Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Avatar: The Last Airbender és Legend of Korra szerepjáték

KeresésLegutóbbi képekRegisztrációAz oldal bezártKezdőlapRegisztráció - SajátForrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyForrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyForrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyForrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyForrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyBelépés

Forrongó Szikla - Belső rész

Go down 
+9
Shin
Karin
Elaina
Jasmine
Taira
[†] Chou
Quan
Ruan
Iona
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptySzomb. Nov. 01 2014, 14:45

First topic message reminder :

A börtöncellák, a hűtők és a vallatószoba helyezkedik el itt, rengeteg őr jellemző. Az idomítás minden módja tilos idebent.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Elaina
Tűzidomár
Tűzidomár
Elaina

Erőpontok : 887
Karakterpontok : 0,0
Hozzászólások száma : 131

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyPént. Nov. 14 2014, 19:58

Miután a herceg lebombáztatta a szegény-negyedet, Elaina lefagyott. Egyszerűen nem tudott gondolkodni, semmit sem érzékelt a külvilágból. A börtönbe érve, egy őr térítette észhez azzal, hogy az egyenruhát az arcába dobta. Elaina gyorsan magára kapta a göncöt és az őr utasítására gyors, katonás lépésekkel ért a cellájához.  A cella ajtaját becsukva, végre szabadjára engedhette az érzéseit. ~HOGY MERTE!!!!!~tombolt Elaina. A szeme veszélyesen csillogott.~ Hogy merte az a szemét......Ezt még megbánja. Karin jól mondta, az a szemét szépen meg fog halni.~nevetett fel a lány. De a dühe lassan lecsillapodott, és helyette a bánat vette át.Az ágyára mászott és ott próbálta az érzéseit rendezni.~A szülőfalummal is hasonló dolog történt.~Ez volt az utolsó gondolata, mielőtt az álom lehúzta volna a szemét.
 Arra ébredt, hogy hatalmas robbanások rázzák meg az épületet és az ágy szépen elkezdett a cellában vándorolni. Valamit bemondtak egy hangosbemondóba, de Elaina nem értette meg a lényeget. Félig még aludt. Aztán egy bomba találja el azt a szárnyat, ahol ő is volt. Elaina már teljesen éberen nyitotta ki azt ajtót, és óvatosan elkezdte keresni a holmijait. Sokáig tartott a keresés, de végül megtalálta a ruháit és a tőröket. Pillanatok alatt elkészült, a tőrök az oldalán lógtak. ~Oké, ez megvan. De hol lehetnek a többiek????~ Végül kiment a belső udvarra, ahol a harcok már elcsendesültek. A csapattársai lassan egy léghajóba szállingóztak be. Elaina is bement a léghajóba és a konyhát kereste. Szerencsére a léghajó nem volt túl nagy, így pár pillanat alatt megtalálta. Ott egy erős teát főzött magának, és azt iszogatta csendesen. Útközben több olyan személyt is látott, akikkel a többiek beszélgettek.~Kik lehetnek???~gondolkozott el Elaina.
Aaron
Vízidomár
Vízidomár
Aaron

Erőpontok : 280
Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyPént. Nov. 14 2014, 22:56

Aaron csendben hallgatta Karin válaszát. ~Nem szívesen mesél az öccséről… Szóval nem puszipajtások. Érdekes. Vajon mi történhetett közöttük?~ Majd várta, hogy a lány reagáljon a mondandója második részére. Idegesen megvakarta a tarkóját és inkább félrenézett addig, hogy leplezze zavarát. Tekintete megakadt a pihenő Tairán. ~Remélem minden rendben lesz a Szivivel.~ Már automatikus így hívta a lányt, a becenév rajta ragadt.
Karin már éppen megszólalt volna, amikor hirtelen őrök törtek rájuk. ~Mi a..? Ezt nem hiszem el! Mikor végre valami fontosat mondani nekem, mindig megzavarnak.~ Összehúzott szemmel a katonák felé fordult, ám mielőtt megszólalhatott volna, azok megbilincselték a kezét és közölték vele, hogy letartóztatják. Aaron szemöldöke a plafonig szaladt. – Ti nem tartóztathattok le engem! – kiáltott rájuk. – Hősiesen küzdöttem a Szőke emberei ellen a harcban! ~Fogjuk rá. Elsöprögettem őket, mikor engem akartak megtámadni. Az is valami.~ - Én vagyok Aaron kapitány! - vergődött, mint egy hal.
Ám az őröket nem hatották meg különösebben a szavai, nem túl finoman kirángatták a szobából. Fél szemmel látta, hogy Tairát is körbeveszik. – Hagyják őt békén! – ordított vissza, ám nem volt haszna, kihúzták a folyosóra, majd bevágódott mögötte a szoba ajtaja. Aaron észrevette, hogy hozzá hasonlóan, Quant is megbilincselte pár katona.
– Ti teljeséggel idióták vagytok, nem veszitek észre, hogy én csak nektek akarok segíteni? Pedig nem szokásom embereken segíteni. Ahj! – morgott. – Barmok – jelentette ki, majd duzzogva maga elé nézett. Kezdett benne felmenni a pumpa. Eddig egészen jól kezelte az indulatait, ám most újból vöröset látott. Cifra káromkodásokat zúdított az őrökre, azonban azok csak faarccal nézték.
Kicsivel később az egyik ember mégis leszedte róla a bilincset és elengedte. Aaron nem tudta mi történt, de nem is érdekelte. Dühösen meglökte a katonát. – Mint mondtam, őrültek vagytok! – mondta gyilkos tekintettel, majd elvágtázott. És akkor meglátta Jasminet. Minden baj forrását. Odavágtatott a lányhoz, közben arrébb taszajtott mindenkit, aki az útjába került.
– TE! – mutatott a lányra. – A TE HIBÁD MINDEN! – hibáztatta. – Ha nem vagy olyan béna, nem hagyod magad elraboltatni, esetleg megvédted volna magad – utalt a lány múltjára. Még mikor értük ment Köztársaság Városba a kicsike luxusléghajóval, megkapta a 4 elhozandó rab aktáját. – Akkor nem szabadul ránk a fura bátyád, akiről nem is tudom, mit gondoljak! – gesztikulált hevesen a karjával, egy helikopter propellerjének a gyorsaságával. – Egyszer normális, másszor őrült. Egyszer pajti, máskor meg akar ölni, csak úgy! Ráadásul az egyik barátomra nyomul. Ahj! – morgott dühében. – Idegesítő, haszontalan csitri vagy! – fejezte be.
Most, hogy levezette a dühét, újból jól érezte magát. Szinte normálisnak. Nagyot sóhajtott. ~Lehet kicsit elhamarkodottan mondtam ezeket a dolgokat a csajnak, de akkor is igazam van. Irritáló és kész.~ Ekkor megjelent Karin. A fiú mosolyt erőltetett az arcára, majd válaszolt a lány kérdésére:
- Tai… - habozott. Nem volt benne biztos, hogy mit mondjon. – Szóval a Sziviben kicsit túlcsordultak az emlékek – kezdte. – Majdnem az összes kiskori emléke el volt temetve, mélyen az elméje egy hátsó zugában, ezért nem volt képes érzékelni, és ezért volt olyan, hát izé, robot – hadarta. – Megpróbáltam neki segíteni – emlékezett vissza. ~Remélem ez volt a jó döntés.~ - Feloldottam a gátat az elméjében. Így most más lesz a Szivi. Nem tudom, hogy ez jó, vagy rossz változás lesz… - bizonytalanodott el. ~A teljes érzelemmentességnél rosszabb aligha lehet.~
- Szóval, ja, ez a helyzet – foglalta össze a dolgokat. Majd másra terelődtek a gondolatai. – Fogalmam sincs, hogy most mi lesz, meg kellene keresnünk az egyik ficsúrt, hogy mégis mit terveznek, talán Iroht? – javasolta. Majd a lány vállára rakta a kezét. A kék és a zöld szempár farkasszemet nézett egymással. – Te rendben vagy? Nem sérültél meg, miután az őrök elvittek engem? Nem bántottak? – mérte végig alaposan a lányt. – Mondjuk, aligha hiszem, hogy NEKED tudnak ártani, inkább ő nekik lenne félnivalójuk – mosolyodott el.
https://www.youtube.com/user/AttilaTheBookaholic
Kira
Tűzidomár
Tűzidomár
Kira

Erőpontok : 411
Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyPént. Nov. 14 2014, 23:03

Kira unottan sétálgatott az udvaron tekintetével a többieket kereste. Látta, hogy mindenkinél ott vannak a saját cuccai. A fejéhez kapott és gyorsan visszarohant. ~Azt hallottam valami sokkoló cucc van benne... ~ rohant végig a feldúlt terepen ~Nem lenne kellemes megtapasztalni milyen érzés ~ megborzongott és megkereste a ruháját. Át nézte a többi tárgyat is. -Ohó ez szép darab - rakott el egy szépen kidolgozott tőrt. Mivel más értékesnek tűnő dolgot nem talált, visszament az udvarra. Az ismerősei közül már senki nem volt az udvaron. Még látta Elainát, hogy felszáll a léghajóra. ~Lehet ott vannak a többiek is ~ sietett utána. Fent ásítozva nézelődött. Hangokra lett figyelmes. Fülelni kezdett ~Aaron? Rá vallana, hogy valakit szivinek hívjon... ~összevonta a szemöldökét és arra indult. Jól sejtette. Ott volt Aaron, Karin és még pár ismerős és ismeretlen. Üdvözölte volna őket, de jött pár őr és letartoztatta Aaront és Quant, majd elhurcolták őket ~Mi a frász az DREED? ~ meredt a kardforgató férfi mellkasán lévő feliratra. -Hé! Mi történt? Amúgy te kivagy? És te? -fordult az ismeretlenek felé
Zima
Földidomár
Földidomár
Zima

Erőpontok : 1121
Hozzászólások száma : 175

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptySzomb. Nov. 15 2014, 12:08

Mikor Aaron megragadta Tai-t, majd Karint, Zima szemöldöke feljebb kúszott. ~ Na jó, miről maradtam le? De most komolyan. Ahogy egyenként kettejükre néz… Aaron, Aaron, Aaron… Na mindegy… Remélem, Tai jobban lesz. Szegényre biztos túl hirtelen szakadtak rá az emlékek. Egyelőre nem tudom, mit gondoljak róla… Remélem komolyan gondolta, hogy változtatni akar. Ő legalább változtatni akar… *sóhajt* Majd Karinnal is jó lenne beszélni. Régen találkoztunk. ~
Hirtelen őrök jelentek meg a folyosón, és abba a szobába mentek, amelyikben Karinék voltak. Tai-t a vallatóba vitték, Aaront meg megbilincselve hozták ki. De Quant is elfogták. ~ Mégis mi ez az egész? De hát nem is árulók… tudtommal… nem, nem azok…. ~
Zimának igazából csak most tűnt fel, hogy van ott még egy srác, akit nem ismer. ~ Vajon ki lehet ő? ~ Már épp megkérdezte volna, mikor elengedték Aaronékat. A fiú elég ideges volt, mondjuk ezt Zima nem is csodálta. Hiszen lényegében ok nélkül megbilincselték és elvezették. De az meglepte, mikor Jasminera zúdította a haragját. Aaron-stílusban.  ~ Ember, normális vagy? Mindjárt elrepülsz, úgy kalimpálsz! Igen, Night tényleg fura, ez tény. Jó, valamennyire erről Jasmine is tehet, de nem szándékosan. ~ A nyomulós résznél Zima döbbenten meredt a srácra. Majdnem zavarba jött és elpirult. De csak majdnem. ~ Még csak az kéne, hogy itt zavarba jöjjek. Na nem, még mit nem. Nyomul… talán az elején, de... Mentségedre szóljon, Aaron, hogy nem tudsz a részletekről. De ettől függetlenül hülyén viselkedsz. ~ Zima érezte, hogy jobb tenyere viszket. Elmosolyodott és az említett kezére nézett. ~ Nyugalom, te már kétszer lecsaphattad, adjunk alkalmat a másiknak is. ~ Ezzel bal kezével fordulatból nyakon vágta Aaront. Elvigyorodott, majd a srácra nézett.
- Szia Aaron, rég találkoztunk, gondolom hiányoztam. Nem az én dolgom vigyázni Jasminera, de na. Nem tehet arról, ami vele történt, Night meg csak meg akarja védeni. Különben sem ezért "szabadult" ránk… És nem nyomult rám, hanem… - de itt megállt. ~ ajh, ezt nem akartam kimondani. Aaron, rendes tőled, hogy így figyelsz rám, de… most nem fogom kifejteni neked a Nighttal való kapcsolatomat… ~ *sóhajtott* - Hagyd békén. Kérlek! – rákönyököl Aaron vállára, majd a lányhoz fordul – Jasmine, ne is figyelj arra, amit mond, csak ideges. Aaron amúgy jó fej, csak néha el kell beszélgetni a kis kobakjával. Ugye? – néz a fiú szemébe.
Mikor Karin megjelent, visszaállt Jasmine mellé. Hallotta a beszélgetésüket. ~ Szivi? Oké… ez Aaronra vall… És igen, meg kéne keresni a fejeseket, hogy mit tudunk segíteni, vagy mehetünk-e haza. Nem mintha nem lennék szívesen újdonsült barátaimmal, csak azért aggódom anyáékért. ~ De mikor Aaron Karin vállára tette a kezét, Zima próbált más felé figyelni. ~ Ez a kettejük dolga. ~ Elnézett a folyosón a vallató felé. Elég sok őr volt ott. ~ Azt tudom, hogy Tai ott van, de hova lett Night? ~
Hamarosan Kira is csatlakozott a csapathoz. Rámosolygott. ~ Újra együtt a Városháza Quartet! Plussz még néhány fő...~
Jasmine
Tűzidomár
Tűzidomár
Jasmine

Erőpontok : 690
Hozzászólások száma : 69

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptySzomb. Nov. 15 2014, 12:47

Jasmine kissé meglepetten követte Zimát, de úgy döntött, egyelőre vele tart...amúgy sem volt jobb ötlete, mit csinálhatna. lényegében senkit sem ismert, csak Natot, Linát és Tariqot, na meg az idióta bátyját, de ők egyelőre nem voltak szem előtt.
Visszaindultak a folyosón, ahonnan jöttek, miközben a lány azon gondolkozott, amit Zima mondott neki. Hogy hogy kerültek ide, és mikor csatlakozott hozzájuk Night. ~ Mit keresett ott Night? És már rendőrként dolgozik? ~ nem volt ideje, hogy rákérdezzen, mert megérkeztek a többiekhez. Jasmine gyanakvóan nézett végig a társaságon...ott volt Tariq, meg az a nemnormális, aki bevonszolta a léghajóba. ~ Pedig már reméltem, hogy felszívódik, körülbelül...ó, igen. Mondjuk örökre ~ gondolta, és az Aaron mellett álló szemkötős lányra pillantott. ~ Őt meg honnan szakajtották? Valami kalózhajóról? ~ elfintorodott.
Aztán megjelent egy férfi, karjában azzal a lánnyal, akit a kihallgatóban is látott. ~ Hát, nem fest valami túl jól... ~ gondolta, és aztán Aaron elkezdte gyógyítani. ~ Jé, egy szerelmespár... ~ elfojtott egy mosolyt. A dolog azonban nem tartott sokáig, mivel a vízidomár elráncigálta a szemkötőst meg tűzidomárt. ~ Úgy tudtam, hogy két barátnőt tartani egyszerre nem valami udvarias dolog ~ állapította meg magában, és úgy döntött, hogy most még kevésbé kedveli, már amennyiben ez lehetséges volt.
Unottan figyelte az eseményeket...minden olyan gyorsan történt, hogy bele sem tudott szólni. Katonák jelentek meg, elvitték Tairát, Night bunkó módon elsétált mellette, mintha észre sem venné, megbilincselték azt a Dreddet, vagy kit, meg Aaront, amin Jasmine nem tudott nem vigyorogni, azonban szerencsétlenségére mindkettejüket elengedték. ~ Francba ~ gondolta. A következő pillanatban pedig elszabadult a pokol. Aaron elkezdett vele ordítozni...vele!
A lány próbálta kontrollálni az érzéseit, és nem kiborulni, de csak addig sikerült visszafognia magát, amíg Zima beszélt...nem, most nem fog vele egy ilyen kis hülye szórakozni.
- Na ide figyelj, te csodálatos vízidomár! - lépett Aaronhoz. - Baromira nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam, de ha már voltál kedves megosztani velem a gondolataidat, akkor én is megteszem ugyanezt...egyrészt, ha én haszontalan vagyok, akkor te meg egyszerűen idióta és idegbeteg, ki se felejtsem, hogy áruló, és ha ismernélek, nemhogy az életemet, de egy macskát se bíznék rád, mert a végén még azt is kicsinálnád, csak úgy véletlenségből...ezenkívül pedig, én legalább nem szórakozok egyszerre két valakivel! Ha olyan úriember vagy, akkor mondd meg nekik, hogy egyáltalán nem érdekelnek az érzéseik, egyszerűen csak játszani akarsz! - kiabálta.- Upsz. Úgy tűnik, gyorsabb voltam, mint te - tette hozzá, és megfordult. - Szépen nyakon vágtad - mosolygott Zimára. Most, hogy kiüvöltözte magát, sokkal jobb lett a hangulata.
Karin
Földidomár
Földidomár
Karin

Erőpontok : 890
Hozzászólások száma : 96

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptySzomb. Nov. 15 2014, 14:05

Karin Aaront nézte. Nem tudta eldönteni, hogy haragszik-e a fiúra, vagy nem. Tulajdonképpen semmi oka nem volt...barátok voltak, semmi többi - végül is, kedvelni sokféleképpen lehetett valakit. Sőt, nem is csak valakit...akár valamit. Lehetett kedvelni ismerősként, barátként, meg másképp is. ~ Tévedtem...szellemekre, miért kell nekem mindig rossz embert megkedvelni? ~ kérdezte magától, és alig láthatóan elfintorodott. ~ Először Ren...őt kinyírták. Nyekk. Aztán Aaron... ~ felsóhajtott, és újra a fiúra pillantott. Emlékezett arra, hogy nézett Taira... ~ Jó...ha féltékeny vagyok, akkor jobb, ha legalább magamnak bevallom ~ gondolta, és elvigyorodott, már megint. ~ Miért kell nekem folyton mosolyognom, ha valami rossz helyzetbe kerülök? ~
Látta Aaronon, hogy most nem rég üvöltözött valakivel, és arról sem maradt le, mikor Zima nyakon vágta. Egy másodperc erejéig megengedett magának némi elégedettséget, aztán Jasmine-re nézett. ~ Attól függetlenül tényleg csitrinek néz ki...és azt hiszem, ha Night húga, akkor a bátyja jobban tenné, ha némileg...nos, kordában tartaná...különben is, ki hagyja magát elrabolni? Biztos jól berúgott, úgy meg már könnyű ügy... ~ észrevette, hogy a lány gyanakvó és némileg megvető tekintettel őt figyeli. Szíve szerint megkérdezte volna tőle, hogy az a baja, hogy még nem látott félszemű embert, de ezt egyelőre magában kellett tartania, és Aaronnak is válaszolni akart, de erre sem volt ideje. Mivel Jasmine megszólalt...jobban mondva, üvöltözni kezdett, éppen azután, hogy Kira megérkezett.
Unottan figyelte, ahogy a kislány elkezdi kiosztani Aaront, és megcsóválta a fejét...ugyan már, aki minek ilyen dolgokat a fejéhez vágni? Mindenki, aki kicsit is ismeri, tudhatja, hogy Aaron, hogy a srác nem teljesen komplett. És egyáltalán, Aaron nem is volt áruló, csak eljátszotta. ~ És hogy jön ide egy macska? ~ húzta fel a szemöldökét, és elfojtott egy nevetést. Hát, igen...nagyon úgy festett, hogy Jasmine nem csak idegesítő, hanem még okosnak sem mondható.
De a lány folytatta...folytatta, úgy, hogy, Karin úgy érezte, hogy egy pillanatra megáll a szívverése...hogy Aaron két lánnyal is szórakozik. ~ Nem ilyenkor mondják azt, hogy van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem? ~ grimaszolt. ~ És a jó pedig az, hogy nem vagyok értelmetlenül féltékeny...bár, okom nincs rá. Csak barátok vagyunk ~ jelentette ki magában, és gyilkos pillantást küldött Jasmine felé. Ha nem lett volna Night húga, akkor leordította volna a fejét...és ha Zima sem védte volna - őszintén szólva, inkább az utóbbit tartotta erősebb indoknak.
Mindazonáltal...a lánynak igaza volt. Semmit nem jelentett Aaronnak, az ég egy adta világon semmit...még barátot sem, ha előtte csinálta ezt. Semmit. ~ Most akkor játsszak kislányt, vagy sértettet? ~ kérdezte magától, és futólag Aaronra nézett. ~ Remélem, azért nem öli meg a kiscsajt...~ gondolta, bár nem volt benne biztos, hogy ezt akarja... igaz, inkább az előtt kellett volna megtennie, mielőtt elkezdett ordítozni...
Nem mutatott érzelmet. Nem érezte, hogy összetört volna a szíve...egyszerűen csak üresnek érezte magát...nem volt ismeretlen számára. Csalódott volt, és szomorú, de semmi kedve nem volt senkinek sem arról beszélni, hogy mit gondol...egyszerűen elmenekült az ürességbe...még csak az hiányzott neki, hogy valaki elkezdje sajnálni...és hogy Tariq lássa kiakadni... ~ Aarra még várhatsz, öcsi ~ gondolta. ~ Nem fogok elrohanni egy üres szobába, sajnálom... ~ határozta el magában, mégis, ez volt az, amire mindennél jobban vágyott. Egyedül lenni. Teljesen egyedül.
- Értem - jelentette ki érzelemmente hangon, és Aaronhoz fordult. - Szóval, Tainak segítesz visszaszerezni az emlékeit. Reméljük, sikeres lesz, és elengedik. Attól függetlenül tényleg meg kéne tudnunk, ki ez a kihallgató - ~ Nekem nem szimpatikus...~ ezt már nem mondta ki hangosan. Ki tudja, hogy itt is kihallgatják-e őket...

- Örülök, hogy látlak titeket, Zima, és Kira. Ő az öcsém - mutatott Tariqra. - Ő meg Jasmine, igaz? Jó együtt lenni újra - mosolyt erőltetett az arcára. Per pillanat ez volt az a társaság, amit elkerült volna...na nem baj. ~ Ez van, ezt kell szeretni ~
Iona
Levegőidomár
Levegőidomár
Iona

Erőpontok : 320
Hozzászólások száma : 99

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptySzomb. Nov. 15 2014, 17:37

Iona Azoirral együtt felsétált a léghajóra, és meglátta a többieket, akik között ott volt Karin, Kira, Zima, Aaron, és néhány ismeretlen arc. Hallotta Karin utolsó mondatát, így hamar megtudta ki a két új tag. Odalépett a többiekhez, akik között láthatólag feszült volt a légkör. ~Valami történt. Igazából úgy tűnik, nincs olyan pillanat, hogy valami ne történjen.~ Körülnézett, hátha meglátja valahol Ruant, Nightot, és a vörös hajú nőt, de úgy tűnt, nincsenek a közelben. Hát körbenézett a társaság meglehetősen ideges tagjain:
- Mi történt? Miről maradtunk le?
Aaron
Vízidomár
Vízidomár
Aaron

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptySzomb. Nov. 15 2014, 22:02

Miközben Karin válaszára várt, Aaron fél szemmel Zimára nézett. Még mindig fájt a tarkója, ám a fiú elmosolyodott. Nem volt dühös rá. ~Szinte hiányoltam volna, ha nem üt meg.~ Visszanézett Karinra, aki készült megszólalni.Ekkor valaki megelőzte őt és közbeszólt: Jasmine. Aaron gyilkos szemeket meresztett a lányra.
Unott arccal végighallgatta, az idegbeteges-árulós dumát, legszívesebben befagyasztotta volna Jasmine száját. De a lány folytatta. Aaron hátrált egy lépést, mint pofonvágták volna. Sőt, ez annál ezerszerte rosszabb volt. Megsebzetten maga elé meredt. ~Én nem játszom senkivel, ez egy nagy baromság! Én csak segítettem Tai-nak, ennyi az egész.~ szerette volna kiáltani. De nem jött ki hang a torkán. És maga sem volt biztos a dolgában, most, hogy így Jasmine az arcába vágta a tényeket.
Aaron ezután újból Karinra pillantott, aki végre válaszolt neki, de a lány hangja teljesen érzelemmentes volt. ~Most komolyan elhiszi ezt a hülye dumát? Ezt nem hiszem el!~ Őrjöngött. Az előbbi csata a börtönben, semmi sem volt, ahhoz a viharhoz képest, ami benne tombolt. Szörnyen megbántottnak érezte magát. ~Mindazok után, amiket elmondtunk egymásnak, a sok titok, amit csak vele osztottam meg... És elintéz ennyivel? Mintha semmi nem lett volna. Talán nem is volt?~
- Elegem van mindenkiből! – ordított fel, majd egy heves mozdulattal, mindenkit hátrébb lökött, a véridomítása segítségével. Mindenkit, kivéve Zimát és Ionát.. Legszívesebben addig ütött volna valakit, amíg az el nem ájul.
– Kivéve Zimából és Ionából – motyogta, majd elviharzott, pár pillanaton belül eltűnt a katonák áradata között.
Sokáig keringett céltalanul, de végül talált egy üres szobát. – Bárcsak ennek az egésznek vége lenne! Fenéért kellett nekem Köztársaság Városba mennem. Csak a baj. Mindenütt – panaszolta a tükörképének.
A tükörre rakta kesztyűs tenyerét, bambulta magát, majd lehanyatlott, összekuporodott és sírni kezdett. A nagymamája halála óta másodszor bőgött. Nem sírt az apja halálakor. Nem sírt Shin halálakor. És most mégis, itt ül egy léghajón, teljesen egyedül és folynak a könnyei. Dühösen a tükörbe meredt.
~Hagyd már abba!~ Ám nem tudott parancsolni magának. Dühösen letépte magáról a kesztyűket. A tenyerére meredt. Csírájában elfojtotta a szeme elé ugró emlékeket. Újból a tükörre tette a tenyerét. Először nem történt semmi. Majd a tárgy felületén jégvirágok ütköztek ki. Azonnal elrántotta a kezét. – Francokat már basszus!
A tenyerébe temette az arcát, megtörölte a szemét. Elfogytak a könnyek, de látta a tükörben, hogy mind a két szeme vörös. ~De jóképű vagyok most. Csábító.~ gúnyolódott saját magán. Elhatározta, hogy nem megy vissza a többiekhez, inkább megvárja a szobában, mi fog történni, üzennek e nekik a hangosbemondón a világ vezetői, vagy bármi. ~Nem hiszem el, hogy elhitte…~
Karin
Földidomár
Földidomár
Karin

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptySzomb. Nov. 15 2014, 22:49

Karin Aaronra pillantott. Nem tudta, mit mondjon...talán nem kellett volna így reagálnia...de tulajdonképpen már mindegy volt. A kimondott szavakat nem tudta eltüntetni, bárhogy is szerette volna...ha egyáltalán szerette volna. Lehet, hogy nem kellett volna Jasmine-nek hinnie, végtére is csak egy idegesítő csitri volt, de akkor is...látta többieket is, hogy hogy néznek rájuk...lehet, hogy fél szeme volt, de ez nem azt jelentette, hogy vak. ~ Egyszerűen csak hülye vagyok...hülye, mint azt gondoltam volna...már azt sem tudom, mit csinálok, azt meg pláne ne, hogy annak van-e valami értelme...különben is, bocsánatot kérni már késő, és fölösleges...miért is kellene nekem bocsánatot kérnem? ~ gondolta, és igyekezett minél dühösebbnek érezni magát...egyszerűen nem ment, még mindig üres volt...végtelenül és lehetetlenül üres.
Látta, hogy reagált Aaron...hogy dühös, és szerette volna sajnálni...még ez sem ment. ~ Mi van velem? Ennyi érzés még egy hullában is van... ~ jutott eszébe. Egyszerűen csak azt akarta, hogy...azaz, tulajdonképpen nem akart semmit. Vagy talán valamit, amivel hazamehetett volna, egy órát, amin visszapörgethette volna az összes évet, ami azóta eltelt, hogy elvesztette a családját. ~ Báb vagyok...azóta teljesen báb vagyok...de eddig legalább jelenem volt...gratulálok, még ezt is sikerült elrontanom... ~ csalódott volt. Nagyon.
Szinte meg sem érezte, hogy Aaron ellöki, és az arcok és a hangok is egyszerűen csak elmosódottnak, fal mögöttinek tűntek...mintha külső szereplője lett volna a saját életének...pedig eddig még egészen jó volt minden, csak neki már megint bele kellett szólnia, és tönkretenni mindent, ami végre megvolt. ~ Hülye vagyok. Idióta. ~
Követte tekintetével Aaron lépéseit, és mikor eltűnt a szeme elől, sarkon fordult, és elindult a másik irányba a folyosón, röpke pillantást sem vetve a többiekre...se Zimára, se Kirára, de még ahhoz sem volt kedve, hogy gyűlölködve Jasmine-re nézzen. Köszöni szépen, ebből többet nem kért.
Nagyjából érezte a léghajó rezgéseit, és addig ment, amíg egy teljesen üres szobát nem talált, alig néhány bútorral. ~ Pont olyan, mint én... ~ nem vigyorodott el, csak szétnézett. Üres, fehér falak, egy kanapé, és nagyjából semmi több...na meg ő, mint valami élettelen emléktárgy.
Leült a fal tövébe, és lehúzta a szemkötőt, hogy ne is lásson ki. Már megint hülye volt...miért kellett ilyen idiótaságokkal tönkretennie mindent? Kellett neki féltékenykednie... ~ Idióta vagyok ~ gondolta, és szomorúan elmosolyodott.

- Most komolyan, miért zavar, ha néha nekem is vannak jó ötleteim és jó barátaim? Miért nem vagy képes végighallgatni, mint minden normális ember?
- Mert...istenem, Ren, nem bírod felfogni, hogy...képzeld el, nincs szükségem arra, hogy minden egyes pillanatban ott állj felettem, és bámuld, hogy nem rontok-e el valamit...baromira elegem van belőle, érted?
- Az zavar, ha melletted vagyok? Akkor tudod mit, most azonnal a tengerbe ugrok, hogy ne zavarjalak soha többé? Tetszeni fog? Amúgy se figyelsz rám...mit érdekel téged, hogy élek-e? Téged csak az érdekel, hogy folyamatosan veszélybe keverheted magadat, és élvezed!
- Ren, egyelőre még élek!
- Igen, az, Karin, lehet...de azzal meg nem törődsz, hogy mások mit éreznek...képzeld el, kedvellek, csak ha mindig úgy viselkedsz, mint egy jégcsap, akkor előbb-utóbb mindenki ott fog hagyni! - az ajtó becsapódott, és a fiú eltűnt a szeme elől, Pár másodperc múlva egy ijedt kiáltás hallatszott odafentről...kalózok. Fél óra múlva Ren halott volt. És nem tudott tőle bocsánatot kérni. Soha többé.

Hátradöntötte a fejét. Rennek igaza volt...mindenki otthagyta, előbb vagy utóbb, mert nem bírt csendben maradni...mert nem tudott arra figyelni, hogy mit akarnak a többiek. Haszontalan, értetlen és idióta volt...csodálatos kombináció.
Érezte, ahogy a könnycseppek elkezdenek lecsorogni az arcán...már régóta nem sírt...így nem sírt. Hibázott...elrontott mindent, és nem mehetett bocsánatot kérni...ugyan, kitől? Még a legjobb barátaiban sem tudott bízni...egyáltalán, senkiben sem tudott bízni...mi értelme is volt ennek az egésznek?
- Haza akarok menni... - suttogta az ürességbe.
Kira
Tűzidomár
Tűzidomár
Kira

Erőpontok : 411
Hozzászólások száma : 47

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 00:09

Kira pont az idegen lány kiabálására ért oda. Felvont szemöldökkel hallgatta~Mi van? Igaz, hogy Aaron nem normális, de oka van, hogy nem az.  Két lánynak fújja a szelet? Hiszen látszik, rajta mit érez Karin iránt! Féltékennyé akarja tenni, hogy vallja be az érzéseit ő is. Biztos nincs igazam, de mindegy… ~ végig mérte ~Egyébként meg ki a franc vagy?~   
 -Én is örülök –nézett a két földidomár lányra. ~Nem kell erőltetni a viszontlátás örömét Karin…~ jegyezte meg magában az erőltet mosoly láttán –Szóval Tariq és Jasmine –nézett a fiatalokra. A tekintetét a lányon tartotta egy darabig. ~Micsoda kis csitri. Egyébként olyan ismerős…  Mintha láttam volna Köztársaságvárosban lófrálni. Vagy kitudja. Sok embert láttam már… ~ Iona és Azoir lépett oda hozzájuk. Megrántotta a vállát és az újonnan érkezett párocskára nézet. 

– Hogy mi történt… – elgondolkodott. ~Csak hagytunk elpusztítani egy egész negyedet… ~ dühösen szorította meg az újonnan szerzet tőrét  ~És már megint itt vagyok! A mi lett volna ha…~ A gondolatait nem fojthatta, mert Aaron kiakadt, a falhoz lökte őket majd elviharzott. Ahogy eltűnt, Karin is követte a példáját, és a másik irányba indult. Tétovázva elindult a lány után, de megtorpant. ~Nem. Nem vagyok lelkizős fajta. Amúgy is Velem van a legkevésbé jóba… ~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 08:57

A férfi elmosolyodott Taira szavai hallatán, érzelemmentes hangon válaszolt neki és nem csak a hangja volt érzelemmentes, hanem úgy is gondolta.
-Kedves Taira... Két hetet kapott az élettől, biztos minimális étel és vízadagokkal, megkötözve akarja azt leélni?
Persze a férfi is blöffölt, hisz Night nem írta fel őt, azonban talán ezzel is hathat a nőre.
-A vallatási módszereim pedig csak rám tartoznak. Elárulom, hogy messzebbre is hajlandó vagyok elmenni mint a rendőrtiszt barátunk. Én csupán jobbnak láttam letisztázni azt, hogy én kérdezek és te készségesen válaszolsz és így egy nap alatt végzünk.
Egy őr kopog be az ajtón.
-Uram a Népek képviselői indulni akarnak.
A férfi erre ismét az injekciós tűért nyúlt, most azonban egy másikért.
-Akkor induljanak, ígérem mire odakerül a sor végzünk.
Vigyorog, majd a lány vállába szúrja a tűt. Nagyobb adagot kapott egy anyagból amelynek a neve tiopentál-nátrium volt. A tiopentál-nátrium hatásainak ismeretében az „igazmondás” azzal magyarázható, hogy a szer lelassítja az idegrendszerben az információk áramlását. Ez a lassulás a viselkedésen is észrevehető. Az ember ilyenkor igyekszik az egyszerűbb és rövidebb reakciókat adni. És mivel az igazat egyszerűbb megmondani, a szer hatása alatt inkább teszi ezt az alany mint megmaradna a hazugságai mellett. A véráramba jutása után gyakorlatilag azonnal hat: az ember először felszabadultságot érez, jókedvet, beszéde és reakciói lassulnak, majd elálmosodik és elalszik, de ezt csak később teszi. Taira esetében is így történt, a nő egyre vidámabb volt azonban egyúttal egyre kábább is, aligha volt ideje rendesen átgondolni amit mond a szavak jóformán áradtak belőle. Egy kisebb adag talán nem érné el ezt a hatását, azonban a férfi úgy tűnik tudja, hogy kivel van dolga.
-Az ön neve Taira,nő és a Szőkének dolgozott. Igazam van?
Teszi fel a tesztkérdést és addig ismételgeti amíg a nő megadja magát az injekció hatásainak. Ezután a lényegre tér.
-Tehát, az igazi kérdéseim.
Szépen lassan, fokozatosan teszi fel őket a nőnek.
-Most, hogy a Chi-blokkolók és a Dai Li dezertált, mekkora ellenállásra számíthatunk a fekete naptól?
Majd követte a következő.
-Hol tartózkodik jelenleg Korra, az avatár?
És a következő.
-A nap visszaszorult a szellemvilágba, azonban tudni akarom, hogy maradtak-e máshol is állomásai.

/A kérdésekre a válasz:

Körülbelül ötszáz gyalogos, hatvan léghajó, húsz robot.

Korra a Köztársaság város alatti Fekete Nap bunker alján van bezárva egy bunkerbe.

A Fekete Napnak ezen kívül Taira tudomása szerint nincs más állomása/
Zima
Földidomár
Földidomár
Zima

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 12:32

Zima döbbenten hallgatta Jasminet. Mikor megjegyezte, hogy szépen nyakon vágta, Zima csak a fejét csóválta. Hirtelen az a jelenet jutott eszébe, mikor a Szellemerdőben Night megalázta Aaront. Bár a két eset más, és Aaron is egy bizonyos értelemben adta alájuk a lovat, de mégis… ez a stílus… Halkan szólt a lányhoz.
-  Azért ezt nem kellett volna. Megértem, hogy kiakadtál, de nem ismered Aaront. Nem értheted, mit miért csinál. Bár jelen esetben én sem ismerem a részleteket, de biztos vagyok abban, hogy oka volt arra, amit tett.
Ezután hallotta, amit Karin mondott. ~ Kiakadt és ezt leplezni próbálja. Pedig ő ismeri legjobban Aaront. ~ Ezután köszöntötte őt meg Kirát és bemutatta az öccsét. Látszott rajta, hogy legszívesebben elvonulna egyedül.
Zima Aaronra nézett. Úgy festett, mint akit jó erősen hasba rúgtak. Lényegében ez is történt. Ezután véridomítással mindenkit a falhoz vágott, leszámítva Ionát meg őt és elviharzott. Karin is követte a példáját, csak ő az ellenkező irányba ment. Látta, hogy Kira legszívesebben Karin után menne, de megtorpant. Zima elgondolkodott azon, hogy mit csináljon.
~ Ha úgy vesszük, én ismerem mindkettejüket a legjobban, így nekem kéne mennem. De vajon tudnék nekik segíteni? Végül is… ők is ott voltak mellettem, mikor Night kiborított a léghajón… Én is egyedül akartam lenni akkor… mint ahogy most akartam, csak Jasmine elrángatott. Szükség van néha egy kis magányra, hogy az ember rendezni tudja a gondolatait. De arra is szüksége van, hogy valakinek elmondhassa a fájdalmát. Nem tarthatja magában, mert akkor a rossz emberen csattan. Talán tényleg arra lenne szükségük, hogy beszéljek velük. ~ Végig nézett a bandán. ~ Különben sem akarok itt maradni. Kirának örülök, Tariqot nem ismerem és ezt nem most akarom pótolni, Jasmine… most vele sincs túl sok kedvem egy helyen lenni. Aztán Ionáék, akik csak úgy idecsöppennek a balhé közepén. Alapjáraton velük sincs bajom, de… bakker, látszik rajtuk, hogy milyen boldogok, hogy szivárványon repkednek. És már bocsánat, de a néhány óra ezelőtti események után én ezt nem bírom nézni. ~
Zima végül Karin után ment. Csak a szerencsének köszönhette, hogy a jó szobába nyitott be. Karin a fal tövében ült, lehúzott szemkötővel. Zima mélyet sóhajtott. Leült mellé.
- Figyelj Karin. Nem kell beszélned, ha nem akarsz, csak hallgass meg. Szerintem normális az, hogy kiakadtál, meg hogy féltékeny lettél, hisz Aaron okot szolgáltatott rá. De te is tudod, hogy csak jót akar Tainak. Azért néz úgy rá, mert felelősséget érez iránta az emlék visszahozás miatt. Csak ennyiről lehet szó. De ti ketten… nem felejtheted el, hogy mennyi mindenen mentetek keresztül. Ahogy láttalak titeket, sokszor beszélgettetek kettesben. Meg te nem láttad Aaront, mikor a léghajón a kimerültségtől összeestél. Utánatok mentem, hátha tudok segíteni. Aaron gondoskodó tekintete… vigyázott rád. *elmosolyodott* Körülbelül olyan feje volt, hogy rögtön meglincsel, ha maradok, mert ő akart melletted lenni… Nézd, Karin, nincs minden veszve. Nem tudom, pontosan mit érzel, de tudd, hogy itt vagyok melletted és számíthatsz rám. És szerintem nem csak rám. Jót fog tenni mindkettőtöknek, ha egy rövid ideig nem találkoztok. Végig tudjátok gondolni a történteket. – Zima szemébe könnyek szöktek. Neki még nem volt módja rendesen végig gondolnia a vele történteket. Csak gyorsan lezárta és próbált túl lépni rajta. De ez így nem lesz jó. – Ne haragudj, mindjárt visszajövök, csak… nekem is volt egy lelki válságom alig néhány órája és… még nem tudtam rendesen lezárni. De utána beszélhetünk, ha szeretnél.
Zima a kis fürdőszobába ment. Az üveg megreccsent majd eltörött, majd magához vett egy darabot. Leült a fal mellé és elővette Night rajzát. A bunker óta nem hajtotta szét. Mélyet sóhajtott. Elkezdte formázni a kis darabot. Újra látta maga előtt az emlékeket. ~ Night Akiyama, rendőrtiszt. Nem haragszom rád és ezennel elengedlek. Továbbra is fontos maradsz számomra, de nem fogom magam miattad emészteni. ~ Néhány percig még csendben ült az elkészült golyóval. Mennyi érzés, mennyi emlék… majd a rajzzal együtt biztos helyre tette és visszament Karinhoz, hátha szeretne vele beszélni.
Shin
Tűzidomár
Tűzidomár
Shin

Erőpontok : 101
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 16:25

Shin éppen húzódzkodásokat csinált a kis tömlöcében, mikor meghallotta a hangokat. Puhán a földre érkezett, leguggolt, megbújt az árnyékban, majd csendben hallgatózott. ~Talán megint bedugnak a hűtőbe?~ Makacsul összeszorította a szemét, elhatározta, hogy nem fog sírni. ~Vajon ide zárta be a Fekete Nap azt az idiótát is?~ Amióta megérkezett a börtönbe ez járt a fejében.
Tovább fülelt, rájött, hogy éppen csata folyik valakik között. Majd hirtelen megremegett a föld és ő hátrarepült. Mielőtt a falnak csapódott volna, gyorsan tompította az ütközést. Egy bomba berobbantotta a cellája ajtaját.
Meglepetten felvonta a szemöldökét, majd hangosan felnevetett. – Nem tudom ki volt ez, nem is érdekel haver, de köszönöm szépen! – kiáltott hangosan, majd átszaltózott a romok felett. Gyorsan körbenézett, majd elkezdett rohanni a folyosón. Emlékezett merre volt a szoba, ahova a berakták a holmiját. Hamar el is érte a termet, nem őrizte senki sem. Gyorsan visszakapta magára a régi ruháját, felcsatolta az övét, majd hozzáerősítette a késeit. ~Vajon mi történhetett? Az Egyesült Erők ostromolják a börtönt? Valószínű. Ideje volt. Remélem, alaposan ellátják a Szőke baját.~
Elindult az udvar irányába, ahova naponta egyszer kiengedték. Mikor kiért, megmerevedett. Mindenhol katonák voltak, akik harcoltak egymással. Shin óvatosan hátrált egy lépést. ~Azt hiszem, ebből én most kimaradok.~ határozta el. Ám hirtelen egy katona észrevette és megindult felé. Az, amelyik hozta neki a napi egy ételadagot. ~Napi egyszeri nyamvadt kis étkezés? Mégis mit képzelnek ezek?! Tényleg szörnyetegek!~ szörnyülködött mindig. De most nem volt ideje ezen agyalni, ugyanis a katona felé ütött. Mielőtt elérhette volna a csapás, Shin egy cigánykerékkel arrébb vetődött, de még így is a kard vége megkarcolta az arcát. Összehúzott szemmel a férfira nézett, majd mielőtt az mozdulni tudott volna, felé ugrott, egyenesen az arcába.
- Szállj le rólam, hülye kölyök! – próbálta kiáltani az őr. Shin összedörzsölte a két tenyerét, majd a férfi arcához rakta az elektromosságtól szikrázó kezét. A férfi rándult egyet, majd nagy puffanással a földre zuhant. Elájult. – Ezt a kajáért! – morogta oda neki a kisfiú, majd elrejtőzött egy árnyékban, ahol senki nem vehette észre. Azért a biztonság kedvéért elővett az övéből két kést és a kezében forgatta őket. Nem kellett használnia, a harcok kb. 30 percen belül véget értek.
És igaza volt. ~Természetesen.~ Az Egyesült Erők voltak azok, valamint a világ vezetői. ~Itt van minden nagykutya.~ meresztette Shin a szemét, majd megborzongott. Az Aaronnal történt eset óta gyakorta járta át a hideg, de ilyenkor mindig elűzte az érzés. Végighallgatta a beszédeket, majd azon kapta magát, hogy szinte egyedül van az udvaron.
Meglepődve körbenézett, észrevette, hogy a léghajók közül az egyikre szállt fel szinte mindenki. – Ott a helyem, ahol a buli van – mondta halkan magának, majd biztos léptekkel elindult a jármű irányába. Közben figyelte a börtön, legalábbis ami megmaradt belőle.
A bombázás miatt az egész hely felismerhetetlen lett. Ez furcsa örömmel töltötte el Shint, nagy mosolyt csalt az arcára. Mikor felszállt a léghajóra, ismeretlen arcok tengerében találta magát. Csak úgy nyüzsögtek rajta az emberek, többen majd fel is lökték, mivel nem vették őt észre. – Nézzetek már a lábatok elé! – morgolódott. Elment egy különös csoport mellett, amely pár lányból és fiúból állt. Figyelmesen megnézte őket, ám elbambult és nekiment egy légidomár lánynak és egy furcsa fiúnak, aki vízidomárnak nézett ki, de mégsem. - Figyeljetek már! - mondta elvörösödve.
Shin nem foglalkozott velük, ment tovább a folyosón. Elhatározta, hogy keres magának valami harapnivalót, aztán megkeresi valamelyik fejest és kifaggatja. Majd tenni fog róla, hogy komolyan vegyék. Az ajtók és a folyosók sora végeláthatatlan volt, mindenhol emberek kavarogtak, ám a kisfiú kígyó módjára kerülte ki őket. Nem érezte magát zavarban, könnyedén lépegetett az emberek között, a cirkuszban megszokta a tömeget. Hangosan korgott a gyomra. ~Oké, engem nem érdekel, mi van emögött az ajtó mögött, de én most bemegyek.~ Határozta el, majd benyitott.
A szoba szinte üres volt, de Shin nem mérte fel az állapotokat, csak annyit látott, hogy az egyik sarokban van egy kisasztalt és azon egy tál gyümölcs. ~Shin, a szimatod még mindig elképesztő! Bingó!~ Szinte rávetette magát az ételre, jóízűen beleharapott egy almának kinéző gyümölcsbe.
– Isteni! – morogta halkan, majd megfordult és körbenézett a szobában. De nem volt egyedül. Meglepetésében még a rágást is abbahagyta. Egy furcsa szemkötős lány, valamint egy földidomárnak kinéző csaj ült a fal tövében. ~Hogy nem vettem őket észre? Az étel elvonta a figyelmem. Kínos.~
Zavarában fogalma sem volt, hogy mit mondjon, elindult az ajtó felé. ~Uram atyám, ez de ciki.~ De megbotlott a saját lábában, és előrezuhant. Mielőtt a földhöz csapódott volna, áthelyezte a testsúlyát és a zuhanásból végül egy előre szaltó lett. Finoman, guggolásban a talpára érkezett. Mindeközben nem ejtette el a gyümölcsöt, a kezében fogta. ~Ügyes kivonuló Shin, gratulálok.~ Zavarában teljesen elvörösödött, majd leült a földre és a lányok szemébe nézett. Beleharapott a gyümölcsbe. Nem szólt semmit, nem akarta magát még jobban leégetni, csak nagyokat pislogott a két lányra és várta, hogy mit szólnak hozzá. ~Inkább meg kellene keresnem azt az Iroht, vagy kit...~
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 16:53

Azoir újfent meglepődött, mikor Aaron véridomítást használt, habár most nyugodtan, fogadta, hiszen látta, hogy Iona nem lett célpont. Miután Aaron kiviharzott a helységből, Azoir utána indult volna, de az első lépés előtt akadályba ütközött. Illatve az akadály ütközött belé.
- Figyeljetek már! - hallotta az elvörösödő fiútól, és már majdnem visszaszólt, amikor eszébe jutott Aaron. Gyorsan kisietett a szobából. Próbálta kitalálni, hogy merre mehetett Aaron, és szerencséje voolt, ugyanis pont látta, becsukódni annak a szobának az ajtaját, amelyikbe Aaron elvonult. Azoir oda sietett, de nem nyitott be. Hírtelen megrohanták az emlékek.
~ Mióta ilyen labilis természetű Aaron? Mondjuk gyerekkoromban is gyakran felkapta a vízet... Főleg, ha valamit jobban tudtam mint, ő... Talán most is ez a baj? Nem, nem ez lehet. Akkor másképp reagálna... Mindegy... Benyitok~
És már lépett is be az ajtón. Ahogy körbenézett, olyan látvány várta, amilyet, elképzelni sem tudott. Aaron szemei vörösek voltak, a tükrön jégvirágok keletkeztek, és Aaron kesztyűi a földön hevertek szétdobálva.
~ Biztos hogy sírt... Pedig ő sohasem sírt... De most azt csinálta. ~
Azoir közelebb lépett Aaronhoz és a vállára tette a kezét. Begyakrolt mozdulat volt ez náluk. Ha a iú el volt keseredve, akkor mindig Azoir vette át az apa szerepét. Igaz, hogy fiatalok voltak, de életüknek köszönhetően mindketten rendelkeztek egymás iránt szánalommal. Ahogy Azoir keze, hozzá ért Aaron vállához, újabb emlék rohamok törtek fel benne. Ezenkívűl úgy érezte, hogy magára vette Aaron gondjait. Érezte a súlyát a saját vállain.
- Aaron... - szólalt meg csendben, küszködve a szavakkal - Tudom, hogy mostanság nem voltunk mindig jóban... Tudom, hogy ott hagytalak az Északi sarkon, egyedül, apa nélkül... De most itt vagyok és szeretnék neked segíteni... - még mindig nem tudta, hogy mit mondjon, de úgy érezte, hogy Aaron kezd megnyugodni. - Nehéz az életed, ezt mindketten tudjuk. De nem lehet így élni... Érzések nélkül... Problémákkal a szívedben. Szóval azt mondom, hogy sírj. Engedd, hogy a gondjaid elhagyják a testedet a könnyeiddel együtt. Szabadulj meg tőlük. - Ekkor tekintete újra a tükörre terelődött, és meglátta a jégvirágokat...Vagy legalábbis a jég formákat... - Értem... A "mindent lefagyasztok" kórban szenvedsz... Ismerem ezt a betegséget, én szenvedtem benne. Mikor meghaltak a szüleim, és mindenemet elvesztettem. Úgy érzetem, hogy nekem már nincs semmim a földön, és ezért az érzéseim megfagytak... És ez kihatott mindenre, az életemben... Egészen Ionáig...- tette hozzá suttogva - Neked is itt lenne az idő, hogy engedj az érzéseidnek... Látom, hogy mit gondolsz Karinról, és tudom, mit művelsz azzal a másik lánnyal. Ismerlek Aaron, tudok olvasni a tetteidből. De a lelked nem kötődhet egyszerre két lányhoz... Engedd hogy az érzéseid szabadon távozzanak belőled... Ha találsz valakit, akit tudsz szeretni, akkor elmúlik majd ez a fagyasztásos betegség... - ekkor eszébe jutott, hogy kicsit elkalandozott a vigasztalástól, így hát élesen visszakanyarintotta a témát - Aaron... Ha bármi zavar én, mint a barátod, itt vagyok, és szólj. Én meghallgatlak ha kell,  úgyanúgy, ahogy gyermekkorunkban tettük. Én mindig a barátod leszek...
Ezzel Azoir levette kezét Aaronhoz, várt még pár pillanatot, majd elindult az ajtó felé. Mikor megfogta a kilincset, visszafordult és szólt:
- Az érzéseknek szabadon kell távozniuk a testedből. Mindig. Csak így lehetsz szabad... - és kilépett a szobából.
Taira
Tűzidomár
Tűzidomár
Taira

Erőpontok : 998
Hozzászólások száma : 188

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 17:09

- Ezt a reakcióját nem értem, tekintve, hogy nem állítottam, hogy nem válaszolok. Pusztán nem értettem, milyen információt vár, mikor még fel sem tette a kérdést.
A férfi nem reagált, hanem egy injekciós tűt döfött a nő vállába, és lassan belejuttatta az anyagot a véráramába. Amikor kezdte érezni az eufóriát és a kábulást, egyre tompuló elméje felismerte az anyagot, és azt is, hogy rendesen túladagolták. ~Tudja, hogy sokat bírok.~ Hogy legalább egy darabig még észnél maradjon, teljes erővel az ajkába harapott, amin át is szakadt a bőr, de a fájdalom csak pillanatokra térítette észhez. Nem tudott gondolkodni, és ez megrémítette. ~Nem lassulhatok le, nem lassulhatok le...~ de a rengeteg beadott anyag, és az ismételgetve feltett kérdés meghozta a hatását. Képtelenné vált a koncentrációra.
- Igen. - felelte, majd válaszolt a férfi második kérdésére is, már szinte öntudatlanul. - Körülbelül ötszáz gyalogos, hatvan léghajó, és húsz robot. Korra a Köztársaság Város alatti Fekete Nap bunker alján van bezárva. Tudomásom szerint nem maradt állomás. - kezdett egészen kába lenni. A nagyobb adag hatásaként hamarabb került öntudatlan állapotba. Taira feje lassan előrebukott, és elaludt.
Jasmine
Tűzidomár
Tűzidomár
Jasmine

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 17:43

~ Véridomítás... ~ jutott Jasmine eszébe, mi is volt ez, mikor Aaron odébb lökte majdnem mindannyiukat, de nem tudott ellene semmit sem tenni. Ajkába harapott, és érezte, hogy újra felmegy benne a pumpa, ugyanannyira, mint korábban. ~ Különben is, mi a franc baja van azzal, hogy kimondtam azt, ami mindenki arcára volt írva? Akkor nagy baj, hogy ezt érzi? Mindenkinek megvannak a maga hibái...a hülyeség az, hogy nem néz szembe velük! 1 szíve szerint tovább ordítozott volna, de látta Aaronon, hogy mennyire ki van akadva. ~ Az ő baja...idióta, és kész! ~ gondolta.
Aztán a többiekre pillantott, és egy másodperc múlva leesett neki, hogy nem csak Aaront sikerült megbántania, hanem nagyjából mindenkit kiakasztott,  még Zimát is, aki eddig kedves volt vele. ~ Miért mindenki csak rám dühös? Úgy fest, az senkit sem érdekel, hogy ő mit mondott nekem... ~ összeszorult a torka, és nagyot nyelt. Attól, hogy nem mondta ki, és nem rohant el egy üres szobába, attól még eléggé fájt neki.
- Hogy mi történt? - fordult Iona felé. - Dióhéjban annyi, hogy idejöttem, mindenki itt futott össze, volt egy öntudatlan, vagy elég rosszul kinéző gyilkos csaj, de őt már korábban elvitték az őrök, mert együttműködött a Szőkével, de Aaron elkezdte gyógyítani, és úgy nézett rá...szóval, most nincs kedvem részletezni, aztán őt meg azt a Dreddet vagy kit is elvitték, aztán elengedték őket, és aztán elkezdett üvöltözni, mire én is megsértettem, és elszaladt, és mindenkit véridomított, de téged nem...ja, ezt tudod - megvonta a vállát, és Azoir után nézett. Aaron igazán megnézheti magát!
Követte a fiút, egészen addig az ajtóig, ahol bement, és megállt. Nagy levegőt vett...mit is mondjon neki? ~ Bárhogy meg tudom sérteni...ahogy csak akarom... ~ a hangok azonban megütötték a fülét...azok, amiket Azoir mondott Aaronnak. ~ Na jó, talán nem kellett volna ennyire hülyének lennem...de lényegtelen. Ő is bunkó volt, és kész! ~ gondolta, de valami visszafogta attól, hogy ajtóstól berontson. Inkább megvárta, amíg Azoir távozott...igen, csak Aaront akart megsérteni, mást már nem. ~ Így is elég bajt okoztam...igaza volt ~ megrázta a fejét. Ugyan már, neki nem fog egy idegbeteg vízidomár parancsolgatni!
Mikor azonban belépett, egy másodperc alatt megváltozott a véleménye, elég volt csak Aaronra tekintenie. ~ Basszus, tényleg bunkó voltam...csodálatos módon már megint átléptem a határt...ez nem igaz! ~ dühöngött, de nem volt kedve még kiabálni sem...
- Figyelj - nézett a fiúra -, játszunk tiszta lapokkal, mert semmi kedvem sincs szórakozni...megbántottál. Ezért én is megbántottalak. Egyszerű. Nem kedveljük egymást...azaz, konkrétan utáljuk, de a lényegen nem változtat. Mégpedig, hogy erre semmi okunk sincs...legalábbis, én azért utállak, mert elhurcoltál Köztársaság városból, és mert odarángattál a bátyámhoz...te engem azért utálsz, mert egy egyszerű csitri vagyok, és nem egy félszemű, idegileg labilis csaj, vagy épp egy eddig érzéstelen, labilis idegzetű katona, vagy mit tudom én...ja, és a bátyám miatt. Nincs kedvem kibékülni veled, meg se forduljon a fejedben, hogy azért jöttem utánad, elvileg azért, hogy leordítsam a fejed, de valljuk be, attól, hogy olvastad az aktámat, nem fogsz ismerni. Én sem foglak attól ismerni, hogy láttalak körülbelül öt percre. Szóval, a miheztartás végett, és hogy ne sértegessük egymást olyannal, ami tényleg fájdalmas, csak üres szavakat vagdossunk egymás fejéhez, legyünk őszinték - nagy levegőt vett. - Tényleg egy haszontalan csitri vagyok, most örülhetsz. És azért jöttem el otthonról, mert elegem volt abból, hogy utána mindenki úgy kezelt, mint egy magatehetetlen kiskölyköt. Kész. Pont - megfordult, és elmorzsolt egy könnycseppet. Ennyi volt...kimondta. Bevallotta egy majdnem vadidegennek, amit még a bátyjának sem...nagyszerű. ~ Azt hiszem, beverhettem a fejem, és az összes agysejtem elpusztult... ~ morgott magában.
Iona
Levegőidomár
Levegőidomár
Iona

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 18:42

Iona, miután Jasmine gyorsan körülírta a történteket hamar megértette, mi történt. ~Szóval egy szerelmi háromszög, egy Fekete Napos gyilkos, és... ki lehet az a Dredd?~ Átgondolta a feladataikat. ~Meg kell találnunk Korrát... de amíg ez az átkozott heg rajtam van, nem tudom végrehajtani a szellemi projekciót.~ Hirtelen eszébe jutott valami. Kockázatos volt, Ruan könnyedén megoldotta volna, volt gyógyítói gyakorlata... de akkor eszébe jutott, kitől kérhet segítséget. Elindult megkeresni Aaront, és mikor benyitott a szobába, látta, hogy ott van Jasmine, és Azoir is. Eleinte várni akart, és nem berontani a beszélgetés közepébe, de végül úgy döntött, hogy minden perc számíthat, még mindig. Ki tudja, a világ más részein milyen helyzetben van a Fekete Nap, még akkor is, ha a börtönt sikerült elfoglalni tőlük. És noha Aaronra még egy kicsit neheztelt, úgy tűnt, a fiú csak tettette, hogy átállt, ebben az esetben pedig érthető volt a reakciója. Egyszerűbb volt megbocsátani neki, mint százszor a szemére vetni pár sértést, és hogy neki véridomította a falnak.
- Sajnálom, hogy zavarok, de... a szellemi projekcióm még blokkolva van, viszont jó lenne, ha meg tudnánk találni Korrát, és az Uralkodót. És van egy ötletem, hogy tüntessük el a heget.- fordult Aaronhoz. - Aaron, nem tudom mi történt, és nagyon örülnék, ha megtudhatnám, de Jasmine-en kívül nem szolgált senki magyarázattal. Remélem... akármi is van azzal a lánnyal... akárki is az a lány, minden rendben fog alakulni. De... azt hiszem, most a te segítségedre lenne szükségem. Úgy tudom, tudsz gyógyítani. Újra kéne vágni ezt a heget, egy hagyományos pengével. Ha egy gyógyító azonnal beforrasztaná az új sebet, ami teljesen eltakarta a régi nyomát, elvileg eltűnik ez eredeti heg, sőt jó gyógyító esetén az egész teljesen eltűnhet. Nem értek ezekhez, de ha tudnál benne segíteni... akkor megint működőképessé válhatna a szellemi projekcióm, és meg tudnám keresni akiket kell. - fejezte be, aztán Jasmine-hez fordult - Bocsi, még nem mutatkoztam be. A nevem Iona. Köszönöm, hogy vázoltad a helyzetet. Egy kis időre ki voltam vonva a forgalomból, és itt mindig történik valami. - Visszafordult Aaronhoz. - Ha... tudsz segíteni, nagyon jól jönne, de megértem azt is, ha most nem alkalmas. Remélem, nem a legrosszabb pillanatban jöttem.
Karin
Földidomár
Földidomár
Karin

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 18:46

Karin csak ült, és bámult a sötétségbe...éltében talán először érezte azt, hogy nem tudja, mit csináljon...most meg itt ült, egy üres szobában, egyedül, ötletek nélkül...érzett már szomorúságot, érzett tehetetlenséget, de most...még azt sem tudta eldönteni, hogy ő hibázott, vagy Aaron, vagy senki, és az egész csak egy idióta félreértés volt. Haragudni akart a fiúra, mindennél jobban haragudni akart rá, de csak csalódottságot érzett. Gyűlölni akarta Tait, de még ez sem ment...egyszerűen csak sajnálta, mert végül is nem tehetett semmiről, ami körülötte történt...ő is csak ugyanolyan báb volt, mint mindenki más...mint ő.
Kezét maga mellé ejtette, aztán, alig egy másodperc múlva, érezte, hogy nyílik az ajtó. Egy percre átfutott az agyán a gondolat, hogy hátha Aaron az - persze, ezt már magában is teljes bolondságnak és szánalmasnak tartotta -, de mégis, szerette volna, ha ez így van...ha megbeszélik, és...és megmondhatja neki, hogy bocsánatot kér tőle azért, mert idióta és féltékeny volt, és minden...de nem így volt. Zima lépett be, és ült le mellé.
Továbbra is lehúzott szemkötővel hallgatta a lányt, és nagyot nyelt...nem akart tovább sírni, de a könnyek szinte fojtogatták. Szerette volna legalább neki elmondani, hogy mit érez, de tudta, hogyha kimondja a szavakat, akkor azok könnyekkel együtt fognak jönni...nem volt ő már kislány, hogy folyamatosan sírjon, mégis, valahol belül csak erre vágyott...hogy sírhasson, úgy, hogy senki se lássa, és ne hallja...
Hogy normális, hogy kiakadt, és Aaron okot adott rá... pedig tudta, hogy ez nem igaz. És azzal is tisztában volt, hogy csak segíteni akart Tainak, és hogy csak az emlékek visszahozásáról lehet szó..akkor is, ahogy ránézett. ~ Csak felelősség...semmi több...olyan könnyű lenne elhinni, ha eleinte én nem ugyanezt éreztem volna Aaron iránt... ~ gondolta. ~ Mert el kell ismernem, hogy éreztem, és érzek is valamit...mennyire elegem van nekem ebből az egészből! ~ szíve szerint felsikított volna, de nem akart félbeszakítani Zimát...egyrészt, mert illetlenség lett volna, másrészt, mert jó volt hallgatni...
Aztán ott volt a léghajó...a lány elfojtott egy szomorú mosolyt. Hát igen, arra nem is emlékezhetett, de jó volt hallani... ~ Talán...talán még tényleg rendbe lehetne hozni...és talán nem kéne ilyen elhamarkodottan ítélnem... ~ gondolta, de mikor Zima azt mondta, hogy jobb lesz, ha egy ideig nem találkoznak, egy pillanatra úgy érezte, összetörik benne minden...lehet, a legjobb az lett volna, ha egyáltalán nem találkoznak...ha egyáltalán nem is megy el Köztársaság városba, és el sem indul otthonról nagyapja halála után. Akkor semmi nem lett volna...nem halt volna meg Ren, nem kerültek volna bajba, és nem haltak volna meg rengetegen azért, mert elszámította magát...nem tudta elfelejteni, ahogy a léghajó felrobbant...ahogy az Egyesült Erők vesztettek...ahogy a szegénynegyedet lebombázták.
Érezte, hogy Zima kimegy a fürdőszobába. most, hogy egyedül volt - ha csak egy pillanatig is -, végre szabadon engedhette érzéseit...visszatolta a szemkötőjét a helyére, kezét összekulcsolta, és sírni kezdett. Utált sírni, utálta, hogy ilyenkor teljesen védtelen, hogy bárki láthatja, hogy mennyire sérülékeny, de most nem tudott mit tenni...úgysem volt itt senki. Különben is, ahogy Zima hangján hallotta, nem ő volt az egyetlen, akinek szüksége volt a vigasztalásra.
Mielőtt még a lány kinyitotta volt az ajtót, letörölte könnyeit, és nagy levegőt vett...ennyi elég is volt belőle, meg a drámájából...különben is, mindenkinek megvan a maga problémája, nem kell az övét hallgatnia senkinek. 
- Mi történt? - fordult a lányhoz. - Mit mondott Night? - kérdezte, mert valahogy biztos volt abban, hogy az ő mintarendőrüknek sok köze lehetett a dologhoz... - Figyelj, Night szeret téged, ezt te is tudod...kicsit furcsa, de téged tényleg kedvel...bármivel is bántott meg, biztos, hogy... - elhallgatott. Mégis, mit mondhatott volna?
Ideje pedig amúgy sem volt arra, hogy befejezze, mivel valaki - pontosabban egy kisfiú - lépett be a szobába, és az asztalon lévő gyümölcsök felé indult. ~ Különös... ~ vonta fel a szemöldökét. ~ Mióta és miért van egy kisfiú a hajón? ~
Úgy tűnt, hogy a kissrác is kissé kellemetlenül érzete magát, mert, miután észrevette őket, és az ajtó felé indult...de elesett, majd bemutatott egy szaltót. ~ Ó, de jó...van egy akrobatánk... ~ összeráncolta a homlokát. A gyerek valahonnan ismerősnek tűnt neki...mintha látta volna már valahol. ~ Cirkusz... ~ ugrott be neki egy kép, és elfintorodott. Alig egy éve járt a cirkuszban, de még Rennel...jó volt, sokat nevettek, és, ahogy a fiú mondta, "csak a régi idők emlékére" menjenek el...nagyapja sokszor elrángatta őket, de azokra igazából alig emlékezett...de a legutóbbira tisztán emlékezett. ~ Ez meg hogy kerül ide? ~
- Ne zavartasd magad - legyintett. - Én Karin vagyok, ő Zima, te pedig? - kérdezte a fiútól.
Aaron
Vízidomár
Vízidomár
Aaron

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 20:03

Aaron szótlanul meredt a tükörképére. ~Szánalmas. Kezdj már magaddal valamit, ha már így kibőgted magad, mint egy kislány.~ Éppen feltápászkodott volna, mikor kinyílt az ajtó. ~Jaj, ne… Nem láthat így senki. Főleg Karin nem.~ Teljesen elfehéredett a gondolatra, hogy a lány ilyen állapotban pillanthatja meg.
Megkönnyebbült, ám furcsamód csalódottságot is érzett, mikor Azoir lépett be az ajtón. Aaron szeme kissé összeszűkült, nem felejtette el, hogy a srác fejbe vágta őt egy… székkel! Roppant kínosan érezte magát, hogy így néz ki. ~Mint a mosott szar.~ szinte elmosolyodott a gondolatra.
Meghatották Azoir szavai, ám elhatározta, hogy nem fog újból sírni, mert akkor megint nem tudná abbahagyni. És nem fog megint mások előtt bőgni. A fiú régen fontos része volt az életének és most is itt van. Kevés dolog maradt meg a múltjából, ő mégis megmaradt.
Aaron hálás volt a szavakért, feltápászkodott, és mielőtt Azoir elment volna, tőle szokatlan módon átölelte a fiút. Ám a lelke mélyén tudta, hogy barátja nem érheti őt meg teljesen, több okból is. Ő nem tudhatta, hogy a fagyos viselkedés, milyen hatással van a képességeire. Nem tudhatta milyen az, ha a jég- és a véridomítás keveredik egymással. Hiszen ő nem volt véridomár. 
Valamint már nem volt gond az érzéseivel. Érzett ő… Csak éppen nem tudta, hogy mit. A maga kárán tanulta meg, hogy a teljes érzelemmentesség szörnyű.
~Szeretni valakit… Szinte lehetetlennek tűnik. Shint öcsémként szerettem, erre mi lett vele? Meghalt. Az én hibámból.~ Megrázta a fejét, nem akart újra sírni. Miután Azoir elment, nem sokkal később újból nyílt az ajtó. ~Örültem a szavainak, de több érzelmes dumára most nincs szükségem.~ De Jasmine volt az. ~Ez fantasztikus, már csak ő hiányzott.~ Aaron halkan szipogott egyet, visszahúzta a kezére a kesztyűjét, majd összefonta a karját a mellkasa előtt, így nézte a lányt.
Miután végighallgatta Jasminet, kissé bűntudata lett, de ez hamar eltűnt. Elege volt belőle, hogy a lány mindig Karinnal és Tairával jött. Felhúzta magát, hogy helyette akarta megmondani a lány az érzéseit. Még ő maga sem tudta, hogy mit gondoljon. – Igazad van, nem ismerlek – mondta rekedtes hangon. – De tényleg egy csitri vagy, ebben egyetértünk – majd mosolyt villantott a lányra, de ez nem volt gyűlölködő, mint a korábbiak.  – A bátyád… Kicsit fura, de okés – foglalta össze röviden. – Általában.
Nem tudott mást mondani neki. Nem is volt hozzá hangulata. Elhatározta, hogy megkeresi Karint és bocsánatot kér tőle, ha esetleg megbántotta, de akkor megint nyílt az ajtó. ~Már megint ki a fene az?!~ dühöngött. Iona volt. Aaron Jasminenal kapcsolatban nem érzett bűntudatot, viszont Ionával kapcsolatban igen. Mi az hogy. Súlyos teherként nyomta a vállát.
Úgy tűnt a lány nem dühös rá. ~Talán összerakta magában, mit miért csináltam. Hát persze, hogy összerakta. Okos lány.~ Mindenesetre bocsánatkérő mosolyt villantott rá és elmormogott egy halk: Sajnálom-ot. ~Mostanában elég gyakran mondom ezt a szót.~ húzta el a száját.
Figyelmesen hallgatta végig a lány mondandóját. Elgondolkodott. Megvakarta a tarkóját, majd válaszolt:
- Működhet. Szerintem meg tudom csinálni. De fájdalmas lesz – figyelmeztette. ~De még mennyire, hogy az lesz.~ - Bár annyira azért nem, mint kopaszon járkálni. Nem értem, hogyan képesek egy ronda kék nyilat tetováltatni a testükre a szélnomádok – viccelődött. – De nincs késem – sóhajtott fáradtan, majd Jasminera sandított. – Esetleg kedves, tudnál hozni pár alkalmas pengét? – vigyorgott a lányra. Majd eszébe jutott Taira is. Idegesen csücsöríteni kezdett. ~Remélem ő is jól van… És Karin merre lehet?~

Iona
Levegőidomár
Levegőidomár
Iona

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 20:17

- Nem gond, ha fájdalmas. Kibírom. És ne küldd el késért, láttam egy fegyvertárat a léghajón, mikor feljöttünk. - mondta, majd az ajtóból visszafordult. - És ne vedd úgy, hogy elrontom a poént, de az a "ronda kék nyíl" a legnagyobb megtiszteltetés, ami légidomárt érhet. - jegyezte meg, kicsit sértetten. - És... köszi, hogy segítesz.
Végigrohant a folyosón, míg megtalálta a fegyvertárat. Szerencsére tényleg talált egy alkalmas tőrt, így visszasietett a szobába, és átnyújtotta Aaronnak.
- A heg mentén kell végigvágni, hogy ne maradjon nyoma az eredetinek. Elég élesnek tűnik, így nem lesz nagyon vészes. - mondta.
Aaron
Vízidomár
Vízidomár
Aaron

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 22:24

Aaron elhúzta a száját, amikor Iona elment. Direkt szerette volna elküldeni Jasminet, nem akart kettesben maradni a lánnyal. ~De most így alakult. Hozzuk ki belőle a legtöbbet.~ Odament a lány elé és csupán néhány centire állt meg tőle. Közel hajolt hozzá. – Szóval hogy vagyunk ma? – kérdezte még mindig rekedten, nagyokat pislogva, majd elnevette magát. A sok sírás után ez eléggé fájdalmas volt, köhögni kezdett. Szemöldökét ráncolva hátrébb lépett. Pár pillanat múlva már nyílt is az ajtó, Iona lépett be rajta. – Ez aztán a sebesség – jelentette ki meglepődötten, miközben fulladozott.
Miután végre elmúlt a köhögés, a lány átnyújtotta neki a pengét. Aaron fájdalmasan elfintorodott. Majd határozott arckifejezést öltött magára, még egyszer megtörölte vörös szemét, majd a lányra nézett. – Érzéstelenítővel nem szolgálhatok – Visszaemlékezett a nagymamája tanításaira. ~Ne habozz Aaron, szép egyenes vonalat húzz. Semmiség… Egyszerű, mint a karikacsapás. Csupán fájdalmas. Csuapán...~ Nagy levegőt vett, majd elkezdte felvágni a heget.
Jasmine
Tűzidomár
Tűzidomár
Jasmine

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyVas. Nov. 16 2014, 22:38

Jasmine elvigyorodott Aaron reakcióján...na igen, úgy tűnt, hogy van egy pár dolog, amiben egyetértenek...persze, azon kívül, hogy nem bírják egymást. De nagyon úgy festett, hogy Aaron legalább már nem gyűlölte annyira...nem mintha neki nem lett volna mindegy, hogy mit gondol róla a vízidomár...
Aztán megjelent a légidomár lány is, és elkezdett valami hegről ,szellemi projekcióról meg blokkolásról beszélni, amiből Jasmine alig értett valamit - az egyetlen, amit felfogott, az volt, hogy Aaron gyógyító, és Ionának (ahogy a lány bemutatkozott) az ő segítségére lenne szüksége. Meg volt valami kék nyilakról is szó... ~ Iona tehát légidomár mester? ~ lepődött meg. ~ Illetve, annak a közelében lehet, gondolom... ~
Már éppen menni készült, mikor Iona kirohant. Akkor tudatosult benne, mit is akar a lány... ~ Te jó ég, ez most tényleg felvágatja a karját? Itt helyben legyen végem, ha ez normális... ~ ez azonban még mindig a kisebb problémája volt...kettesben maradt Aaronnal. ~ Jaj, de jó... ~ sóhajtott. ~ Minden vágyam ez volt... ~
Mindenesetre, az azért némileg megnyugtatta, hogy a fiú sem érzi magát jobban ebben a helyzetben, de azért remélte, hogy Iona gyors lesz...persze, úgy festett, hogy Aaron igyekszik kedves lenni vele, de... ~ Az ember nem szívesen marad olyan valakivel kettesben, akinek most ordította le a fejét ~ vigyorodott el.
Szerencsére a légidomár lány hamarosan visszatért, kezében - Jasmine először nem is akarta elhinni - egy tőrrel. ~ Oké...úgy néz ki, tényleg komolyan gondolta... ~ összeráncolta homlokát, és hirtelen azon kapta magát, hogy nem bír megmozdulni...el akart rohanni, nem akarta végignézni, ahogy a vízidomár felvágja a sebet...de a lábai nem engedelmeskedtek neki.
~ Nyugalom...ez csak egy seb...ha ezt Aaron megcsinálja, ki tudja miért, de Ionának jobb lesz ~ gondolta, és ökölbe szorította a kezét, majd elhatározta, hogy marad...egyrészt, hogyha kell, elszaladhasson valakiért, bár ennek, mivel Aaron gyógyító, nem sok haszna lett volna...másrészt, hogy végre, egyszer ne szaladjon el a félelmei elől.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyHétf. Nov. 17 2014, 09:19

Mivel Aaron nem volt olyan ügyes, mind a nagymamája így a műtét még annál is fájdalmasabb volt, mint azt korábban sejtette, azonban megérte. Iona sikeresen meggyógyult, pontosabban immár ismét tudta használni a különleges adottságát. Ezután nem volt értelme tovább ottmaradni, maga Tenzin kerestette Iona-t. Egy hatalmas teremben várta melyben székek voltak felsorakoztatva. A teremben félhomály volt, akárcsak Jinora mesterré avatása során. A férfi mellett ott volt az ifjú mester, Jinora is. Meghajolnak majd beszélni kezdenek.
-Nehéz időket élünk, de én és a másik mester *mosolyog kissé hajhiányos lányára* úgy döntöttünk, hogy cselekedeteid nem maradhatnak jutalom nélkül, Iona. Rengeteg mindenen keresztül mentél, rengeteget fejlődtél.
Ekkor hirtelen beront Meelo és légidomítással a lány elé repül.
-BOROTVÁLJUNK!
Kiabálja az apja arcába, aki leteszik az apró energiabombát és ki is vezeti a teremből.
-Meelonak mindenesetre igaza van, úgy döntöttük, hogy mesterré avatunk Iona, méghozzá itt a léghajón. Körülbelül hat óra út van még hátra az átjáróig, addig bőven végzünk a tetoválásaiddal és a szertartással is. Nyugodtan hívj meg mindenkit, aki fontos az avatásodra majd menj oda Jinora-hoz, ő előkészít az ünnepélyre.
Nagy nap a mai Iona számára, úgy néz ki, hogy a sors ma nagyon az oldalán állt. Meggyógyult és ráadásul mester lesz... Bár lehet, hogy Azoirnak nehéz lesz feldolgozni a kopasz barátnőt, hisz az égen nincs paróka.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyHétf. Nov. 17 2014, 14:19

Ming mikor felszállt a léghajóra egy csomó új embert látott. Volt közük néhány ismerős arc, de a legtöbb mind idegen volt. Éppen sétált amikor meglátta a levegő idomárokat. ~Tenzin és családja? Biztos ők hisz csak két légidomár van akik tetoválást viselhetik. Ráadásul az egyik kopasz, ő pedig biztos Jinora, hisz nem rég avatták mesterré. Látta hogy elindulnak az egyik szoba felé, ahol Ionát is észrevette. ~vajon miért jöttek? Majdnem elindult utánuk, amikor meglátta hogy Elaina száll föl a léghajóra. Majd Ming, Elaina után indult.
Zima
Földidomár
Földidomár
Zima

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 EmptyHétf. Nov. 17 2014, 15:03

Amint Zima visszaért úgy látta, Karin egészen megnyugodott. De azért látszott rajta, hogy még mindig nincs minden rendben. ~ Basszus, remélem nem értette rosszul azt, hogy egy rövid ideig ne találkozzanak… csak arra gondoltam, hogy egy fél órára, órára… nem napokig. Fontos, hogy ők ketten is megbeszéljék a dolgokat… remélem valaki ment Aaronhoz. Ő is hasonló állapotban lehet… ~
Karin hirtelen felé fordult. Zima azt hitte, hogy Aaronról fog beszélni, az érzéseiről, de nem. Nightot említette. Zima az ajkába harapott. ~ Bakker, miért kellett nekem most elintézni a saját dolgomat? Azért jöttem, hogy Karinnak segítsek. Nem azért, hogy Nightról beszéljek. Különben is, most fogadtam meg, hogy nem emésztem magam miatta. ~ Az üveggolyóhoz nyúlt és sóhajtott. Szerencséjére nem volt ideje reagálni, ugyanis egy kissrác toppant be a szobába falatozni. ~ Tényleg, de rég ettem. ~ Aztán ahogy észrevette őket, majdnem elesett, de egy szaltóval tompított. ~ Klassz mozdulat. Szegény, eléggé zavarba jött… ~ Aztán leült eléjük. Karin bemutatta magukat. Zima egy pillanatra még Karinhoz fordult. Próbált mosolyt erőltetni az arcára.
- Azt hiszem, ezt később beszéljük meg. Minden rendben lesz! – majd a kissráchoz fordult – szóval, Öcsi, benned kit tisztelhetünk?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Forrongó Szikla - Belső rész   Forrongó Szikla - Belső rész - Page 7 Empty

Forrongó Szikla - Belső rész
Vissza az elejére 
7 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Forrongó Szikla Elmegyógyintézet
» Forrongó Szikla - Külső udvar

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Legend of Avatars - Avatar Szerepjáték :: Játéktér :: Fizikai világ :: Tűz Népe :: Forrongó Szikla-
Ugrás: