hát, persze. A sok esemény miatt szinte meg is feledkeztem a srácról.~ Visszafordult a lányhoz és óvatosan megfogta a kezét, de csak egy pillanatra, utána elrántotta a saját kezét. Még mindig tartott kicsit Karintól, nem tudta, hogy a lány mikor utasítja vissza vagy mikor lépi át nála a határt. Odahajolt hozzá, a fülébe suttogott, hogy a körülötte állók ne hallják: - A Nap őt is elfogta, még én hoztam ide, Köztársaság Városból. Egy elég menő kis luxusléghajón, de ez mellékes - hadarta, majd komolyra fordította a szót. - Szeretnél vele találkozni? Esetleg… - habozott. – Odamenjek veled hozzá?
| |
| | | Kira Tűzidomár
Erőpontok : 411 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 47
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 19:34 | |
| Az építményt robbanások rázták meg. Az őrök egymásra támadtak. Zűrzavar keletkezett. ~Még egy robbanás már nem tesz semmit ~ vigyorodott el és kirobbantotta a rácsokat. Rohanni kezdet a külső udvar felé. Kiérve még nagyobb volt a felfordulás, de nem tartott sokáig. Az Egyesült Erők katonái leverték a Naposokat. Nem sokkal később Iroh parancsnok tartott lelkesítő beszédet. A beszéd végeztével megjelentek a népek vezetői. ~Ó! Tiszteletüket teszik a fejesek is ~ tekintett végig a vezetőkön. Meg látott néhány ismerős arcot, hogy felszállnak a léghajóra.
~Repülünk… Kezd elegem lenni a léghajókból… ~fintorodott el ~Eddig ahányon voltam lezuhant felrobbant… Bár, mindig megúsztam ~ indult a jármű felé. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 21:34 | |
| Elkaptam Taira-t nyakát, azonban amikor bejött Zima rögtön el is engedtem. -Igazad van, T. El kell engednem mindenkit. Adtál egy remek ötletet. Ezután persze jött egy kiadós fejmosás Zimától, erre már nem tudtam mit reagálni. -Zima, tudom, hogy jót akarsz és én is jót akarok. Épp ezért... ezért azt akarom, hogy próbálj meg nem érezni irántam semmit. Veszélyt jelentek rád és tönkreteszem az életed, játszok a jószívűségeddel míg nem mást nem tudok, csak ártani neked. Ráuntam arra, hogy tönkretegyem egy ártatlan lány életét... kérlek... ne gyere utánam. Átkarolom a lányt, majd egy könnycsepp gördül le az arcomon egyenesen Zima vállára. Ezután elengedem és elmegyek, pontosabban mennék, de Aaron jött be.. és a húgom... Jasmine... Ő tényleg Jasmine... Ezután őt karolom át. -El sem hiszem, Jasmine... hol jártál ilyen sokáig...Ne haragudj, úgy örülök neked...de most vagyok túl egy nem túl kellemes beszélgetésen... Nem így kéne két testvérnek egymásra találni...de...de most nem alkalmas... kérlek keress meg később és el ne tűnj még egyszer. Ha ő is elmondta amit szeretne csak biccentek Tai felé, mintha olyan jóba lennék, majd becsukom az ajtót. Szomorú arccal megyek ki az ajtón, azonban amikor az ajtó csukódik az arcomra mosoly derül. Teljesen megőrültem, ez nyilvánvaló. Ezeket az embereket szerettem egykor, most viszont megjátszottam mindent, hogy manipuláljam ezt a nőt. Semmit nem éreztem sem akkor, mikor láttam a húgomat sem pedig akkor amikor Zimával beszéltem. Illetve örültem, hogy elengedtem Zimát, nem egy ilyen szörnyeteget érdemel akinek minden vágya, hogy győzzön és győzni fog. Tai, ez a játszma még csak most kezdődik. Érzelemmentesnek kell látszanom és az is leszek, hálad neked Tai immár nem érzek semmit. Ahogy haladok kifelé látom, hogy Xane vetekszik az őrökkel. A szomszédos szobába kopogok ahol legjobb tudomásom szerint néhány másik pihen, majd teszek egy céltalan sétát a léghajó körül. |
| | | Jasmine Tűzidomár
Erőpontok : 690 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 69
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 22:07 | |
| Jasmine onnantól kezdve, hogy a gyerekek mellé ült, alig érezte az idő múlását. A következő, amire feleszmélt, az volt, hogy egy furcsa férfi - még furcsább ruhában - egy luxusléghajón elviszi őket valahová. ~ Miért nem mindegy, hogy melyik börtönben dekkolunk? ~ bosszankodott, mikor megérkeztek a Forrongó Sziklába...megborzongott, ahogy eszébe jutottak mindazok a történetek, amiket hallott a börtönről. ~ Ide vágytam legkevésbé ~ morgott még mindig, mikor a cellájába kísérték. Nagyon úgy festett, hogy itt sem maradhatnak sokáig...hirtelen egy hang hallatszott a rádióból, amit a lány nem ismert, azonban tudta, hogy nem olyan emberhez tartozik, akivel szeretne megismerkedni... Aztán hirtelen furcsa hang hallatszott, mintha valamit felhúztak volna, és a következő pillanatban bombázás kezdődött. Jasmine amint tudott, kirohant az udvarra, és meglátta a hatalmas léghajókat...pont olyanok voltak, mint amilyenek Köztársaság városban. Aztán elkezdődött a csata. A tűzidomár nem igazán tudta, mennyi idő telt el, csak azt, hogy folyamatosan tűzgolyókat küldött a napkatonák felé. Mikor vége lett, még mindig káosz volt - egészen addig, amíg meg nem érkezett egy léghajó, amire mindannyian felszálltak - azok, akiket ismert a rendőrkapitányságról, és számos ismeretlen is. ~ Talán...talán Night is itt van! ~ gondolta, és elkezdett körbe-körbe járkálni. A keresést azonban nem folytathatta sokáig, mert a férfi, aki elhozta őket Köztársaság városból, megragadta a csuklóját, és a léghajó cellája felé vezette. ~ Ez most engem be akar ide zárni? És még hogy érdekesen indult a kapcsolatunk? ~ grimaszolt, és dühösen követte. Beléptek. Ahogy a lány meglátta a bent álló férfit, szinte leblokkolt...tényleg Night volt az...a bátyja, akit nem látott egy éve! Egy percre elfelejtette, hogy el akarta küldeni Aaront a fenébe, és azt is, hogy mit akart mondani Nightnak...Testvére azonban egy idegen lányt karolt át, és...és sírt. ~ Te jó ég, mit tehetett vele ez a perszóna? ~ vetett egy futó pillantást Taira felé. Már éppen azon volt, hogy lassan hátrálva elhagyja a helyiséget, mikor Night felé fordult...nagyon úgy festett, hogy ő sem volt kevésbé meglepve, mint ő maga. De nagyon úgy tűnt, hogy a bátyja nem akar vele beszélni...elküldte...hogy keresse meg később. ~ A később már túl késő lesz ~ gondolta szomorúan, és összeszorította a száját...sírni akart, jobban mondva, bőgni, de ezt akkor sem itt fogja csinálni... ~ Az első dolgom az lesz, hogy odamegyek ahhoz a katonához, aki iderángatott, és megmondom neki, hogy senki sem akart látni...és nem volt jó ötlet idehozni engem, hacsak nem azt akarta, hogy még jobban utáljam ~ dacosan karba fonta a kezét, majd végignézett a földidomár lányon. ~ Úgy fest, nem ő bántotta a testvéremet...hanem az ~ ismét gyűlölködő pillantást küldött Taira felé, majd szembefordult vele. - Tudod, halvány lila gőzöm sincs, hogy mit mondtál a bátyámnak, és fogalmam sincs, miért, de abban az egybe biztos vagyok, hogy nem véletlenül vagy te bezárva ebbe a kellemes kis magánzárkába! És tudod mit? Szinte biztos vagyok abban, hogy annak a szőkének dolgoztál, és még most sem bántad meg, amit tettél, és hogy jó mókának tartod, ha mások fejét lebombázzák, de ha lehet, akkor inkább ne a bátyámat készítsd ki! - a végén már a könnyeivel küzdve kiabált, majd megragadta Zima karját, és kirángatta őt is. Nem igazán értette, hogy miért csinálja...de ha a bátyja nem akart vele beszélni, legalábbis nem most, akkor talán a legegyszerűbb az volt, ha a barátnőjénél próbálkozik. ~ Ha a barátnője...de azt biztos tudja, mi történt vele ~ gondolta. - Figyelj, nem tudom, ki vagy...nem ismerlek - egy másodperc múlva rájött, hogy ez így azért elég idiótán hangozhatott. - Szóval, én Jasmine vagyok...Night húga. És szeretném...szeretném megtudni, hogy mi történt vele...hogy miért ilyen. | |
| | | Karin Földidomár
Erőpontok : 890 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 96
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Vas. Nov. 09 2014, 22:50 | |
| Karin alig Aaronra nézett, majd vissza az öccsére. Érezte, ahogy a fiú óvatosan megfogja a kezét, majd elrántja. Máskor már vörös lett volna, most azonban sápadt volt...egyszerűen képtelen volt felfogni, hogy Tariq itt van...az a Tariq, akiről öt éven keresztül azt hitte, hogy halott...az a Tariq, aki miatt tönkrement az apjával a kapcsolata. - Luxusléghajón? - ismételte döbbenten Aaron szavait, de szemével továbbra is Tariqot fürkészte...hogy elkapta volna a Fekete Nap? Elfintorodott...naná, hogy elkapta a Fekete Nap. Ha továbbra is ugyanannyira meg akarta menteni a világot, mint gyerekkorában, nem volt csoda, ha bárki is elkapta... ~ Ha továbbra is azt játssza, hogy ő a világmegmentő hős, akkor nem lehet olyan nehéz elfogni...gyakorlatilag önként sétál bele a csapdákba, annyi esze sincs, hogy átgondolja, hogy mit is csinál... ~ morgott magában, és a fiúra nézett. Ha eleinte még volt is kétely benne annak kapcsán, hogy örül-e testvérének, akkor mostanra az teljesen elszállt...nem, határozottan nem örült neki. Persze, nem gyűlölte...annyira, mint piperkőc herceget, mégis... ~ Minek kell élnie? Végre megbarátkoztam a gondolattal, hogy hulla, erre meg feltűnik nekem élve...honnan került ez ide egyáltalán? ~ tette fel magában a kérdést. Aaronra pillantott, és nagy levegőt vett...arról még neki sem beszélt, hogy konkrétan milyen kapcsolata volt az öccsével...az márpedig cseppet sem volt a klasszikus testvérkapcsolat modelljének nevezhető. Szerette az öccsét...valamikor régen, mikor megszületett, és nem tudott beszélni, idomítani meg pláne...akkor még viszonylag aranyos volt. Aztán elkezdett földet idomítani...először büszke volt rá, de egy év után minden borzasztó lett. Ő lett tökéletes uraság, aki mindent jól csinál, ő meg...ő meg a maradék. Rhett, a kisebb öccse is mindig Tariqot bálványozta, bármit is csinált...Tariq csak annyit tett, hogy nem rázta le, mégis folyton a nyomában mászkált...őt mindenki szerettet. Tariq volt a tökéletes gyerek, aki kedves, vicces meg minden, ő meg az unalmas, otthonülős lány, akire, ha nem gyulladt ki a ház, a húgán kívül más rá se nyitotta az ajtót. Felsóhajtott, mikor eszébe jutott, hogy egyszer mégis együtt dolgoztak...de az csak egyszeri alkalom volt, és nem is mentek semmire. ~ és akkor is csak amiatt, mert muszáj volt...mert tudni akartuk, ki az a férfi... ~ szomorúan Tairqra pillantott...talán annyira mégsem voltak rossz testvérek...de akkor sem voltak jóban. ~ Talán ezen még változtathatok ~ szólalt meg benne egy hang, de gyorsan el is űzte a gondolatot...Tariq akkor is Tariq volt...ő meg túlságosan is makacs. - Azt hiszem, beszélnem kell vele - mondta Aaronnak, és a testvéréhez lépett. Talán, ha egy kicsit jobb pillanatban találkoznak, akkor megpróbált volna kedvességet erőltetni magára, most azonban semmi kedve nem volt a színjátékhoz. - Te hogy-hogy élsz? - kérdezte, hangjában minden érzelem nélkül. | |
| | | Taira Tűzidomár
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Hétf. Nov. 10 2014, 08:21 | |
| Taira a lányra nézett, és hallotta minden szavát. Aztán, mikor rácsukták az ajtót, és egyedül maradt a sötétben, gondolkodni kezdett. Soha nem volt neki más, mint a gondolatai. Nem tudott mosolyogni. Nem tudott nevetni. Nem tudott sírni. Ezúttal nem a lehetőségeit gondolta át... hanem amiket már megtett, amiket átélt. A túlélésért taktikázott, ahogy mindig... de Night szavaiban volt igazság. Legyőzték a Szőkét, legyőzték... Lane-t és neki, adott pillanatban nem volt célja. Mindenki gyűlölte, többen szívesen látták volna halottan. És benne ekkor támadt fel először igazán az életösztön. Eddig soha, semmilyen ügyben nem cselekedett ösztönösen. Elnyomta, tudatosan rejtette a természetes érzéseit. De ahogy felszínre tört benne az élni akarás, átgondolta Night szavait. ~Halott vagyok.~ gondolta. ~Egy gép, akit azért hoztak létre, hogy tökéletesen tervezzen. Hogy tökéletesen gyilkoljon, hogy ne legyenek érzései. Egy hulla vagyok akit felemeltek a porból, csak a lelkét nem adták neki vissza.~ Felállt, és járkálni kezdett. ~Higgadtnak kell maradnom. Ha pánikolok, azzal elronthatok mindent. Terveznem kell, Mindenhonnan meg lehet szökni, ha a megfelelő emberekkel kezdek játszani.~ Aztán eszébe jutott az álom. Ritkán álmodott. ~Nem sírhatsz többé...~ és Aaron szavai. ~Tudom milyen egy rossz apa. Meg lehet változni.~ Megrázta a fejét. ~Nem gondolkodom tisztán. Aludnom kell, ténylegesen.~ Lefeküdt a földre, jobb híján, és lehunyta a szemét. Az eszméletvesztés ellenére fáradt volt, pillanatokon belül elaludt. Álmában ismét magát látta. Hét-nyolc év körül járt. Egy férfi állt mellette, más mint a korábbi álomban. Nem lepte meg... mestereit évente váltogatták. De igazából mind ugyanolyanok voltak. A férfi egy sérült madarat hozott. - Taira... azt akarom, hogy végezz vele. - a nő döbbenten nézte gyermekkori énjét. Sajnálta a madarat. - Nem akarok. - Dehogynem. - mondta a férfi. - Végezni fogsz azzal a madárral, mert ezt kell tenned. - Miért ölném meg? - Nincs rá elég indok az érzelmeid között. De van elég a logikádban. Meg fogod ölni azt a madarat, mert tudod, hogy elengedhetetlen része a kiképzésednek. Végezni fogsz vele, ahogy az ellenségeiddel is végzel, ha úgy adódik. Az a madár az ellenséget szimbolizálja, és egy fontos leckét tanít meg neked. Fojtsd meg. Taira látta gyermekkori önmagát, ahogy megfojtja a madarat. Az arcán nem látszódott semmi. Zihálva ébredt fel. Felült, és átkarolta a térdét. ~Mi történik velem? Mi bajom lehet?~ Az agya persze azonnal megadta a választ, a napközbe felidézett traumatikus élmények feldolgozásának szerepét kapják az álmok, pusztán a napközbeni emlékekből állnak össze, lehetnek teljesen fiktívek is... Taira mégis úgy érezte, hogy valósak. Csak azt nem bírta megérteni, miért okoznak fájdalmat. | |
| | | Aaron Vízidomár
Erőpontok : 280 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 28
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Hétf. Nov. 10 2014, 09:35 | |
| Aaron figyelte, ahogy Karin a testvéréhez lép. ~Remélem minden rendben lesz velük.~ Majd végignézett magán. Még mindig a szűk, sötét színű, Fekete Napos egyenruha volt rajta. ~Oké, ezt most azonnal le kell cserélnem, mielőtt valaki megtámadna. Talán…~ Leszállt a földön állomásozó léghajóról. ~Vajon mikor indulunk? És merre megyünk tovább? Mit szeretnének a világ vezetői? Megkeressük Korrát? Az a nőszemély…~ Végigpillantott a börtönön, az egész úgy nézett ki, mint egy katasztrófa övezet. A falak több helyen a földdel lettek egyenlővé és a legtöbb léghajó felrobbant. De az nem, amelyikkel ő korábban ment a rabokért. Aaron arca felderült. Bement a mini léghajóba és ott megkereste a párnahuzatot, amibe a ruháit rejtette. Megkönnyebbülten sóhajtott, mikor végül megtalálta és azonnal átcserélte a gönceit. ~Máris jobb.~ Ezután leszállt erről a léghajóról és eldöntötte, hogy visszamegy a másikra, amelyiken a többiek is vannak. ~Esetleg megkereshetném azt az Iroh tábornokot, vagy kicsodát, hogy mi a fene lesz most.~ Annyira elbambult útközben, hogy beleütközött valakibe, aki a hajó körül járkált. ~Night.~ Aaron habozva tekintett fel a férfira. Látszott rajta, hogy nincsen jól. ~Most még az átlagnál is furább. Csak nyugalom, Aaron. Mosolyogj. Csak nem fog megölni. Talán. Nem, itt helyben tuti nem. Remélem. Aj, a fenébe!~ Vigyort erőltetett az arcára, majd óvatosan Night vállába öklözött. - Ugye nincs harag a korábbi véridomítós mutatványom miatt? – kérdezte feszülten, miközben egyik kezét a tarkójára tette. – Láttam mennyire felhúztad magad T.-n. Nem akartam, hogy valami hülyeséget csinálj és emiatt még nagyobb bajba keveredjünk mindannyian. Ezért választottalak szét titeket. Nyers erővel semmi esélyem nem lett volna... Gondolom már neked is leesett, hogy megpróbáltam beépülni a Szőke emberei közé. Kisebb-nagyobb sikerrel – horkantott fel. – Tudod, szerintem T. nem olyan rossz, mint amilyennek látszik. Zavarodott a szivike. Arra nevelték egész életében, hogy érzéketlen legyen. De most kitaszítottuk a komfortzónájából, sok dolog meg fog körülötte változni – hadarta. ~Lassíts már.~ Nagy levegőt vett. – A lényeg – folytatta fáradtan. – Hogy bocsi, az előbbi eset miatt – kínozta a bűntudat. ~El sem hiszem, hogy bocsánatot kértem valakitől. Már megint! És ez még semmi, ahhoz képest, amit Ionával műveltem. Szegény lány. Nem csodálkoznék, ha látni sem akarna. Vajon hol lehet?~ - Jasmine jelenleg azt sem tudja, mi folyik körülötte, szerintem jó ötlet lenne, ha beszélnél vele, de… - hallgatott el. – Ez a te dolgod. Ennyit szerettem volna – fújta ki a levegőt. Aaron ezután még végighallgatja Night esetleges válaszát, majd magára hagyja a férfit és továbbmegy a léghajó irányába, ahol a többiek is vannak. Egy „Később!” és egy csettintés kíséretében távozik. Mikor belépett a járműbe, látta, hogy Karin még mindig az öccsével "társalog", valamint Zima és Jasmine is beszédbe elegyedtek. ~A többiek hol lehetnek? Várjunk. Ha Night kint van, Zima és Jasmine pedig itt, akkor ez azt jelenti, hogy…~ Elindult a szoba felé, ahol Tairát tartották. Az őrök még mindig ott álltak az ajtó előtt. ~Fenébe! Mégis mit mondjak nekik? Bocsika, csak jöttem bájcseverészni és jobban megismerni az egyik foglyukat. Egész érdekes lány.~ A szeme összeszűkült. A határozottan a katonák elé lépett, kihúzta magát, amennyire csak tudta, ám a legtöbb így is felé tornyosult. ~Ogrék.~ Morgolódva hozzájuk szólt: - Aaron kapitány – mondta faarccal. – Hivatásos. Jöttem kihallgatni a foglyot. Night Akiyama átpasszolta nekem az ügyet, a lusta disznó... – zárta rövidre a mondandóját. ~Night is valami hasonlóan mutatkozott be nekünk, még a Szegénynegyedben, nem?~ Az őrök már megint összenéztek, ám félreálltak. Tudták, hogy Aaron nem jelenthet veszélyt, hiszen ha esetleg őrült lenne, és azért menne Tairához, hogy kiszabadítsa, akkor se tudna ennyi katona elől elmenekülni. ~Nem tudnám mindet legyőzni, igaz… De azért okozhatnék nekik pár kellemetlen pillanatot.~ A fiú megkönnyebbülten belépett a szobába. Taira ott volt. Egyedül. És aludt. Látszott a lányon, hogy nem éppen kellemesek az álmai, de Aaron ezen nem csodálkozott. Őt is gyakran gyötörték rémálmok. Mint mindenkit, aki szörnyű dolgokat követett el. A legszomorúbb ebben az volt, hogy Taira fel sem fogta a cselekedeteinek a súlyát. Az évek közben teljesen elvesztette önmagát, érzéketlenné vált. Ezt az utat egyszer ő is megjárta és tudta, hogy semmi jóhoz nem vezet. Aaron jobb híján leült a padlóra és a lányt bámulta. Szinte pislogás nélkül. Elvarázsolta. Magára emlékeztette valamilyen szinten. Mintha transzba került volna, épp ezért kétszeresen is megijedt, mikor a lány zihálva felült, és átkarolta a térdét. Taira annyira zavarodott volt, hogy észre sem vette őt. – Hé! – szólt oda Aaron halkan, hogy ne hozzá rá a szívbajt, valamint, hogy nehogy az véletlenül reflexből megölje őt vagy valami hasonló. A fiú elmosolyodott. Elhatározta, hogy kicsikar a lányból valamiféle érzelmet. Bármilyet. Maga sem tudta, hogy miért. - Minden rendben Taira – óvatosan ejtette ki a lány nevét, majd odakúszott hozzá a földön, leült vele szemben és megfogta az egyik kezét. Nem borzongott meg, mint korábban Karin érintésétől, de furcsa megnyugvással töltötte el a mozdulat. ~Érdekes. Általában én vagyok idegbeteg és engem vigasztalnak. Úgy látszik most megfordult a szerep. Tényleg változom.~ - Hát, szivi – kezdte. – Nagy bajba kerültél, az egyszer biztos. De ez nem a te hibád, hanem az embereké, akik ilyenné tettek téged. Akik megpróbáltak gyilkossá nevelni. Tudod, mindig van esély a változásra. Soha nem késő. Ha te is komolyan gondolod és megpróbálod. Akkor mindig ott van az a kicsi esély. Te elég erősnek, határozottnak tűnsz nekem, biztos vagyok benne, hogy neked sikerülne, szivi – szorította meg a kezét. – Azokkal, akikkel találkoztál, szinte mindet magadra haragítottad, de én… - elhallgatott. Félrenézett, majd vissza a lányra. – Segíteni szeretnék neked. Van egy apró elképzelésem arról, hogy min mész keresztül… - egy pillanatra elhallgatott. - És előbb figyeltelek, miközben aludtál. ~Te jó ég, remélem, nem néz perverznek.~ Tudod a rémálmokat gyakran az elfojtott emlékek okozzák – mondta. És ebben biztos volt, szakértője volt a témának. Neki is rengeteg ilyen emléke volt. Mostanra már, szinte megtanulni elfogadni a történteket – az anyja, a nagymamája, az apja, Shin és még pár dolog -, de még most is kísértették őt. De ez jobb volt, mintha tudomást sem venne róluk. Abba megőrülne. Még jobban. Azok a történések tették azzá, aki ma és ezt soha nem felejthette el. Azok is a részét képezték. Elengedhetetlenek ahhoz, hogy változni tudjon. - Én tudok gyógyítani, mint azt korábban is tapasztaltad – nézett újra a lányra. – Még a nagymamám tanított. És ezzel talán segíthetek neked feloldani a gátat az elmédben. Legalább is egy részét. Így talán hozzáférhetnél pár elfojtott emlékképhez. Persze, csak ha szeretnéd, hogy segítsek, szivi – zárta le a monológját, majd elhallgatott, Taira válaszára várva, ám még egyszer megszorította a lány kezét. | |
| | | Taira Tűzidomár
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Hétf. Nov. 10 2014, 10:49 | |
| "Hé!" hallott egy hangot Taira, és felkapta a fejét. Aaron volt az. "Minden rendben Taira." ~Honnan tudja a nevemet? Érthető, léghajó utazott, amelyen talán ugyanazok az őrök szolgáltak, akik engem is idehoztak. Logikus, hogy megkérdezte, a kíváncsiság természetes...~ Ami viszont meglepte, hogy Aaron odakúszott hozzá, és megfogta a kezét. Nem emlékezett, hogy valaha értek volna hozzá így. De valahol kellemes érzés volt. Aaron eközben tovább beszélt ~Azok hibája, akik megpróbáltak gyilkossá nevelni.~ Aztán felajánlotta, hogy segít a rémálmokon. - Csak mostanában vannak rémálmaim. Eddig... nem álmodtam. De örülnék, ha megszabadulhatnék tőlük. Összezavarnak, nem tiszta a fejem újabban. És nehéz logikusan gondolkodni, ha az embert ébren is az álmai foglalkoztatják. Megköszönném a segítséget. - nézett Aaronra. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Hétf. Nov. 10 2014, 14:16 | |
| Chou amint válaszolt volna a börtön vezető belépett az ajtón. Chou rátámadt a vezetőre és mindketten meghaltak. ~szegény pedig ő az első akit a városban megismertem, majd Ming szemei könnybe lábadtak. ~gratulálok Fekete nap egy újabb áldozat. Pár percen belül robbanások történtek az őrök harcolni kezdtek. Ming kiment az udvarra. Látta ahogy a Fekete nap és az Egyesült erők katonái harcoltak. egy fél órán belül a csata győztese pedig az Egyesült erő lett. ~végre kiszabadulhatunk innen. Iroh parancsnok lelkesítő beszédet tartott, majd a népek vezetői is felszólaltak. ~végre a sarkukra álltak és megjelentek. Majd látta, hogy a többiek felszállnak egy léghajóra, és az egyik lányt cellába zárják. ~vajon ki lehet, talán az egyik katona. Ming utánuk ment és ő is felszállt a léghajóra. |
| | | Zima Földidomár
Erőpontok : 1121 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 175
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Hétf. Nov. 10 2014, 16:50 | |
| Zima sokkot kapott. A mondatok visszhangoztak a fejében. ~próbálj meg nem érezni irántam semmit... tönkreteszem az életed… játszok a jószívűségeddel… kérlek, ne gyere utánam… ~Valahol megkönnyebbült. Tudta, hogy így lenne a legjobb. Hogy nem bírta volna sokáig. De mégis… gombócot érzett a gyomrában. Nem akarta elveszíteni. ~ Night, miért? Miért nem látod, hogy a napló tönkretesz? ~ Aztán átkarolta. Zima szemébe rögtön könnyek szöktek. Erősen átölelte a férfit. Az üveggolyót – amit keresés közben a rajzzal együtt magához vett – Night zsebébe csúsztatta úgy, hogy ne vegye észre. ~ Ha már te rajzoltál nekem… Sok emlék fűződik hozzá. Akár össze is törheted… Hiányozni fogsz. Az összes baromságoddal együtt. ~ Aztán a könnycsepp… Zima kezdett kiborulni. De aztán furcsa érzése támadt. ~ Az ölelése… olyan különös. Nem olyan, mint mikor a börtönben karolt át. Vajon miért érzem így? De ez nem számít. Night elengedett. Vége. ~ Zima arcán könnyek folytak. Megrohamozták az emlékek. ~ A barlang, mikor először beszélgettünk. Mikor teljesen zavarba jöttem... Aztán a sziklaszirt. Night rám gondolt, mikor leesett... A másnap délelőtt. Majd a bunker. Utánam jött és kérte, hogy engedjem be. Meg amiket akkor mondott. Aztán mikor a naplóról beszélt... Az a szomorú tekintet… meg amit mondott. Hogy szeretne még látni. Aztán az amnézia. Night mellettem volt, pedig kértem, hogy tartsa magát távol tőlem. A kihallgatás. Meg akarta védeni. És én még haragudtam rá… Folyton egymást védtük, vigyáztunk a másikra. ~ Persze eszébe jutottak a fájdalmas emlékek is. ~ Maga a napló. Mindenről az tehet. Miért kell egyáltalán léteznie? Tényleg igaz, hogy Night kis híján tönkretett. Hogy mennyit aggódtam miatta. Meg az egész… Miért? Miért nem tudja elpusztítani? Miért rántotta magával a hatalom? És miért nem tudok semmit sem tenni? ~ Zima hirtelen arra eszmélt, hogy az udvaron van. Egy lány áll előtte. ~ Azok a vonások… Jasmine, Night húga? Ő meg hogy kerül ide? ~ Zima zavartan nézte a lányt. ~ Válaszolnom kellene neki. De mit? Ó, szia Jasmine, a bátyád egy füzet segítségével embereket öl, mert azt hiszi, hogy joga van hozzá és ettől a hatalomtól teljesen becsavarodott. ~ Zima szemébe újra könnyek szöktek. - Szia, hallottam már rólad. Én Zima vagyok. Mondd, csak, éreztél már úgy valaki iránt, hogy egyszerre szereted és utálod őt? – hangja elcsuklott, sírni kezdett, arcát a tenyerébe temette. Amint kicsit lenyugodott, folytatta. – De igaza van. Lehet, hogy közel kerültünk egymáshoz, de… Jobb lesz ez így. Külön… De… Kudarcot vallottam. Nem tudtam neki segíteni… - majd a lány szemébe nézett. – Rég láttátok egymást, hiányoztál neki. Biztosan szívesebben beszélnél vele. Menj csak nyugodtan, én megleszek. *halovány mosoly jelent meg az arcán*. ~ Remélem, neki nem mondja el… hadd maradjon abban a tudatban, hogy a bátyja olyasmi, mint amilyennek ismerte… Nagyapának igaza volt, mikor az érzelmekről beszélt. Vigyázni kell velük… Én sosem tudnék gép lenni, de össze kell szednem magam. Nem viselhet meg ennyire. ~ | |
| | | Quan Átlag ember
Erőpontok : 710 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 73
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Hétf. Nov. 10 2014, 17:47 | |
| Quan éppen a szobájában gondolkozott. ~Ezt a nőt nagyobb büntetés lenne érzelemmel felruházni mint megölni vagy megkínozni. Mondjuk így is.......~ Quan a gondolataitól nem hallotta,hogy elkezdődött a bombázás. Viszont gyorsan ráeszmélt mikor a börtönt már eltalálták. ~Mia?! A ruháim! És benne a cuccaim. Most vagy soha. ~Quan körbenézett a folyosón,tisztának ítélte,majd elkezdte kutatni a ruháit.Hamar megtalálta a lefoglalt dolgokat köztük a saját ruháját,és átöltözött. ~Nos, márcsak egy kardot kéne találnom.~ Ezután a fegyvertárba rohant. Átnézte a felhozatalt,de semmit nem talált ami igazán tetszett volna neki. Így inkább kiment az udvarra harcolni az Egyesült Erők oldalán. Amint kifutott látta,hogy egy Egyesült Erő katona küzd két Fekete Nap katonával. Különleges fekete kardal küzdött az idomárok ellen. Mellényén DREDD volt olvastható. Quant emlékesztette valakire,mivel az ő falujában is volt egy Dredd nevű bíró. Quan azonnal az egyik katona felé rohant,de elkésett. Dredd egyett leszúrt,de a két napkatona összhangban könnyen végzett a bíróval. Quan hátulról könnyen végzett a másikkal. Gyorsan nyakát törte és a bíró felé szaladt. Felkapta és fedezékbe vonult vele. Mikor levette a sisakját láthatta,hogy tényleg ugyan az a Derdd. A katona utolsó szava a Quan volt, majd kezében halt meg. Quan felvette a katona ruháját és végül a sisakját. A katonán persze maradt,ruha,de így még is méltóbban lehetett eltemetni egy bírót,mint katonai öltözékben. ~Nyugodj békében. Halálod nem volt értelmetlen.~ Quan elenged egy könnycseppet majd a maradék tíz percben a bíró kardjával harcolt tovább. Mikor vége lett a harcnak,a fejesek megjelentek,de Quan inkább az őt vallató nőre figyelt.Látta,hogy merre vezették.
Quan azonnal utána indult viszont látta a többieket. Szépen kivárta még elolszlanak. Mikor éppen elindult volna Aaron ment be a szobába.~Na jó nem várok többet.~ Quan a szoba felé indult. Mikor az ajtó elött álló őrök meglátták a DREDD feliratott Quan mellén azonnal félreáltak. Quan benyitott a szobába.-DREDD bíró vagyok. Álljatok fel!-Mondta kicsit mélyebb hangon az átlagosnál. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Hétf. Nov. 10 2014, 20:48 | |
| Az egész olyan gyorsan történt. Egy hős voltam...most meg. Miattam vannak a cellában. A homlokomra csapok. Hülye vagy Tariq, egy idióta. Hagytad, hogy ez a három ártatlan ember idekerüljön. És Jasmine. Neki lehet a legrosszabb. A bilincsek... biztos megviselik őt a bilincsek. Egy pohár vízért megyek és leülök a lány mellé. -Tessék...jót fog tenni. Egy magabiztos mosolyt intézek felé. Lei s ülnék vele beszélgetni de ekkor jön egy napkatona –Aaron- a csicskájival. Felemelem a vizespoharat és beleköpök. Úgy teszek mintha szótfogadnék neki, azonban amikor a közelébe lépek egy „földből kiálló“ sziklában megbotlok és pohár teljes tartalma Aaron-ra ömlik, majd hagyom, hogy megbilincseljenek. Aaron-t azonban papíron utálom. Ahogy haladunka léghajón egy földarabbal szórakozok, az út viszont elég gyors volt. Nyilván az uralkodó egyik s..talpnyalóját küldték a szupergyors mindent kibíró léghajójával. A cellában nem sok időm volt gondolkodni, a katonák sorra egymás ellen fordultak. A szemem Aaron-t kereste, de nem láttam. Kár...vehetett volna egy forró fürdőt...egy HOSSZÚ forró fürdőt. Az én időm viszont akkor jött el amikor megérkeztek az egyesült erők. Több őrre rátámadtam, ideje volt mér lecsapni valakit. Ahogy Karin szokott nyaklevesek osztani régen... bár nem volt felhőtlen a viszonyunk hiányzik. Pár perc alatt minden fejes a tiszteletét tedte. -Ideje volt felébredni. Kiáltok oda, majd elveszek a tömegben és amikor felmentünk a léghajóra a büféskocsihoz megyek. Puccos kis hajó volt, nyilván Iroh-é.. Épp szőlöszemeket faltam, majd egy pohár vizet kortyoltam rá mikor valaki a hátamon kopogtatott. Megfordultam, és a számban lévő összes víz Karin arcába zúdult. Ez él? Akkor a családom többi tagja is. Viszont úgy viszonyulok hozzá, ahogy ő hozzám. -Tariqot nem lehet elpuszítani. Tudod...keményebb vagyok mint egy szikla. Mosolygok a nővéremre.
-Az viszont meglep, hogy te még életben vagy. Azt hittem, hogy a homokvihar elvitt...messzire... |
| | | Jasmine Tűzidomár
Erőpontok : 690 Karakterpontok : 0,0 Hozzászólások száma : 69
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész Hétf. Nov. 10 2014, 20:57 | |
| Jasmine látta a földidomár lány arcán a zavarodottságot, és egy pillanatra még az is átfutott az agyán, hogy a bátyja esetleg eltitkol előle valamit...valamit, amiről jobb lenne, ha tudna. ~ Minek képzel ez engem, valami idióta kislánynak, aki mindenen csak kiakad? ~ fortyogott továbbra is magában, és erős késztetést érzett arra, hogy Night után menjen, és leordítsa a fejét...pedig régebben nem volt szokása az, hogy bárkivel simán üvöltözzön, pláne nem a testvérével. Azonban Zimára nézett, és valamiért azt érezte, hogy nem ő az egyetlen, akivel Night ilyen szépen elbánt... ~ Már azt sem tudom, kicsoda egyáltalán Akiyama rendőrtiszt ~ gondolta, és idegesen elfordította a tekintetét. Most egyáltalán mit kéne mondania? ~ Örülök, hogy megismerhetlek Zima, jó tudni, hogy a bátyám mellett egy ilyen kedves lány volt, az meg, hogy ő átment mezei bunkóba, az egyáltalán nem a te hibád, különben is, éppen most indultam lecsapni őt? Nem, ez elég idegbetegen hangzik... ~ elfintorodott, és Zimára pillantott. Valamiért az volt az érzése, hogy az ilyen szavak amúgy sem segítenének sokat... Idegesen tördelni kezdte a kezét...soha sem volt igazán szerelmes, mégis, mi a fenét mondhatna? ~ Miért korom hátrányát folyamatosan éreznem!? ~ bosszankodott, és nagy levegőt vett. Valamit kellett mondania...bár, abban azért kételkedett, hogy értelmes lesz, de egy próbát megért...talán. - Zima...örülök a találkozásnak - nyögte ki. - Tudod...nem tudom, mit érzel, és elhiszem, hogy a bátyám nagy tuskó volt vele - halvány mosolyt erőltetett az arcára. - Egyelőre én sem akarok vele beszélni...de mond el nyugodtan, mit mondott... - sóhajtott. Még mindig nehéznek érezte, hogy így kell látnia a bátyját. ~ Ha nem látom...akkor talán még hihetném azt, hogy ugyanolyan, mint eddig... ~ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész | |
| |
| | | | Forrongó Szikla - Belső rész | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|