Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avatar: The Last Airbender és Legend of Korra szerepjáték

KeresésLegutóbbi képekRegisztrációAz oldal bezártKezdőlapRegisztráció - SajátForrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptyForrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptyForrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptyForrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptyForrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptyBelépés

Forrongó Szikla - Belső rész

Go down 
+9
Shin
Karin
Elaina
Jasmine
Taira
[†] Chou
Quan
Ruan
Iona
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 01 2014, 14:45

First topic message reminder :

A börtöncellák, a hűtők és a vallatószoba helyezkedik el itt, rengeteg őr jellemző. Az idomítás minden módja tilos idebent.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 12:02

Azoir számított arra, hogy Quan nem fog vele egyet érteni, de a pofon kicit meglepte.
- Quan, azért kérdeztelek, mert tiszteletben tartom a válaszodat, nem kell felpörögni. Nos, Ruan, köszönöm, hogy csatlakozol. Xane, bárki is kezdeményezte a beszélgetést, örülök, hogy megtörtént, ugyanis így számíthatok a segítségedre. - Ezután a többiekhez fordult- Uraim! Köszönöm, támogatásukat, hamarosan jelenkezem.
Ezzel elindult kifelé, de útközben még kacsintott Nightnak. Azoir besétált a celljába, és összegezte a történteket. Kis idő múlva belépett Night a cellába.
- Örülök, hogy itt vagy. Azért akartam veled négyszemközt beszélni, mert vannak közös ügyeink. Nézd, te okos, és higgadt vagy. Én nem éppen. Ezért szükségem van a segítségedre. Xanéról, mindketten tudjuk, hogy tégla. Azért csináltam ezt a színjátékot. Azt hiszi, gyilkolni megyünk. De mást teszünk. Valamit, amit majd te fogsz kitalálni. - mutatott Nightra, majd folytatta - Viszont, van egy kis gond. Zima és Iona. Mindketten tudjuk, hogy mit jelentenek nekünk. Ők a mi gyenge pontjaink. El kell hitetni az őrökkel, hogy semmit sem jelentenek nekünk. Át kell rajtuk néznünk. Látod, hogy engem is mindig Ionával "motiválnak". Neked is biztos van személyes sérelmed a Szőkével kapcsolatban. Itt az idő, hogy tegyünk ellen valamit. 
Kicsit elhallgatott, hogy Night tudja forgatni magában a szavakat, majd folytatta - Night, ma este valamit cselekedni kell. Ha nem támadunk a szőkére, fogjuk el Xanét. Ha jön, hogy eláruljon minket, akkor előbb csapunk le rá. Vagy esetleg valami más ötlet?
Aaron
Vízidomár
Vízidomár
Aaron

Erőpontok : 280
Karakterpontok : 0,0
Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 12:37

Aaron hallotta a nyitódó, majd csapódó ajtó zaját, ám nem fordult felé, nem érdekelte ki jött be a terembe. Tekintetét Karinon tartotta. Próbálta megtalálni a középutat, hogy ne okozzon túl nagy fájdalmat a lánynak, ám ne is legyen túl gyengéd, nehogy a Szőke megsejtsen bármit is. ~Így kell udvarolni.~ a gondolattól majdnem elmosolyodott, de sikerült fenntartania semleges maszkját.
Borzalmasan érezte magát, ahogy Renről beszélt a lánynak, de nem volt más választása, muszáj volt meggyőzően játszania a szerepét. Mégis, még nagyobb szörnyetegnek érezte magát, hogy kijátszotta ezt a kártyát. Ekkor megütötte a fülét egy ismeretlen, női hang: „Felesleges erőszakot alkalmazni.” Aaron dühösen felé kapta a fejét, a kezeit visszaejtette a teste mellé, a véridomítás megszűnt. ~Mégis ki ez a…~ itt megakadt és a szemöldöke a homloka tetejéig szaladt. ~Dögös.~ Ez volt az első gondolata, majd undorodva elfintorodott. ~Mégis mikre gondolok?~ Karinra pillantott, remélte, hogy a lány megértette a rejtett üzenetét, majd a falnak dőlt.
Aaron az új jövevényt tanulmányozta, akit a Szőke T-nek nevezett. Nem volt túlságosan bizalomgerjesztő. ~Úgy látszik, összedolgozik a Szöszivel. Szinte megbízik benne. Ez azt jelenti, hogy vele is össze „haverkodnom.”~ A gondolat egyszerre töltötte el nyugtalansággal és furcsa örömmel. Lerázta magáról az érzést. Ekkor a Szőke felszólította őt, hogy gyűjtse be a foglyokat a Köztársaság Városban levő rendőrkapitányságból, majd szállítsa őket ide. ~Vajon mekkora lehet a zűr a fővárosban? És kik azok a rabok?~ Furcsállotta, hogy a Szőke egyből egy ilyen fontos feladattal látta el. ~Valószínűleg csapda. Azt hiszi, hogy megszöktetem majd a rabokat. Csalódni fog. Idehozom mindet, ha kell láncba verve. Én nem fogok megbukni a hülye próbáin, a bizalmába fogok férkőzni.~
Aaron csak bólintott a férfinak, majd elindult kifelé a teremből. Útközben elhaladt Karin mellett, majd észrevétlenül, úgy, hogy senki nem látta, a lány kezébe gyűrt egy papírt, amire korábban írt egy üzenetet. Megborzongott az érintéstől – pedig kesztyű volt rajta-, ám az arca továbbra is kifejezéstelen maradt és ment egyenesen tovább. Mielőtt kilépett volna a teremből, visszapillantott az ott levőkre: a Szőke, Karin és T. Az utolsó emberen még pár másodpercig elidőzött a tekintete, majd elindult a folyosón.
A Karinnak átadott üzenetre gondolt. A saját kihallgatása közben, mikor összetörte az asztalt – elmosolyodott – titokban a zsebébe gyűrt egy tollat és egy darabka papírt. Mikor később, a Szőkével való ominózus beszélgetés után,  a kihallgató szoba előtt várt, akkor írta meg az üzenetet:
„Szia. Hát, izé, mindig is béna voltam az ilyen hülye levelek írásában. Utálom az egészet, ráadásul rondán is írok. Na mindegy. A lényeg, hogy innen nem lesz egyszerű megszökni, ez a Szőke pojáca túl okos, megtalálna minket. Valamint azt is meg kell tudnunk mik a tervei, miért kapott el minket, hiszen egyszerűen megölhetett volna. Beépülök a szervezetükbe, megpróbálom elnyerni a bizalmát. A többieknek ne mond el! Jobb, ha azt hiszik átálltam, így még hitelesebb lesz az alakításom. Vigyázz a többiekre. És magadra is Karin, ne húzd fel még jobban ezt a pszichopatát. Amennyire csak tudsz, próbálj vele együttműködnöd. Tudom, nem lesz egyszerű, de azért próbáld meg. Sajnálom, ha valami bunkót fogok neked mondani, mielőtt megkapnád ezt az üzenetet, hitelesen szeretnék alakítani. Most mennem kell, valami őrültnek a kihallgatására várok. Amúgy, egyre jobban tetszik ez a randi. Ne feledd: bírlak. Később. A.”
~Egy őrültnek a kihallgatására… Idióta vagyok.~ lassan megrázta a fejét, majd nyílegyenesen a léghajóhoz ment, ami egyenesen Köztársaság Városba vitte. ~Kezdődjék a buli.~ ám továbbra is feszengett, nem tudta kiverni a titokzatos lányt a fejéből. ~Ki lehet ez a T.?~

/a többi részét majd a Rendőrkapitányság topicba írom/

Moderálva: A szmájli ugye nem volt komoly? Ben
https://www.youtube.com/user/AttilaTheBookaholic
Kira
Tűzidomár
Tűzidomár
Kira

Erőpontok : 411
Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 13:06

Kira a cellában fel alá sétált. ~Nem hiszem el hogy megadtam magam~ még mindig ezen zaktolt az agya ~És a szegénynegyedet is felégették... Tettem volna, amit elsőre gondoltam~ Kinézet a rácson. Két őr ment el előtte és egy rabot vezettek. Egy ismerős rabot. ~Quan?~ közelebb lépet a rácshoz ~Kihallgatásra vihetik... vagy a hűtőbe ~megborzongott a gondoltra. ~Jó tudni, hogy nem haltak meg. Akkor jól sejtetem, hogy itt lehetnek a többiek is ~
Quan
Átlag ember
Átlag ember
Quan

Erőpontok : 710
Hozzászólások száma : 73

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 13:09

Quan szépen nyugodtan aludt még nem arra ébredt,hogy őrök állnak előtte.-Tiszteletem.-Majd Quan felállt.-Szóval mennyek magukkal?- ~Vajon mit akarnak?Akkor derítsük ki.~ -Ha ennyire szeretnék.-
Majd Quan velük ment és egy szobába vezették. Szépen leült és végighallgatta a nőt. Elegánsan felállt,hátat fordított a nőnek. Egy ördögi kacaj után visszaült. Minkét kezét egymásba fűzte,felrakta az asztalra. Mélyen belenézett a nő szemébe.- Mit akar? De tudja mit,legyen. Együttműködök magával,ha ezt szeretné.~Hát akkor kezdjük is nézzük ki bírja tovább.~
Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

Erőpontok : 998
Hozzászólások száma : 188

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 13:27

- Köszönöm. - bólintott Taira. - Mikor a csatornarendszerben, illetve korábban Köztársaság Városban harcoltak, szinte ugyanaz a csoport jelentette az ellenfelet. Arra kérem, adjon minél pontosabb leírást a harcról. Mivel maga jól ért az egyes harci stílusokhoz, kérem írja le minél pontosabban, csapatuk mely tagja mire reagált. Nagy vonalakban elég leírni, de különösképpen érdekelnének Aaron reakciói. - mondta hűvösen, hátradőlve a székben.
~A csata közbeni viselkedése valóságos térkép a lelkiállapotához. Pontosan felmérhetjük, és kideríthető, ha csak átver minket.~
Quan
Átlag ember
Átlag ember
Quan

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 13:50

Quan végighallgatta a nőt. Ugyan úgy ült tovább. Majd válaszolt. -Azt mondtam együtt működök, és nem azt,hogy besúgó leszek. Lehet,hogy nem látszik,de tanult ember vagyok. Azt,hogy mit tanultam az lényegtelen,de hülye azért nem vagyok. Együttműködő vagyok. Segítek mosni,főzni,takarítani. De tőlem semmit nem fog megtudni. Meg ez egy kicsit idióta kérdésnek érzem.És igen igaza van jól értek a harctípusokhoz. Meg csak úgy hátradől. Ki maga? Hogy került ide? Mit akar az életben?
Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 14:26

Taira felállt, és a férfire nézet. Quan nem tört meg, és ez meg sem lepte a nőt. Számított rá. És tudta, hogy be kell tartani minden ígéretét.
- Nos, mondanám, hogy sajnálom, de maga ezt mesterkéltnek érezné, és nem ok nélkül. Megerősítette minden feltételezésemet. Könnyített volna egy keveset a dolgomon, de ez a döntése sem változtat semmin. - felállt. - Mint mondtam... ok-okozat. Akció-reakció. Most jön az én részem. -  intett az őröknek. - Kísérjék a parthoz. Én is csatlakozom, néhány percen belül. Nem fog ellenállni, ahogy ő maga mondta, tanult ember... tisztában van a helyzetével, és a korlátaival.
Miközben az őrök a parthoz vezették Quant, Taira egy raktárhoz ment, és kiemelte belőle a férfi kardját, majd ő maga is a partra sétált.
- Nincs sok gyenge pontja, Quan. De a kardja különleges. Nem csak megvédi magát, érzelmi jelentőséggel is bír. Emlék, ami magának sokat jelent. Nem okozok fizikai fájdalmat, mert tudom, ki lehet bírni. De úgy tűnik, nem volt tisztában azzal, amit mondtam. Nem kedvelem a hősködést. - felemelte a kardot, és a forrongó tóba dobta. - Most azt hiheti, kijátszottam minden ütőkártyámat. Ismét nem fenyegetem, most már láthatja, hanem tényeket közlök. Tisztában vagyok azzal az alapelvvel, hogy csak addig van hatalmam bárki felett, míg marad valami, amivel sakkban tarthatom. És még van bőven ilyen elem az életében, Quan. Most láthatta, őszinte vagyok. Gondolkozzon el ezen. - intett az őröknek, és kiadta, hogy vigyék vissza a cellájába.
Majd visszasétált a vallatószobába, és szólt az egyik őrnek, hogy hozza Zimát. Leült, és várt. Átgondolta a lépéseit, a lehetőségeit, próbálta analizálni Quan reakcióit. Mindig erre tanították. Mutassa meg, hogy veszélyes, szúrja meg az ellenfelét olyan ponton ami fájdalmas... de ne ölje meg azonnal. Akkor elveszíti minden hatalmát. Most is ezt tette. És taktikailag tökéletes terve volt, hogy lassan, apránként minden információhoz hozzájusson. Minden lépésre készen állt a döntésekkel. Hisz mindig ezt várták tőle.
Mikor Zimát bevezették, és leültették, Taira a lányra nézett.
- Üdvözlöm Zima. Remélem nem lesz köztünk konfliktus, pusztán néhány kérdésre várok választ. Én őszinte leszek, amennyiben maga is együttműködik, könnyen megértjük majd egymást. Nem fogok fenyegetőzni, és nem kerül veszélybe az élete. Amit közlök, az mind tény. Én is csak azt várom el cserébe, hogy egyenesen válaszoljon.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 15:00

Azoirra nézek, épp válaszolnék neki amikor léptek zaját hallom és pillanatokon belül arcok is társulnak hozzá. Zima. Szóval így állunk. Látom, hogy Chou közeléből rángatják el. Teljesen bekattanok.
-Most nem tudok józan fejjel gondolkodni, kérek pár órát.
Ez a mondat volt az utolsó ami nyugodtan. A szőke. Biztos ő volt az, ez teljesen nyilvánvaló. Ó, hogy rohadna meg. Most azonnal vége. Csak tudnám hogy fog meghalni. A cellaajtómra egy jó erőset odavágok és lepattan a karórám teteje, benne egy darab cetli a naplóból. Győzelem. Azonban nincs mivel írni. Egy üvegdarab nálam maradt. Aaron... itt a vég. Ekkor azonban látom, hogy a férfi elhagyja a börtönt. Lehetetlen körülményeket nem írhatok le. Chou. Az a rohadt vízidomár. Hagyta, hogy elvigyék Zimát, ha ő ment volna helyette. Rohadt, idióta. Neki kell meghalnia. A cetli kicsi volt, még szerencse, hogy apró betűkkel írok, hogy a napló minél később teljen be. Azonban most nem volt írószer, így fogtam a szilánkot, feltűrtem az ingem ujját és belevágtam az üveget. A véremmel írtam rá Chou nevét, mellé azt, hogy megöli a börtönvezetőt majd ő is halálos sérülést kap, a lapot pedig zsebre vágom és a vallatócella felé rohanok. Őrült módjára kezdem el csapkodni az ajtót ahol Taira vallatja Zimát.
-Nyisd ki az ajtót te szemét! Megfoglak ölni, érted? HALOTT LESZEL! A halott testeden fogok taposni te rohadék! Gyere ki ha olyan nagy ember vagy! Gyere ki és küzdj meg velem!
A csapkodást továbbra sem hagyom abba egészen addig, amíg valaki ki nem nyitja az ajtót.

/Chou abbahagyja, azt kérte, hogy a halála legyen maradandó így a következő posztban írjátok le, hogy a börtönvezető látogatást tesz ott (nem a Szőke) és Chou rátámad,majd mindketten meghalnak/

Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 15:20

Taira még választ várt, amikor dörömbölést hallott. átgondolta a lehetőségeket, hogy ki állhat az ajtóban. Nem lehetett sem katona, sem a Szőke. Ők egyszerűen kopognának. A dörömbölés zaklatott érzelmi állapotra utalt, így a nő kinyitotta az ajtót. Night nekitámadt, egy mozdulattal oldalra lépett, a fél karját átcsúsztatta a felé nyújtott ütőkéz alatt, a nyaka fölé, majd a fej enyhe, komoly problémát nem okoz elcsavarásával kibillentette az egyensúlyából, és a földre vitte. Az egyik kezét a férfi nyakához vitte, hogy az ne is tudjon felkelni. A ruhaujja véres lett a Night kezén lévő sebtől, sőt az összetört óra üvegszilánkjai az ő karját is összekaristolták. De nem zavarta.
- Valahogy sejtettem, hogy ez nem lehet más... - közölte. - Annyira kiszámíthatóak tudtok néha lenni.Bár, bevallom, ekkora őrületet nem vártam. Dönthetsz. Maradsz a földön, vagy kijózanodsz, és akkor beszélhetünk értelmesen. Még jó, hogy Zima nem lát. Ő többet várt tőled, legalábbis amit tudok róla, az alapján úgy tűnt...
Quan
Átlag ember
Átlag ember
Quan

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 16:12

Quant kivezették egy parta. Majd nő mondott valamit és beledopta a kardját a vízbe. Quan életében egyszer változott nagyot. Most is változott. Quan összetört. Miközben nézte ahogy a kardja a vízbe száll egy szót sem mondott. Arcán nem látszott semmi érzelem. Annyira összetört,hogy nem volt ereje semmire. Majd visszakísérték a cellájába. Quan leült a földre.
~Eddig nem bántottam nőket. De ő lesz az első akit akit annyira fogok összeverni és megkínozni,hogy megbánja azt a napot mikor megszületett. Miket mondok? De most már mindegy. Három dolog van az életemben amit el tud venni. A kardom, a családom, és a kedvesem. Háromból elvett egyet. Nembaj. Ell kell játszanom,hogy semmi bajom ne hogy a többiek rájöjjenek,hogy esetleg bekattantam. A kardomról viszont tudni fognak. Bíznom kell,hogy a kardom túlélte. A markolatban már nem vagyok olyan biztos. Várjunk.~ Quan kezdett kicsit megnyugodni. ~Ha a penge túlélte akkor egy vízidomárral és egy fémidomárral ki lehetne halászni. Attól még a nő sorsa nem változik,viszont a pengét talán meg lehetne menteni. Egy ilyen különleges penge,úgy tudom,hogy elég sokáig bírja a magas hőfokokat. De milyen meleg lehet a tó? Meg kell tudnom,hogy a kard ott van-e még. Ha kibírt egy tűzidomárt és egy földidomárt akkor nehogy egy tó fogjon ki rajta.~ Quan kezdte összeszedni magát. Viszont a nőnek vissza akarja adni azt amit a parton érzett. Majd felállt. ~Nem fogok megtörni. Ilyen könnyen nem nyersz. Idővel megkapod büntetésed. A kardom fog lesújtani rád. Csak legyen egy fémidomár köztünk,és ha a kardom el is olvadt volna akkor talán szét tudná választani a víztől. Aztán újra el tudnám készíteni a kardom.~ Quan egyre jobban érezte magát ahogy futkostak át a fején a gondolatok. Végül sikerült nem bekattannia és újra úgy érezte,hogy hasznos része lehet a csapatnak.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 16:59

Ez a csaj lefegyverzett. Még jobban a pokolra kívántam, oda is fog jutni.
-Győztél.
Adom fel magam, majd megvárom, amíg a csaj elengedi a karomat és felállok a földről. A szilánkot nem dobtam el amikor bekattantam, szépen csebre vágtam. A meggondolatlan cselekedeteimben is vannak meggondolt lépések. A listán is van még hely. Ezután fel-le kezdek mászkálni a szobában.
-Sakk és matt. Győztél.
Mondom neki, sikerült teljesen lenyugodnom. Fel s alá kezdek mászkálni a szobában. Senki nem volt ott kettőnk közül, csak én és ő és persze az üvegszilánk. Emlékszem, Zimának mondtam, hogy az üvegbe egy történetet lehet beleírni. Hát én is azt fogom tenni, de ez a történet nem arról a rengeteg kudarcról fog szólni, ami az elmúlt napokban ért, hanem egy új istenről...rólam. Ahogy Iruk sem, ez a nő sem állíthat meg.
-Szóval a szőke szerzett magának egy új kiskedvencet. Mond csak, milyen a házi macskájának lenni?
Továbbra sem hagytam abba a lépkedést, de nem a nyugtalanság jele volt. A kezem zsebre volt téve és az éles szilánkdarabot forgattam. Amikor elég közel értem a nőhöz hirtelen azt a falhoz löktem, kirúgtam alóla a lábát, majd az egyik karommal megragadtam a nyakát a másikkal pedig az említett testrészhez szegeztem a szilánkot.
-Szóval beszélgessünk higgadtan. Lássuk milyen higgadt maradsz, hogyha az életedről van szó.
A karomon még mindig csorgott a vér, nem törődtem a sebbel. A lány nyaka mellől a szilánk néha annak arcán húzódik végig, de csak úgy, hogy ne vágja azt meg. Lássuk milyen, ha őt tartják lelki terrorban, nem pedig ő bábozik. A kés pedig ezután visszakerül az eredeti helyére, a lány nyaka mellé.
-Most pedig kezd el sorolni szépen az érveket, hogy miért is kéne életben hagynom téged. Ajánlom, hogy jól forogjon a nyelved, az Isteneddel beszélsz!

(A karakterirányítás engedélyezve volt.)
Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 17:19

Taira érzete, hogy az üvegszilánk végigfut a nyakán, és az arcán. ~Megőrült. Annyira zaklatott lelkileg, hogy istennek képzeli magát. Óvatosnak kell lenni, de irányítható. Látnia kell, hogy nem félek.~
- Nem fogsz megölni Night. - mondta. - Nem fogsz megölni, mert nem tudod, mi van Zimával. És majd bele őrülsz. Az viszont tudod, hogy én tisztában vagyok mindennel. Nem fogsz megölni azért sem, mert szinte istennek hiszed magad. A notesz biztosított neked egyfajta méltóságot, úgy ölhettél, hogy nem mocskoltad be vele a kezed. Mindegy, kivel végeztél, eltávolítottad magadtól a gyilkosság tényét. De ha most belevágod azt az üvegszilánkot a torkomba, úgy ölsz majd, mint egy közönséges, utcai gyilkos. Nem marad becsületed senki szemében. Mit gondolsz, mit fognak szólni a barátaid, hogyha elvágod a nyakát valakinek, aki nem is támadt rád, pusztán önvédelemből vitt le a földre, és felajánlott egy nyugodt megegyezést. Itt felmerülhet benned az ötlet, hogy akárhol is van, nálunk, vagy elrejtve, visszaszerzed a noteszt, és azzal ölsz meg. Ehhez azonban tudnod kéne a nevemet, amit nem tudsz. Minden kiút ebből a helyzetből, amit a halálom eredményezne, etikai és logikai zsákutca. Úgyhogy azt javaslom, gondold át, mit teszel azzal az üvegszilánkkal. - közölte hűvösen, és konkrétan.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 18:42

Igaza van. Már megint igaza van. Most megölni őt esztelenség. Túl sok a lezáratlan tényező. A karját szorítom, majd mindkettőt a háta mögé helyezem. Az oldalára erősített bilincsnél fogva a székéhez láncolom, a karja teljesen védtelen.
-Látom a szemeden, hogy félsz. Még ha nem is mutatod ki. Rettegsz, mégpedig a haláltól. Öltem már nálad fiatalabb embereket is.
Elfordítom a szobában a kulcslyukat és kutakodni kezdek. Több papír között találok egy feljegyzést, rajta egy T. nevű lány leírásával ami teljesen illik a fogolyra. Rajta vannak a szülei neve is.
-Amaya és Eto, nem túl sokat mondhatnak neked ezek a nevek, T.
Szólalok fel hirtelen.
-Ők a szüleid akiktől három éves korodban szakítottak el. Az apád egy szörnyeteg. Ó és mit ad mit nem, van róluk egy fotó is. Azonban van még egy út T, az elméd messze túlszárnyalja a hatáskörödet. A Szőke játékszere vagy, semmi több. Nem veszed észre, hogy népeket irtotok ki? Rajtam is túlszárnyaltok.
Remek, játszunk csak a lány elméjével. Talán ha mellém áll akkor többet tudhatok meg róla, hogy a végén megölhessem. Igaza van, ha most megölöm csak ártok magamnak.
Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 18:52

~Amaya és Eto, nem túl sokat mondhatnak neked ezek a nevek, T.~ Nightnak igaza volt. Nem érzett semmit a két névvel kapcsolatban. Abban is igaza volt, hogy valamennyire félt... de nem mutatta ki. Soha, semmit nem mutatott ki. ~Ők a szüleid. Az apád egy szörnyeteg. Van még egy út. A Szőke játékszere vagy, semmi több...~
- Igazad van. Nem ismerem ezeket a neveket. De érdekelne, mit tett az apám. Ha már itt vagyunk, és úgy sem tehetek semmit, akkor légy oly szíves, olvasd fel nekem azt a feljegyzést. Aztán indokold meg, miért gondolod, hogy játékszer vagyok. - nézett a férfire.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 19:08

Megfogtam. Érdeklődik. Jó úton haladok. Az biztos, hogy sokra nem megyek vele, de legalább van egy túszom és ha összezavarom akaratlanul is elárulhat valamit, amit nem szeretne.
-Több ártatlan, büntetlen előéletű személlyel végzett. Köztük veled is. Megölte azt ami lehetett volna belőled. Jelenleg is a Fekete Napnál szolgál, vakon követi az uralkodó parancsait. És ez még csak a fényesebb oldala. Azt tudod, hogy elszakítottak téged a családodtól, de azt nem, hogy azért, hogy egy gyilkológépet neveljenek belőled. Úgy látom nem sikerült, egy játék lettél csak a szőke kezében. Ő mindvégig figyeltetett téged, apád pedig mindent elmondott neki. Ez itt van feketén fehéren, ha akarod olvasd el saját magad.
Lerakom elé a papírt, hogy a saját szemével is elolvasson mindent. Valószínűleg magára ismer. Ezután kiszedem a zsebemből a véres papírt, majd leülök a vele szembeni székre. Most már találtam egy tollat, kattintgatni kezdem és várok arra, hogy mit szól a nő.
Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 19:34

Taira végigfuttatta a tekintetét a papírlapon. Ott volt. Tényleg minden. Nem mutatta ki, de megdöbbentette, amit leírva látott. És leginkább az, hogy minderről nem tudott. "Született Amaya és Eto Fekete Nap tiszt gyermekeként." A képeken egy férfi szerepelt, ugyanolyan sötét színű szemekkel, mint az övé. De az arca inkább az anyjára hasonlított. Alatta pedig részletek szerepeltek több jelentésből. "Eto támogatta lánya különleges kiképzését. Amaya árulást tervezett elkövetni, de időben elfogták, és kivégezték." Tairat idegesítette, hogy nem érez semmit. Megölték az anyját, az apja miatt, de neki ez a két ember csupán egy egy portré, és nevek a papíron. Nem érdekelték. Az egész nem érdekelte. Nem borzadt el, mikor megtudta, hogy az apja ártatlanokat gyilkolt. Egyvalamiben biztos volt... Night tévedett. Igenis ott volt benne a gyilkos, akivé nevelni akarták. De nem olyan formában, ahogy azt a férfi gondolta. Nem ölt dühében, mert nem érzett dühöt. Nem ölt bosszúból, mert nem vágyott bosszúra. De bármikor, könnyedén ölt volna, ha egyszerűen az adott helyzetben azt kell tennie. Nem volt játékszer, hanem ott egyensúlyozott a báb és a bábjátékos között. Minden érzelem nélkül szólalt meg, de igazából magát is megdöbbentette, hogy még mindig úgy beszélt, mint addig.
- Nem érdekel. - mondta. - Nekem ezek csak nevek egy papíron. Az vagyok aki... nem számít a ha, az soha nem visz előre. Most már tudom, mik a céljaid Night. Értem a játékodat, látom, mi van a szavaid mögött. Ezt sokaknak mondtam: Én sosem játszom a szavakkal. Pontosan tudom, mit akarok, és megvannak az eszközeim, hogy elérjem. Azzal akartál hatni rám, hogy népeket írtunk ki, de egyikünk sem élvezi a halált. Fogalmazhatsz úgy is, hogy gyilkológép vagyok... de amikor én elképzelem a háborút, egy végtelenbe nyúló sakktáblát látok. Nem szokás sírni a leütött bábukért. És te talán úgy gondolod, hogy az út, amin járok, helytelen. De gondolkozz... én még mindig százszor több ésszerűséget látok itt, mint azon az úton, amin szerinted járhatnék. Hiszen mondtam... számomra a ha mit sem ér. Ha meg akarsz győzni, ne az érzelmeimre hass. Azokból nagyon kevés maradt, ha voltak egyáltalán. Azt akarom, hogy logikusan győzz meg. Azzal talán lesz esélyed.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 20:00

Eto, egy naptiszt. A lány végignézheti ahogy megölöm őt. A cetlin még maradt hely, hidegvérrel felírom a nevét a papírra, majd a lány elé csúsztatom. A cetlin már nincs hely, ha lenne sem tudna írni hisz meg van bilincselve.
-Egy rohadékkal kevesebb van a földön, remélem hamarosan a te neved is egy ilyen papíron látom, drága.
Mosolygok a lányra. Ha nem tudok hatni az érzéseire, akkor maradnak a Night féle logikus érvek. Mondjuk.
-Viszont engem a Fekete Nap nem tud megállítani, te tényleg hozzájuk tartozol? Csak gondolj bele, hogy ha elkezdek kutakodni előbb-utóbb megtalálom az igazi neved is és te végignézed ahogy a saját neved is felkerül a cetlire, majd én leszek az akit az életedben utoljára látni fogsz. Tudom, hogy félsz, tudom, hogy nem akarsz meghalni. Pont olyan gyilkológép vagy mint én, azonban nekem ehhez Istentől kapott jogom van, te viszont változatosság nélkül ölsz. Ez a különbség T. Viszont ha mégsem félnél, kíváncsian várom, hogy hogy hívnak téged?
Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 20:15

Eto. A szó nem okozott fájdalmat a nőnek. Istentől kapott jog. Hát persze. Mi mást gondolna ő. "Tudom, hogy félsz. Kíváncsian várom, hogy hívnak téged?"
- Igazad van, félek, de nem tőled. Te nem ölsz meg, amíg nem hibázom. Nálam van az információ, nálam van az előny, nálam van minden ütőkártya. Fenyegethetsz, de nem tudsz legyőzni, amíg nem vétek hibát. Amíg nem árulom el neked, amit tudni akarsz, nem fogsz végezni velem. Egyszerű pszichológia, ha nem pánikoltál volna be, ahogy azt egyértelműen tetted, és ez nem hozta volna elő belőled azt az embert, aki eszelős módon legyőzhetetlennek hiszi magát, ezt te is átlátnád. Kettőnk közül itt te vagy közelebb a bukáshoz, mert a saját elméd ejtett csapdába. Érdekes élmény átlátni a céljaidat Night. De minden szavaddal, minden próbálkozásoddal, hogy uralmat szerezz fölöttem, egyre jobb helyzetben vagyok. Gondold csak át, és próbáld kitisztítani a fejed.
Aaron
Vízidomár
Vízidomár
Aaron

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 21:14

Aaron már megint a tükörben bámulta magát. ~Hogy képesek ilyen egyenruhában lenni? Béna és szűk és tapadós és fúj. De legalább a színe jó. Fekete.~ Fung kopogott és jelentette, hogy megérkeztek. ~Imádom ezt a léghajót. Szupergyors és kicsi. Nem lehet eltévedni benne, mint abban a múltkori hatalmasban. Megtartom. Ellopom. Az enyém lesz.~ Megborzongott, mikor eszébe jutott, mi lett a másik hajó sorsa. ~Talán mégsem kell nekem léghajó...~ Megfordult és Fungra nézett. – Vigyék a rabokat a zárkába, vagy tudom is én, hova szokták ilyenkor vinni, tudja, én még új vagyok – csettintett, majd leszállt a járműből és elindult a folyosón, Funggal és pár katonával a nyomában. A karját összefonta a mellkasán.

~Ez az uniformis… Mintha meztelen lennék... Oké, Aaron. Van ennél nagyobb problémád. Vajon hol lehet a Szőke? És mi lehet Karinnal? Ugye… Nem, biztosan nem bántották. De, mi van ha…~ Ám ekkor megtorpant, hangokat hallott az egyik ajtó mögül. Ez egyik egy hűvös, női hang volt, teljesen nyugodt, ám a másik ember eléggé hangosan ordibált. ~Night az. Mit csinált ez már megint?~ Kérdőn Fungra pillantott, ám az csak vállat vont. ~Akkor jöhet az Aaron-módszer.~ A fülét az ajtóra szorította.

Pár perc után rájött, hogy Taira van a szobában Nighttal. Aaron szeme összeszűkölt és elöntötte az indulat. Lehunyta a szemét, próbálta felmérni van e velük másvalaki is, véridomítás segítségével. ~Nem, csak ők ketten vannak. De a másik szobában ez mellett… Van valaki más is. Hm… Miért kattanna be Night? Biztosan Zimát elvitték kihallgatni. Talán ő van a teremben? Mindegy. Night el fog rontani mindent. Meg kell nyugtatnom, mielőtt megölet mindenkit.~ Elkezdte feszegetni a kilincset. Zárva volt. Aaron dühösen az ajtóba öklözött, majd a katonákhoz fordult. – Mire várnak? Az egyik felettesük bajban van! Robbantsák azonnal miszlikbe ezt az ajtót! – rivallt rájuk.

Miután az őrök teljesítették a parancsát, bement a szobába. ~Hm, ehhez hozzá tudnék szokni. Hmmm…~ megrázta a fejét. Egy pillanat alatt felmérte a helyzetet. Mind a ketten véresek voltak és kisebb sebek borították őket. ~Ráadásul Tairának pont az arcán van…~ Mielőtt bármit csinálhattak volna, Aaron egy söprő-mozdulatot tett a kézfejeivel és véridomítással Nightot a szoba egyik falához, Tairát – székestől, bilincsestől – a szoba másik falához szegezte.

Aaron először Night felé fordult. Arca továbbra is kifejezéstelen volt, ám nehezen őrizte meg hidegvérét. Látta, hogy a férfi dühös. Nagyon dühös. Az nem kifejezés. Még annál is jobban, mint amennyire ő szokott az lenni. ~Rendben van. Minden a legnagyobb rendben.~ Mielőtt a rendőr bármit is mondhatott volna, Aaron összecsippentette két ujját, véridomítással összetapasztotta a férfi száját. ~Ezért még kapni fogok.~ Mégis mosolygott magában a mozdulat miatt.
– Night… - megrázta a fejét. – Nem hiszem, hogy így kellene bánnunk a „vendéglátóinkkal”. Inkább neked is meg kellene gondolnod, hogy átállsz. Okos fiú vagy te, tudod mi a helyes döntés – nézett a férfi szemébe, szuggerálta, majd intett az őröknek. – Vigyék vissza a cellába, vagy mibe, tudom is én. És Zimát is, a tippem szerint a szomszéd szobában csücsül. Nem akarjuk, hogy Night kárt tegyen magában, azt hagyjuk meg a Szőkének. Zima majd megnyugtatja. ~Remélem.~

Ezután Aaron Taira felé fordult. Vett egy mély levegőt, próbálta megőrizni a maszkját. ~Vajon tudja mi van Karinnal?~ Pislogott párat, majd a lányhoz lépett. – Bocsánat, hogy a falhoz szegeztelek – mosolyodott el. – Fung! – fordult meg, ám látta, hogy az asszisztense eltűnt. ~Ennyire félne Tairától?~ nevetett magában. Visszafordult a lányhoz. – Én nem tudom mi folyik itt, szivi, és azt sem látom, hol a bilincs kulcsa, de… - habozott. – megsérültél.

Mielőtt a lány ellenkezhetett volna, vizet idomított a tenyerére és elkezdte beforrasztani az apró vágást az arcán és a nyakán. Megborzongott az érintéstől. ~Minden a legnagyobb rendben lesz. Nyugi Aaron.~ - A nevem Aaron – mondta bénán. – Bár ezt már biztosan tudod. Látszik rajtad, hogy fontos ember vagy. Esetleg segíthetek valamiben, szivi? – kérdezte, majd félrenézett.
Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 21:22

Night nem válaszolhatott mert, a véridomár lépett be a szobába. Taira hamarosan érezte, hogy a falhoz szegezik, majd, miután az őrök elvezették Nightot, Aaron nekikezdett a gyógyításának.
- A bilincs pótkulcsa az asztalom jobb alsó fiókjában van, a második mappa alatt. És úgy vélem, szivinek szólítani egy nálad jóval magasabb rangú tisztet felelőtlenség.  - felelte egyszerűen. - Köszönöm a gyógyítást, hasznomra vált. Illetve nagy segítség lenne, ha kinyitnád a bilincset, kényelmetlenül érzem magam ebben a helyzetben.
Aaron
Vízidomár
Vízidomár
Aaron

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 22:16

Aaron a homlokát ráncolta Taira mondataitól. ~Egy jégcsappal van dolgom.~ Megborzongott az emléktől. ~Ez nem jó. Nagyon nem jó. Nem egészséges ennyire hűvösnek lenni. Én már csak tudom.~ újra a lányra nézett. – Okés, szivi – hangsúlyozta az utolsó szót. Elkezdett a fiókban kutatni, megtalálta a kulcsot, a szűk ruha zsebébe gyűrte, ám megakadt a szeme egy dosszién, aminek az elején egy nagy T betű volt. ~Nem kellene… Aj, érdekel a francot, mit kellene!~ A kíváncsisága legyűrte, belelapozott a dokumentumba.

Tairáról szólt. Szinte feljegyezték az egész életét. Aaron elszörnyedt. Felemelte a papírokat és a lány elé vitte. – Nekem is van egy-két élményem, hogy milyen egy rossz apa… - kezdte félve. – Tudod, nem kell, hogy a múltad határozza meg a jövődet. Az ember mindig képes a változásra. Mindig. ~Én is képes vagyok. Nekem is sikerül.~ A hidegvér, a teljes érzelemmentesség nem vezet mindig jóhoz… - elcsuklott a hangja, majd elhallgatott. Leguggolt a lány elé, kihúzta a zsebéből a kulcsot, majd lassan kattant a bilincs zárja, Taira újra szabad volt. Majd mielőtt Aaron meggondolhatta volna magát, újból visszacsatolta a lányra a bilincset, ám a másik végét a saját csuklójára zárta. A kulcsot az ujjai közé szorította, rákoncentrált, míg teljesen át nem fagyott, majd a falhoz vágta. Darabokra tört.

- Hoppá, de ügyetlen vagyok – nevetett. – Úgy látszik összeragadtunk egy ideig – mondta. – Szivi.
Zima
Földidomár
Földidomár
Zima

Erőpontok : 1121
Hozzászólások száma : 175

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 22:26

Zima néhány óra alvás után megkereste Chout. De éppen, hogy rátalált, egy őr jött érte, hogy vallatni viszik. ~ Hát ennek is el kellett jönnie. Nyugi, Zima. Légy szikla! ~ Amint bevezették, meglepetésére nem a Szőke volt, hanem egy nő. Alig néhány évvel lehetett nála idősebb, valószínűleg tűzidomár. Zima leült és végig hallgatta. Igazából kicsit jobban érezte magát attól, hogy nem a Szőke ül vele szemben. Bár a nő is biztosan tud róla néhány dolgot… ~ Hm… mit veszíthetek? A gyengéimet mindketten tudjuk… vajon tud olyat mondani, ami miatt beszélnék? Kíváncsi vagyok… ~ Már épp kimondta volna, hogy hallgatja, mikor dörömbölésre figyelt fel. Bár a sok fém bezavart, talpán keresztül így is érezte, hogy valaki van az ajtó előtt. És azt is tudta, hogy ki. ~ Muszáj beleavatkoznia? De most komolyan… hülyeséget fog csinálni. Érzem. Miért nem lehetett hagyni, hogy nyugiban kihallgassanak, aztán mehessek? ~ A nő felállt, majd elhagyta a szobát. Elhúzta a száját. ~ Azt hiszem, a vallatásomnak vége. Gyors volt. ~ Talpával valamennyire érzékelte a kinti eseményeket. Night a földre került. Aztán bementek a másik szobába. Zima innentől semmit sem érzett. ~ Idióta fém. Vajon milyen kárt fognak tenni egymásban? A nő is elég okosnak tűnt… Utálom, hogy nem tudok mit csinálni. ~ Zima az ajtó felé tekintett. ~ Vajon mennyi ideig leszek bezárva… bezárva. Remek, már csak az kéne, hogy újra előjöjjön a roham. ~ Úgy döntött meditálni fog. Hátha sikerül megéreznie az energiájukat és akkor talán le tudna vonni néhány következtetést. Lehunyta a szemét és mély levegőt vett. Koncentrált. Annak idején, Tenzinnél voltak sikerélményei ezzel kapcsolatban, bár elenyészőek. Hosszú percekig csak koncentrált. Közben valamennyire a talpára is figyelt, hátha a meditáció esetleg ezen az érzékelésén segít. De nem járt sikerrel. Oldalra nézett, oda, ahol a másik szoba helyét sejtette. ~ Vajon mit csinálnak? ~ Ekkor nyílt az ajtó. Zima azt hitte, a nő lesz és folytatódik a vallatás, de helyette egy őr jött, aki visszakísérte a cellájába. ~ Ez tényleg gyors volt. Valószínűleg nem a nő ötlete volt elengedni. *sóhajtott* Azt hiszem most jön az a rész, hogy megnézzem, hátha Nightot is kiengedték. De hogy őszinte legyek, nincs kedvem. Teljesen be volt kattanva az ajtó előtt és nem tudom, azóta lenyugodott-e valamennyire. Meg hogy milyen baromságot csinált már megint, ami miatt kiakadhatok. De azt nem akarom, hogy kárt tegyen magában. Vagy másban… Akkor már inkább megnézem. ~ Zima elindult a cellájához.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 22:47

Azoir bólinott Nightnak, de pár perc után gondolkodni kezdett.
~ Tuti, hogy ő is őrültséget csinál... Követnem kell. ~ Ezze Azoir felugrott és láthatatlanul követni kezdte Nightot. Végignézte, ahogy berongyol a szobába, a vallatást is hallotta. Mikor feltűnt neki, hogy Aaron pár Chi-blokkolóssal érkezik, elrejtőzött ( már amennyire egy börtönben lehet). Utána újfent előjött és végig hallgatta Aaron előadását. Ezután újra elbújt, mert látta, hogy Nightot épp elvezetik.
~ Night, még várnod kell egy kicsit...~ mondta magában Azoir és a szoba felé fordult.
~ Csajozunk, csajozunk Aaron? Mi lett Karinnal? ~ Ezzel szépen csendben belépett a szobába. Mivel Aaron meg a lány háttal álltak neki, ezért nem íjedt meg attól, hogy észreveszik. Azoir felemelte Night székét, és tarkón csapta vele Aaront. Mivel az összeesett, magával rántotta a lányt is. Azoir ezután elkezdte húzni őket a folyosón egészen a cellájáig. Ott szépen lefektette őket az ágyra, majd visszment Night után. Mikor meglátta a csapatot, ordibálva, rikoltozva szaladni kezdett feléjük, majd szó szerint belvetette magát a tömegbe. Közben persze Nightnak is mondott híreket.
- Gyerünk a cellámba! Ha beérsz, mindent megértessz! - mondta, és meg sem várva az őrök válaszát rohanni kezdett cellája felé. Látta, hogy Night is követte, és mikor beértek a cellába, Azoir letett a földre egy papírt, és becsukta az ajtót. A cetlin ez állt:
" Két tiszt van a cellában foglyul ejtve. HA élve akarjátok őket, akkor nem folyamodtok erőszakhoz!"
Azoir bent, szépen odasétált a két fogolyhoz, melyek közül Taira magánál volt, így hát Azoir fogta a párnáját, és a lány arcára nyomta. Megvárta, míg a lány elveszti az eszméletét, és ezután Nighthoz fordult.
- Nos, őrült társam, van két túszunk... meg 0% esélyünk... Mit tegyünk? - kérdezte, kis őrültséggel a hangjában.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptySzomb. Nov. 08 2014, 23:05

Xane a cellájába ment vissza a kis színjátéka után, remélve, hogy a szellem volt elég intelligens ahhoz, hogy rájjön, hogy ez mind színészkedés volt. Úgy dönt, hogy újra lefekszik aludni - mivel holnap nagy nap lesz-, de épp mire elszenderedne azt hallja, hogy buli van odakinnt.
~Remélem végre felgyújthatok valamilyen hülyét!~ gondolja elvetemült pofával, majd elindult megkeresni a forrást. Azt láttja, hogy van egy papír egy cella ajtó előtt:
"Két tiszt van a cellában foglyul ejtve. HA élve akarjátok őket, akkor nem folyamodtok erőszakhoz!"

~Jajj ne... Ezek azok az idióták... Mindent tönkretesznek...~
Beront a cellába, majd láttja a bennt uralkodó állapotokat. Meg se várja a reakciókat, majd visszacsukja az ajtót - a lehető leglassabban és leghallkabban. És megrettenve elindul vissza a cellájába miközben ezt ismételgeti:
-Nem láttam semmit... Nem hallottam semmit...
Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 EmptyVas. Nov. 09 2014, 10:07

Amikor Aaron rákattintotta a bilincset az egyik csuklójára, majd összetörte a kulcsot, Taira első reakciója a döbbenet volt. Nehezen igazodott ki a reakcióin. Beszélt arról, hogy vannak élményei, milyen egy rossz apa... ~Nekem viszont nincsenek.~ gondolta. ~Fogalmam sincs, milyen volt az apám.~ Aztán valaki leütötte Aaront, és Taira is kibillent az egyensúlyából. Mielőtt feltápászkodhatott volna, elkezdték vonszolni őket, majd egy cellában lefektették egy ágyra. Töprengett azon, hogy mit tehetne, analizálva a helyzetben rejlő lehetőségeket. Aaron viselkedése immár arra a következtetésre vezette, hogy nem az ő pártjukon áll. Túl nyugodt, túl könnyed volt, ami pedig egy bűntudat, és erős személyiséghasadás okozta átállás esetén egyszerűen lehetetlen lett volna. A traumák komollyá teszik az embert, de Aaron nem volt komoly. Az információ előnyt adhatott volna a kezébe, és már éppen kitalálta, hogyan használja a szabadulásának eszközeként, amikor egy párnát szorítottak az arcára. Az oxigénhiány miatt hamar elveszítette az eszméletét.
Két férfi beszélgetett egy szobában. Taira hallotta a szavaikat:
- Eto, a lányod különleges tehetség. Ügyes tűzidomár, és gyorsan tanul.
- Tisztában vagyok vele. És támogatom a terveket. A céljaink elérése érdekében fel kell használnunk akár a gyermekeinket is.
- Eto, Taira elaludt. - lépett be a szobába egy nő. Taira felismerte. Az anyja volt az, Amaya.
- Akkor még ma éjszaka magunkkal vihetjük. - lépett el az apja mellől a férfi.
- Te ezt jóváhagytad? - fordult a férjéhez a nő. - A lányodról van szó. Megegyeztünk, hogy űzheted az intrikus kis játékaidat, amíg a családod nem szenved tőle!
- Amaya, te ezt nem értheted. Kell nekünk Taira. És ha itt nevelkedik, sohasem lesz az, akivé válnia kell.
- A lányunk csak egy gyerek!
- Akkor még pont nem késtünk el... - szólalt meg csendesen a férfi, észre sem véve, hogy az egyik szoba ajtajában egy három év körüli kislány hallgatózik.
Változott a kép. Sötét volt, és ő talán csak hetekkel, hónapokkal volt idősebb. A szoba berendezése félelmetesen egyszerű volt, akár egy börtöncella, dísztárgyak és játékok nélkül. Gyerekkori énje az ágyban feküdt, és szipogott. Egy férfi lépett oda hozzá, mire ő könnyes szemmel felelte:
- Hiányzik anya. - húzta össze magát. - Mikor mehetek haza?
- Nem sírhatsz Taira. - mondta a férfi. - Soha nem sírhatsz többé, megértetted? És nem mész haza, mert nincs olyan hely, hogy haza. Az anyád pedig nem is létezik, érted? Álmodtad őt. Mindent álmodtál. Most pedig, hogy felébredtél, minden más lesz.
Álmában beszélni kezdett, és halkan ismételgette az álomban hallott szavakat.
- Soha nem sírhatsz többé... Nincs olyan hely... akivé válnia kell... nem is létezik...
Tudatosan az agya azonnal elutasította volna az információkat, állítván, hogy csak képzeletének termékei, így próbálja feldolgozni a napközbeni eseményeket... De álmában minden egész más volt.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 4 Empty

Forrongó Szikla - Belső rész
Vissza az elejére 
4 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Forrongó Szikla Elmegyógyintézet
» Forrongó Szikla - Külső udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték :: Játéktér :: Fizikai világ :: Tűz Népe :: Forrongó Szikla-
Ugrás: